
مدیر عامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری ارومیه گفت: از ابتدای امسال طرح نشانهگذاری لاشهها با همکاری کشتارگاه صنعتی شهرداری ارومیه و سازمان دامپزشکی ارومیه آغاز شده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «نادر اعظمی» با بیان اینکه روزانه لاشهها از سوی بازرسان شبکه دامپزشکی ارومیه بازرسی میشوند، اظهار داشت: اجرای طرح نشانهگذاری لاشهها سبب جلوگیری از افزایش گوشت قاچاق شده و نشان از ذبح شرعی احشام دارد و علاوه بر آن سبب جلب رضایت شهروندان شده است.
وی با اعلام این که روزانه 130 راس دام در کشتارگاه صنعتی شهرداری ارومیه ذبح می شود، گفت: میانگین کشتار سازمان روزانه 40 رأس دام بزرگ و 90 رأس دام کوچک است.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری ارومیه با بیان اینکه در گذشته دامها پس از ذبح شدن در همان روز به بازار عرضه میشد، تصریح کرد: هماینک دام ها هشت ساعت پس از ذبح و انجام معاینات لازم عرضه میشود که این امر سبب شده تا بیماری احتمالی دامها شناسایی و از عرضه گوشت ناسالم به مردم جلوگیری شود.
وی با اشاره به فعالیت سازمان در طول 24 ساعت شبانه روز برای ارائه خدمات بهینه، اظهار داشت: تمامی اعضای دامهای کشتار شده در کشتارگاه با حضور چهار دامپزشک حاضر در سازمان معاینه میشوند تا از سالم بودن گوشت ارائه شده برای مصرف مردم اطمینان حاصل شود.
با تشکر از اقدامات همکاران محترم به یاد دارم که نزدیک به 20 سال گذشته نیز آمار کشتار روزانه در این کشتارگاه در حدود همین ارقام بود با توجه به گذشت دو دهه و افزایش جمعیت شهری بحث کشتار غیر مجاز و قاچاق محتاج مداقه جدی تریست.
می توانید تحقیق کنید که خبر از صحت کافی برخوردار نیست. اولاً فقط یک دامپزشک در کشتارگاه وجود دارد.قانوناً باید 24 ساعت در پیش سرد کن بمانند و 8 ساعت تخلف است پس ادعای مدیر کشتارگاه هم اثبات غیر علمی بودن خبر است. حتی 30 سال پیش هم دامها را شب کشتار میکردند و صبح روانه بازار میکردند و هیچ تغییری داده نشده.