حکیم مهر - 12 تشکل صنفی و کارفرمایی بخش دام، طیور و آبزیان کشور در بیانیه ای از اقدام سازمان دامپزشکی کشور در توقف اجرای بخشنامه های دستورالعمل ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی تقدیر و حمایت کردند.
به گزارش حکیم مهر، در این بیانیه بر ادامه روش قبلی (بخوانید پایمال نمودن حق و حقوق مسئولین فنی!) تا اصلاح مجدد دستورالعمل مربوطه تاکید شده است.
یکی از مهمترین وظایف حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور، تقویت نظارت بهداشتی به منظور ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه می باشد و کلیه فعالیت ها و تصمیم گیری های این سازمان باید در همین راستا صورت پذیرد. هر چند که این سازمان در کنار این وظایف، بایستی نیم نگاهی هم به اقتصاد تولیدکنندگان و سایر صنایع جنبی داشته باشد، ولی به هیچ عنوان نباید سلامت عمومی جامعه را قربانی اقتصاد تولید نماید.
یکی از اهدافی که تشکل های کارفرمایی و صاحبین سرمایه همواره بر آن تاکید دارند، جلوگیری از انحصاری نمودن شرکت های تامین نیروی ناظر بهداشتی می باشد و ما معتقدیم که به منظور حفظ سلامت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور به هیچ عنوان نباید زیر بار آن برود. لازم به توضیح است که منظور ما به هیچ عنوان الزاماً حمایت از شرکت خاصی نمی باشد و هر شرکت دیگر یا انجمن صنفی و ... که خود سازمان دامپزشکی کشور مصلحت بداند می تواند جایگزین آن گردد، ولی معتقدیم که انحصاری بودن تامین کننده نیروی انسانی ناظر بهداشتی در هر استان، الزامی بوده و با توجه به کثرت دانش آموختگان رشته دامپزشکی، از انحصار خارج نمودن این شرکت ها، می تواند منجر به راه اندازی شرکت های صوری، رقابت ناسالم بین این شرکت ها، ادامه پایمال نمودن حق و حقوق مسئولین فنی بهداشتی و در نهایت لطمه به اقتصاد ملی و سلامت عمومی جامعه خواهد شد.
متن بیانیه تشکل های صنفی و کارفرمایی بخش دام، طیور و آبزیان کشور به شرح زیر می باشد:
غیر از این 12 تشکل آیا تشکل دیگری هست ؟
جامعه دامپزشکی ما پیله ای به دور خود تنیده و نه افکار علمی خود را بروز کرده و نه توانایی پاسخ گویی به نیاز جامعه و تولید کننده را دارد.
چرا واقعیت را قبول نمیکنید.
کسی ترسی از پرداخت حقوق ندارد.
فقط شما شرح وظایفی ندارید .
به چه چیزی نظارت کنید چگونه نظارت کنید .
آیا واحد تولیدی خوراک دام با تولید 3 روز در هفته و یک کشتارگاه صنعتی دام برابرند.
یک دامپزشک مستخدم دولت چقدر حقوق میگیرد.
آیا سطح فکر و توان تمام دامپزشکان برابر است .
مقصر جامعه دامپزشکی است که به گونه ای رفتار کرد که همه پی برده اند که این کار سر بار تولید و خدمات است.
نداشتن راهکاری برای موضوعات تولید و حتی عدم پذیرش مسئولیت از طرف شما دوستان منجر به رخداد این مسائل شده است.
حتی به گونه ای که دامپزشکان هم از نحوه انعقاد قرارداد ناراضی هستند.
لطفا کمی واقع بین باشید.
التماس تفکر