کد خبر: ۱۹۶۰۱
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
در بخشی از این نامه آمده است: اظهار نظر یک پزشک درباره «خمیر مرغ» همان قدر به لحاظ فنی غیر مقبول است که اظهارات یک دامپزشک در مورد تکنیک های جراحی چشم مورد استفاده در یک بیمارستان انسانی ...
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
DVM
|
-
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
0
0
عالي بود.
دکترحسینی
|
-
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
0
0
با سلام به همکاران عزیز. مثل اینکه همیشه قرار است برخی به دنبال اختراع چرخ باشند و با آزمون و خطا برای خود کسب منافع و تجربه کنند . همکاران عزیز در کشور های توسعه یافته سازمان غذا و دارو حرف اول و آخر را در زمینه تمام مباحثی که نام دارو و غذا را دارند و در فرایند تولید آنها نقش دارند را میزند . وظیفه اصلی یک دامپزشک کمک به ارتقاء سلامت جامعه انسانی است نه حفظ منافع سرمایه گذاران و ایجاد اشتغال در کشور . سوال بنده این است آیا دامپزشک مسئول فنی یک واحد تولیدی مشغول به فعالیت است در صورت داشتن دانش و تجربه لازم آیا توانایی جلوگیری از تولید ناسالم را دارد . یا مجبور است برای تامین زندگی خود و منافع سرمایه گذاران بخش خصوصی و دولتی چشمش را بر روی بسیاری از تخلفات ببندد؟ یادمان باشد تا زمانی که اولویت اول وزارت جهاد کشاورزی - که سازمان دامپزشکی زیر مجموعه این وزارت خانه است - ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در بخش تولید می باشد -که وظیفه ذاتی این وزارت خانه است -، مباحث کنترل کیفیت و بهداشت تولیدات در اولویت نخواهد بود . اگر اینگونه نبود این همه مصرف سموم مختلف و دارو در بخش تولید معنا نداشت . چند سوال دارم از عزیزان : آیا زمان پرهیز از مصرف دارو در طیور و دام رعایت می شود ؟ آیا در کشتارگاه ها و مراکز تولید فراورده های دام و طیور آزمایشات لازم جهت باقیمانده های دارویی و آلودگی های میکروبی و شیمیایی انجام میشود . چرا آمار دقیقی از مصرف دارو و سموم توسط سازمان های مربوطه به افکار عمومی ارائه نمی شود ؟
همکار
|
-
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
0
0
بسیار منطقی، علمی و مستدل نوشته شده بود. از جامعه دامپزشکان بخاطر نگارش این نامه تشکر می کنم. فقط ایکاش عکس العمل همکاران جامعه دامپزشکی نسبت به چنین موضوعاتی سریعتر باشد، نه اینکه پس از گذشت زمان زیاد از یک موضوع و سرد شدن مباحث مربوط به آن چنین نامه هایی را ارسال کنند. در هر صورت باز هم از دوستان سپاسگزارم.
ناشناس
|
-
|
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
0
0
با سلام
به نظر من که عالی بود. دامپزشکان نباید در مواقعی که به ناحق در حوزه کاریشان دخالت میشود منفعلانه برخورد کنند. ولی واقعا لازم است که سازمان دامپزشکی هم از دامپزشکان مسئول فنی بهداشتی حمایت کند تا آن فرد مذکور بتواند با داشتن امنیت شغلی و آسودگی جلوی تخلفات را بگیرد. اگر چنین شود و دامپزشک استرس اخراج و... نداشته باشد در سطح کیفیت محصولات هم تغییرات زیادی ایجاد خواهد شد.
متخصص طیور
ناشناس
|
-
|
۰۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
0
0
با سلام خدمت همکاران محترمٰ؛در مورد نظر آقای دکتر حسینی باید بگویم که اینها و کلا بحث سلامت غذا و امنیت آن در حیطه وظایف دامپزشکی میباشد و حتی بحث بیو سکیوریتی آن،ولی متاسفانه در وزارت بهداشت این امر خطیر به تکنیسینهای بهداشت و کاردانان بهداشتی سپرده شده و وزارت بهداشت متاسفانه این وظیفه را به دامپزشکی مربوط نمیداند و برای نظرات کاملا حرفه ای ما کوچکترین ارزشی قائل نیست و اصلا ما را در این زمینه دخیل نمیداند،مسئله این است.حالا به نظر شما ما این همه سال و این همه درس را برای چه خوانده ایم.
