کد خبر: ۳۰۳۶۷
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته موضوع ماده 76 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، روایتی متفاوت از مصوبات جلسه برگزار شده درباره ماده 19 آیین‌نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار گردید، نقل نموده است ...

حکیم مهر - پایگاه اطلاع رسانی کمیته موضوع ماده 76 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، روایتی متفاوت از مصوبات جلسه برگزار شده درباره ماده 19 آیین‌نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی که در تاریخ 31/3/95 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار گردید، نقل نموده است:

 

کارگروه کارشناسی کمیته موضوع ماده 76، به منظور بررسی «ماده 19 آیین‌نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب هیئت‌وزیران به شماره 164733/ت 3538 مورخ 1387/09/13 و مشکلات ناشی از آن»، در تاریخ 1395/03/31 و با حضور نمایندگانی از سازمان دامپزشکی کشور، سازمان نظام دامپزشکی کشور، وزارت جهاد کشاورزی، انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، اتاق اصناف ایران، اتاق تعاون ایران، سازمان شیلات ایران، اتاق‌های بازرگانی صنایع، معادن و کشاروزی ایران و مازندران و همچنین نمایندگانی از تشکل‌های صنعت دامپروری برگزار گردید.

در این نشست نمایندگان بخش خصوصی ضمن تأکید بر لزوم اعمال نظارت بهداشتی از سوی سازمان دامپزشکی، ایراد اصلی را متوجه ساز ‌و‌کار اجرایی چنین نظارتی دانستند. مجید موافق قدیری، رییس هیئت مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران، تکلیف واحدهای تولیدی فعال در این حوزه به استخدام مسئولین فنی بهداشتی از شرکت خدماتی تأمین نیروی انسانی نظام سبز سلامت صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام دامپزشکی و پرداخت حقوق آن‌ها بر اساس تعرفه مصوب را در تعارض با قانون کار عنوان داشت و ضمن اشاره به یک‌طرفه و ناعادلانه بودن نمونه قراردادهای تدوین‌شده و همچنین اخذ ضمانت‌نامه از کارفرما به میزان دستمزد 15 ماه مسئول فنی، بر لزوم اصلاح ماده 19 آیین‌نامه و عدم واگذاری مسئولیت حاکمیتی نظارت به پیمانکار تأکید نمود.

از سوی دیگر، دکتر محمدرضا صفری، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور و دکتر مسعود هاشم زاده، معاون تشخیص و درمان سازمان‌ دامپزشکی، با تأکید بر اهمیت اعمال نظارت و همچنین بررسی کارشناسانه موضوع در هیئت دولت قبل از تصویب آیین‌نامه، از آمادگی خود برای پذیرش پیشنهادات اصلاح دستورالعمل اجرایی ماده 19 آیین‌‌نامه مذکور خبر دادند.

در ادامه حسین سلاح‌ورزی، قائم‌مقام دبیر کمیته موضوع ماده 76، به عدم رعایت مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب‌و‌کار در تدوین آیین‌نامه و دستورالعمل مزبور، مبنی بر أخذ نظر از تشکل‌های ذی‌ربط اشاره نمود. وی همچنین افزود ظرفیت بند چ ماده 11 این قانون، در خصوص وظیفه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی مبنی بر ارائه پیشنهاد در رابطه با قراردادهای دستگاه‌های اجرایی با فعالان بخش‌های خصوصی و تعاونی به منظور ایجاد تراضی و منع تحمیل شرایط ناعادلانه به طرف مقابل در این قراردادها، مورد نظر این دبیرخانه است.

