سخنگوی سازمان نظام پزشکی ورود دانش آموختگان رشتههای غیربالینی را برای كار درمانی به رشته های علوم پايه پزشكی ظلم به مردم و کسانی دانست که بالغ بر ١٠٠ واحد کارورزی بالینی گذراندهاند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر رضا لاری پور» سخنگوی سازمان نظام پزشکی در خصوص اطلاعيه معاونت نظارت و برنامه ريزی سازمان نظام پزشکی که اخیراً موجب اعتراض دانش آموختگان رشته های غیربالینی برای تحصیل در مقاطع بالاتر شده است، اذعان داشت: کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس و یا مقطع دکترای تخصصی (PhD ) را دارند و قبلاً در مقاطع پایین تر مدرک آنان غيربالينی بوده یا در عرصه کار نکرده و دوره كارآموزی باليني نگذرانده اند، چگونه می خواهند با گذراندن چند واحد به مشاوره و ويزيت و يا تاسيس آزمايشگاه بپردازند و از مزایای شماره نظام پزشکی بهره مند شوند.
وی افزود: با اين حال چنانچه وزارت بهداشت در حال حاضر ارزشيابی نموده مثلاً فردی که علوم دامی یا شیمی خوانده اکنون صلاحيت دارد و می تواند دکترای تغذیه بگیرد و این دکترا به عنوان یک رشته بالینی برای وی محسوب می شود، مي تواند براي دريافت شماره نظام پزشكي اقدام كند.
وی ادامه داد: در صورت تایید صلاحیت، وزارت بهداشت باید كتبی از سوی از سازمان نظام پزشکی درخواست نمايد تا در شورای عالی این سازمان مطرح و تصمیم گیری شود.
سخنگوی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که دانشجویان و دانش آموختگانی که در رشته های بالینی تحصیل کردهاند حداقل بیش از 100 واحد کارآموزی و كارورزي گذراندهاند، بیان داشت: ورود افرادی که رشته مقاطع قبلی آن ها غیربالینی بوده به كار درمانی ظلم بزرگی به کسانی است که کار بالینی می کنند، زیرا این دانشجویان فقط میخواهند با گذراندن تعداد واحد محدودی در دوره فوق لیسانس یا دکترای تخصصی از اين مزايا برخوردار شوند.
لاری پور در خصوص ورود این افراد به مقاطع بالاتر گفت: این امر موضوع جدیدی نیست بلکه از قبل بوده و در سایر رشتهها مانند حقوق هم وجود دارد و كسی بدون داشتن كارشناسی حقوق حق شركت در آزمون وكالت را ندارد، حتی اگر دكترا يا فوق ليسانس حقوق داشته باشد.