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
0
0
جناب دکتر حسینی گرامی، با سلام. متاسفانه فرمایشات شما در باب ((نظارت سازمان غذا و دارو بر هر آنچه غذا و دارو نام دارد در کشورهای پیشرفته، مستند نیست)). پیشرفته ترینش آمریکا را نگاه کنید که FSIS (FOOD SAFETY AND INSPECTION SERVICE) که یکی از زیر مجموعه های وزارت کشاورزی آمریکا USDA است با داشتن هزاران دکتر دامپزشک، حرف اول و آخر را در مورد فراورده های دامی می زند. سازمان غذا و داروی ایران تقلیدی دست و پا شکسته از سازمان غذا و داروی آمریکا است، اما در همان آمریکا هم، سازمان غذا و دارو، در مورد فراورده های خام دامی نظر نمی دهد. اتفاقا وزارت بهداشت ایران، خیلی دوست و اصرار دارد تا بنده و شمای دامپزشک، یکی از مهم ترین جنبه های شغلی خودمان را با همین صحبت های بدون سند، از دست بدهیم. نکته جالب تر موضوع آنجاست که در بسیاری از کشورهای اروپایی، فراورده های حرارت دیده دامی را نیز دامپزشکان گواهی سلامت می دهند. در سازمان بهداشت جهانی که رفرانس همه وزارت های بهداشت دنیاست، رئیس اداره ((ایمنی غذا، زئونوزها و بیماری های منتقله از ناقلان)) از روزی که بنده رشته دامپزشکی را شناخته ام، یک دکتر دامپزشک بوده است؛ لذا خواهش می کنم که ناخواسته و بدون مستندات، آب به آسیاب آنهایی که می خواهند دامپزشکی را فقط به دامداری ها محدود کنند نریزید. دامپزشکی با تمام وسعت و ((گوناگونی حرفه ای اش)) زیباست. شعاری که یک سال توسط جامعه جهانی دامپزشکی در جهان تکرار شد، اما متاسفانه در ایران هنوز برخی همکاران، به آن باور ندارند. برای تمامی همکاران دامپزشک که با زحمات شبانه روزی خود، سلامت فراروده های دامی را تامین می کنند، آرزوی موفقیت دارم.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
0
0

سلام
همکاران عزیز
به جزء برخی جملات صنفی و صف بندی های بین رشته ای در متن نامه ، در کل برای جامعه ای از دامپزشکان که در طول سال تحرکی از آن دیده نمی شود خوب است اما لطفا جامعه دامپزشکان ،پاسخ نامه قبلی درباره روغن پالم به وزیر محترم بهداشت و اقدام مرتبط با نامه توسط سازمان های مندرج در رونوشت را اعلام نماید. اگر پاسخی داده نشود و یا اقدام موثری انجام نشود این نامه نگاری چه سودی دارد حل مسئله را در مسیر دیگری باید جستجو کرد.
اقداماتی می توان به شرح زیر پشنهاد کرد:
1-ارائه طرح انتزاع سازمان غذا و دارو از وزارت بهداشت و ادغام وظایف مرتبط با غذا و دارو در سازمان های دیگر در سازمان جدید به دولت و مجلس به منظور یکپارچه سازی اقدامات در این حوزه
2-ارائه طرح تفکیک شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به دبیری وزارت بهداشت به دو شورای عالی سلامت با دبیری وزارت بهداشت و شورای ایمنی و امنیت غذایی به دبیری وزارت جهاد کشاورزی و تشکیل دبیرخانه های مربوطه در سطح کشور و استان ها به دولت
3-تعیین سخنگوی دولت(دبیر شورای عالی ایمنی و امنیت غذایی) در رابطه با غذا برای اظهار نظر در این حوزه برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی ، شکاف در بین سازمان های مسئول ،آسیب به صنعت غذا و تضعیف سیاست های اقتصاد مقاومتی
4-ممنوعیت اظهار نظر مسئولین و کارشناسان ذی ربط در رابطه با غذا بدون توجه به قوانین و مقرارت و استانداردهای مکتوب و مصوب شورای عالی امنیت غذایی کشور (در اتحادیه اروپا ، اصلی وجود دارد به این معنی که هیچ تلاشی برای اظهار نظر درباره کیفیت مواد غذایی نباید انجام داد جز اینکه آن نظر از الزامات قانون ایمنی و بهداشت مواد غذایی اروپا و مقررات مرتبط آن و یا سایر استانداردهای اتحادیه اروپا و قوانین و مقررات بین المللی پیروی نمایید.)