در پایان با توجه به نظرات فعالین بخش خصوصی مبنی بر ضرورت بازبینی ماده 19 آیین نامه مورد بحث، مقرر شد پیشنهادات ذیل به عنوان ماحصل این نشست در صحن رسمی کمیته موضوع ماده 76، مورد طرح و بررسی قرار گیرد:

1. تعیین ردیف بودجه مستقل به منظور تأمین حق‌الزحمه مسئولین فنی بهداشتی توسط سازمان دامپزشکی و عدم تحمیل هزینه‌های نظارت مربوط به سلامت عمومی به بخش خصوصی؛

2. انعقاد قرارداد مستقیماً فی‌مابین شرکت‌ها و مسئولین فنی بهداشتی و محدودکردن اختیارت سازمان دامپزشکی به نظارت و تأیید صلاحیت آن‌ها، مشابه مکانیزم متخذه در صنایع غذایی و صنایع تجهیزات پزشکی؛

3. اصلاح ماده 19 آیین‌نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی در جهت کاهش هزینه‌های واحدهای تولیدی، رفع موانع مربوطه و تصریح به نقش تشکل‌ها در تدوین دستورالعمل‌های مرتبط؛

4. حذف کلمه «فنی» از عبارت «مسئول فنی بهداشتی» و عدم ورود ناظرین بهداشتی به مسائل فنی خارج از حوزه تخصصی ایشان.

 

 

انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۶
علیرضا خاکپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
1
نشستند و گفتند و برخاستند ...!
پاسخ ها
Prince
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
پی مصلحت، مجلس آراستند ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
2
فکر میکنم با این روند کارفرما نه تنها حقوق دامپزشک رو پرداخت نکنند بلکه مسئولین فنی دامپزشکی باید ماهانه مبلغی را به عنوان کمک هزینه به کارفرما پرداخت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
0
به طرف منفعت طلب وجارچیانش بفرمایید این قبر که داره بالای سرش گریه میکنه توش مرده نیست
دامپزشك آگاه از همه چيز با مدارك قوي
|
Singapore
|
۲۳:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
0
اينطوري كه پيش مي رود روز بروز اميدهايم كمرنگ مي شود طوريكه سه شب است كه نخوابيده ام.خيلي دوست داشتم در صفحه شطرنج چهار تا سرباز به ته خط برسونم كه با وزير شدنشان طرف مقابلم را كيش و مات كنم اما نميدونم چرا نميشه؟!! ايكاش ميشد همه را رنگ كرد! ايكاش ميشد از بغل اين حقوق مسوولان فني پولي به جيب زد و موازي شركت سبز شركتي تاسيس كرد!ايكاش همه چيز و همه كس را ميشد اوس كرد اما نميدونم چرا نميشه!؟ ايكاش نقشه هايم عملي ميشد و ميتونستم يكي از همكاران را در استان همجواري با شايعه سازي بيكارش كنم و يك سرباز ديگه جهت آرمانهايم در اون استان بكار گيرم اما نميدونم چرا نميشه؟!!
در اين مدتي كه خوابم از چشمهايم رخت بر بسته يك جرقه و يا الهام غيبي به ذهنم خطور كرد كه اگر نيت انسان الهي باشد خيلي از كارها خود بخود پيش ميرود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
0
جناب رئیس سازمان دامپزشکی سلام ! من فکر می کنم با مسائلی که تشکل های حرفه ای مطرح کردند فاتح کار خوانده است .
متاسفانه باز شما زمین را به حریف واگذار کردید !
................................... و نکند ...... اعلام کنند حقوق مسئول فنی ها را دولت باید بدهد !! دولتی که پول واکسن به شما نمی دهد و یا بهتر بگویم شما نمی توانید پول واکسن هایی طرح همیشه رایگان تب برفکی را بگیرید چگونه حقوق مسئول فنی را میدهد.
اصلا مشکل ماده 19 قطع رابطه کارفرما و دکتر است که متاسفانه با این مطلب هایی که در جلسه دارد مطرح میشود نه تنها این رابطه به نوعی از طرف تشکل ها ی حرفه ای حل نمی شود که بلکه شما بدهکار آنها هم شده اید .
درست مطلب این بود که آیین نامه را شما می نوشتید و برای فقط برای دریافت نظرات به تشکل های حرفه ای می دادید و گر نه این که پول مسئول فنی را دولت بدهد و شرکتش را هم آنها تشکیل دهند یک جفت شش ! است که برای شما انداخته اند و شما پیش بینی می کنم چنان باختی می کنید که به ............. همکاران دامپزشکتان ختم می شود .......................................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
2
وقتی قرار بشه ردیف بودجه برای مسیول فنی تعریف کنند که حقوق از دولت بگیریم دیگه نیازی به قرارداد با شرکتها نیست که در بند 2 آمده . با عقد قرارداد مسیول فنی با شرکت یعنی شرکت را آزاد میگذارد سال بعد با این مسول بهداشتی قرارداد بنویسد یا ن . از طرفی اختیارات سازمان دامپزشکی هم محدود شود مسول بهداشتی هم نگران قرارداد سال آینده هست واقعا بهداشت غدا از این که هست بدتر میشه . آقایان کارفرما با این تبصره ها همه چی رو به نفع خودشون تموم کردند هم سازمان دامپزشکی و هم نظام دامپزشکی و هم مسول بهداشتی را دور زدند . این آقایان ادعا میکنند تحصیل کرده هستند و به نمایندگی از هزاران نفر میروند اونجا چرا تن به این کارها که باعث افول و نابودی دامپزشکی و خودشون میشه میدن . آقا مسول بهداشتی از نظر گرفتن حقوق مشکلی ندارد فقط میخاستن طرحی باشه که بتوانند وظایفشان رو بهتر انجام بدن . که آقایان دارند خرابترش میکنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
1
دامپزشکی برای استخدام یک نفر در سازمان یا ادارات دامپزشکی به سختی ردیف بودجه ای میگیرد بعد چطوری میتونه برای آنهمه مسول بهداشتی ردیف بودجه ای بگیره . نمیدونم چرا همین چیزی رو میپذیرند . شاید هم قدرتش رو دارن والا . شاید هم حرفی در برابر آقایان کارفرما ندارن که بگن مجبورن میپذیرند .
Prince
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
1
اینم از اون دسته جلساتی بود که هیچی از توش در نمیآد!
مثل ۹۰ درصد از بقیه جلسات برخی آقایون که تشکیل بشه یا نشه هیچ آبی از آب تکون نمی خوره!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
1
0
وقتی این مذاکره را دیدم یاد مسابقه فوتبال بین تاج و پرسپولیس و زدت شش گل افتادم که تا حالا هم که اسم تاج استقلال شده شش تایی ها فراموش نشده است ................. مواظب باش شش تایی داری میشوی !!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
1
در این جلسه خیلی صحبت از قانون شده لطفا لطفا لطفا یک نفر حقوق دان مطلع برای نظارت بر این جو قانونی جلسه و عدم سوء استفاده از این قوانین دعوت نمایید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
1
1
من چون دامپزشک هستم همین قدر سر بسته خدمت دوستان عرض کنم که از نظر قانونی حق با کارفرماها است وبه همین دلیل هم سازمان دامپزشکی قدرت چانه زنی در جهت اجرای ماده 19 نداره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
0
اگه قرار بشه ردیف بودجه ای در نظر گرفته بشه مسول بهداشتی بعد از 2 سال از صحنه دامپزشکی کشور محو میشه چون دولت نمیتونه شاید یک سال تحمل کنه ولی کم میاره و هر سه چهار شرکت فراوری رو بالاجبار به یک نفر میسپارد . حق هم داره چون سود دانش و اندوخته های علمی ما رو کس دیگری میبرد بعد حقوق رو دولت میاد به ما بده . آن زمان دیگر کار از کار گذشته و شرکتها مجدد همین شرایط موجود را هم ن میپذیرند
مسئول فنی بهداشتی در اصفهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۳
0
1
افسوس که بد جایی گیر افتادیم : ایران آباد!
طرح تحول نظام سلامت میگذارند و وضعیت پزشک ها از خوب به وضعیت بهتر و بهتر میرسه
اونوقت ما یک دهه ست میخوایم رابطه کافرما با مسئول فنی بهداشتی قطع بشه که سلامت مردم تهدید نشه ، عجیب عرضه نداریم
درصدی از این قضیه مربوط به منفعت طلبی کارفرماهاست ولی عمده اش به خاطر مصلحت اندیشی و بی.............. مدیران نالایق هست که نمی توانند ثابت کنند پیش گیری بر درمان ارجح است
امیدوارم صفت ها و الفاظ به کار رفته سانسور نشود چرا که عین واقعیت است!
آشنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۳
0
0
و در نهايت و با عرض تاسف ارزشهاي فردي و حرفه اي همكاران مسوول فني مورد هجمه قرار گرفت!!
نظر شما
ادامه