5-تدوین و تصویب قانون جامع و یکپارچه ایمنی و امنیت غذایی کشور با آئین نامه ها و استاندادهای مربوطه
- سید شهرام میرزمانی
ناشناس
|
-
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
0
0
بین سه بزرگواری که اکثرا اظهار نظر با ذکر اسم دارند که نشان دهنده این است که مسئولیت نظرات شان را قاطعانه به عهده می گیرند: آقایان دکتر دباغ، دکتر لطفی زاده و دکتر میرزمانی، نظرات جناب آقای دکتر میرزمانی واقعا از موضع انصاف و مطالعه است و این باعث افتخار است که ما دامپزشکانی با این نگاه استراتژیک داریم که نه تنها چشم بر نواقص عظیم دامپزشکی نمی بندند که از سوی دیگر حرفه را اینقدر تهی و بی والد نمی دانند که خواهان ادغام چشم بسته در وزارت بهداشت و ... به اسم سلامت واحد باشند
ناشناس
|
-
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
0
0
بنظرم هم اندیشی یا گردهمایی (هایی) در این مهم در شهر ها، استانها و تهران ترتیب داده شده و اظهار نظر ها ی معقول برای سرنوشت آینده دامپزشکی جمع آوری و برای تصویب ارسال گردد.
اعتقادم اینست بدون داشتن یک طرح مشخص و نامه نگاری های چند صفحه ای آنهم به این جماعت که همه چیز را برای خودشا ن می خواهند بعید است به جایی برسیم.
فراموش هم نکنیم هر سال نزدیک به 1500 دکتر دامپزشک در کشور می خواهند وارد بازاز کار شوند و باید زمینه حضور آنها را فراهم نمود.
همکار متخصص طیور
|
-
|
۰۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
0
0
آقای دکتر میرزمانی عزیز
با سلام و احترام
نامه سرگشاده نیاز به جواب چه از جانب مخاطب خاص نامه و چه رونوشت های آن ندارد. برای اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی است و صرفاً جهت اطلاع
سیمرغ
|
-
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
0
0
البته که دامپزشکان حق اظهار نظر و تصمیم گیری در زمینه فرآورده های دامی را دارند اما باید دید چه کسی در جهت بهداشت مردم ونفع آنها سخن می گوید . اگر قرار است شمای دامپزشک در این مقوله طرف یک عده افراد سود جو را بگیرید و مواد دور ریز را به نام غذا وارد زنجیره غذایی ملت کنید همان بهتر که به جای شما ....................... همان کاردانهای بهداشت مواد غذایی در وزارت بهداشت تصمیم گیرنده باشند. بار دیگر عرض میکنم جدایی رشته هایی جون دامپزشکی، مهندسی ژنتیک، مددکاری و روانشناسی از وزارت بهداشت باعث پرورش افراد .................... در جامعه شده که چنین اظهار نظرهایی از آنها بعید نیست. بار دیگر یاد آور میشوم که ایجاد وزارت جدیدی به نا وزارت سلامت که دامپزشکی بتواند زیر چتر آن به فعالیتهای بهداشتی خود بپردازد بیش از پیش لازم به نظر می رسد.
ناشناس
|
-
|
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
0
0
متاسفانه ما دامپزشكان علي رغم دانستن واقعيت هاي غير بهداشتي مراكز توليد خمير مرغ و عليرغم آنكه ميدانيم قادر به نظارت نبوده و آلودگي هاي اوليه و ثانويه خمير مرغ زياد است به تعصبات صنفي چسبيده و مردم را فراموش كرده ايم .مراقب افكار عمومي جامعه باشيد .جامعه دامپزشكان نيز بايد بپذيرد كه مسؤليت اصلي بهداشت و سلامت جامعه به عهده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي است و حق قانوني اين وزارتخانه است كه در خصوص بهداشت مردم اظهار نظر ،مراقبت و نظارت و هر اقدام لازم ديگر را داشته باشد . و جلوي هر آنچه بهداشت مردم را به مخاطره مياندازد بگيرد . اين وزارت بهداشت و پزشكان هستند كه بر حسب صلاحيت علمي و حوزه قانوني اجازه دارند از همه آنچه خداوند بطور طبيعي در اختيار انسان قرار داده است ويا انسان به طريق صنعتي ايجاد و يا فراوري كرده است براي حفظ سلامتي و بهداشت انسان بگويند كه چه بخوريد .چه مقدار بخوريد و چه نخوريد و همه ادميان در طول تاريخ به طبيبان اعتماد كرده اند .اعتماد مردم به ما دامپزشكان در حوزه هاي بهداشت انساني به واسطه چسبيدن نام پزشكي به علم و حرفه امان است (دام پزشكي) لذا صلاحيت ما دامپزشكان در حوزه بهداشت عمومي از همان پسوند پزشكي است حال چطور جامعه دامپزشكان ميگويد پزشكي حق اظهار نظر ندارد جز نفي پسوند پزشكي خودمان چيست ؟
ناشناس
|
-
|
۰۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
0
0
سلام
خمیر مرغ یکی از ده ها لکه ننگ بر تن دامپزشکی می باشد.روغن پالم،ماهی سالمون،خمیر مرغ و ....فکر می کنید فردا از کدام محصول غذایی روبرداری می شود؟؟؟؟؟؟
آقایانی که ماهی دچار vhs منع مصرف نمی کنند آیا به فکر سلامتی من و فرزندان جامع من هستند؟؟؟؟؟؟؟
................. که از خمیر مرغ همایت می کند جلوی دوربین مقداری از خمیر مرغ را در تابع بیندازد و سرخ کند و بخورد و برای فرزندان خودش هم نیز لقمه بگیرد
.............. از روزی بترسید که بخواهید جواب بچه ای بدهید که دچار سرطان شده است.آیا غیر از این است که مهمترین دلیل سرطان بعد از ژنتیک رژیم غذایی است؟
از خود شرمسارم که مسئول فنی دامپزشکی هستم.
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
0
0
البته تا ما مسولان فنی داریم که ((فرزندان جامع)) هستند و از صنف ((همایت)) نمی کنند و خمیر مرغ را در ((تابع)) می اندازند و مهم ترین دلیل سرطان را بدون ذکر مستندات و مرجع علمی، بعد از ژنتیک ((غذا)) می دانند، همگی باید شرمسار باشیم!!
ناشناس
|
-
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
0
0
آقایان جامعه دامپزشکان ایران، آیا موضوع به همین سادگیست که شما مرقوم فرمودید؟ من که اینطور فکر نمی کنم.
ناشناس
|
-
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
0
0
با سلام اگر ما دامپزشکان در هر پست و مقامی که هستیم وظیفه خود را درست انجام می دادیم کار به اینجا نمی کشید که هر کس در مورد دامپزشکی و وظایف آن نظر بدهد کاش روزی به آن جایگاه برسیم این اتفاق نمی افتد مگر با همت تک تک دامپزشکان با آروزی موفقیت برای همه عزیزان .
دامپزشک بازنشسته
|
-
|
۰۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
0
0
با سلام بنده سالها در دامپزشکی کارکردم در رده های مختلف به جرئت خدمتتان عرض میکنم که دامپزشکی در مورد کنترل فراورده های خام دامی چیزی برای گفتن ندارد در خیابانهای منتهی به سازمان دامپزشکی بیضه گوسفند بفروش میرسد در جاده های منتهی به کشتارگاههای خود تهران افرادی با مقوا اعلام فروش گوسفند و ذبح غیر بهداشتی ان در منازل دارند .بقایای انتی بیوتیکی در گوشت و تخم مرغ -در اکثر کشتارگاههای دام بجای دکتر دامپزشک تکنسین دامپزشکی بازرسی میکند تنها راه الحاق بهداشت مواد غذایی دامپزشکی به وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی است والسلام خودمان و مردم را گول نزنیم
mostafa
|
-
|
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
0
0
من نمی دونم چرا خود دامپزشکها هم از وزارت بهداشت طرفداری میکنند
اگر سازمان دامپزشکی که وظیفه ی بهداشت مواد غذایی را دارد بودجه ای به اندازه یک هزارم وزارت بهداشت داشت الان این وضعیت پیش نمی آمد
در ضمن نامه جناب دکتر بسیار عالی می باشد که می گوید شما با این کار به صنعت مرغداری کشور صدمه وارد می کنید
واقعا نباید چنین چیزهایی با مردم در میان گذاشته بشود بلکه باید کاری رو انجام دهند که مواد غذایی بهداشتی تر به مردم ارائه دهند
نمی شود در جامعه سوسیس و کالباس را منع کرد ولی می شود سوسیس و کالباس بهداشتی به مردم تحویل داد
در ضمن یکی از علت های بزرگ ایجاد سرطان سم آفلاتوکسین هست که بعید می دونم مواد غذایی ای همچون خمیر مرغ دارای سم آفلاتوکسین باشد

نظر شما
ادامه