به گزارش حکیم مهر به نقل از کانال اطلاع رسانی جامعه دامپزشکان ایران، به منظور بررسی وضعيت ماده ١٨ و ١٩ آييننامه نظارت بهداشتی دامپزشكی، جلسه فوقالعاده هیئت مدیره جامعه دامپزشکان ایران با حضور «دکتر عبدالرضا عزیزی» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، «دکتر عباس عباسی» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و نماینده انجمن های صنفی مسئولین فنی بهداشتی در محل جامعه برگزار شد.
تکمیلی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جامعه دامپزشکان ایران، نشست فوقالعاده اعضای هیئت مدیره جامعه دامپزشکان ایران در خصوص بررسی وضعيت ماده ١٨ و ١٩ آييننامه نظارت بهداشتی دامپزشكی با حضور دکتر عبدالرضا عزیزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، دکتر عباس عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی به میزبانی جامعه دامپزشکان ایران برگزار شد.
در بخشی از این نشست دکتر عبدالرضا عزیزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید شرایط مناسبی درباره مسئولين فنى بهداشتى اتخاذ شود، گفت: معتقدم تصدیگری در تمامی بخشها از جمله دامپزشکی باید به صورت واقعی به بخش خصوصی هدایت شود و در نهایت دولت و حکومت نقش نظارهگر را ایفا کنند. در مورد ارتباط کارفرما و مسئولين فنى بهداشتى نیز میتوان یک صندوق مشترک و بیطرف را دایر کرد تا بسیاری از چالشهای موجود حل شود.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود اشارهای نیز به جایگاه سازمان نظام دامپزشکی کرد و گفت: باید رویهای ایجاد شود که سازمان نظام دامپزشکی کاملا بر اساس آرای دامپزشکان اداره شود و قانونی ایجاد شود که دولت دخالتی در انتصاب ریاست این سازمان نداشته باشد.
همچنین دکتر پیام محبی رئیس هیئت مدیره جامعه دامپزشکان ایران در سخنانی اظهار کرد: نباید فراموش کرد سازمان دامپزشکی یک بخش کیفی است که در زیر مجموعه یک وزارتخانه کمی قرار گرفته و همین امر هم سبب ایجاد مشکلاتی شده است.
او بر لزوم تدوین یک قاعده عادلانه و مناسب برای رابطه کارفرمایان و مسئولین فنی بهداشتی تاکید کرد و گفت: باید به دنبال یک رابطه عادلانه میان کارفرمایان و مسئولین فنی بهداشتی باشیم که در آن حقوق دامپزشکان رعایت شود و آسیبی به سلامت جامعه وارد نشود.
دکتر سید شاپور رضا شجاعی دبیر هیئت مدیره جامعه دامپزشکان ایران نیز در این نشست اظهار کرد: باید در این برهه از زمان این سوال را از سازمان دامپزشکی پرسید که چرا به دنبال ایجاد یک بازنگری در قوانین و رابطه میان کارفرمایان و مسئولین فنی بهداشتی هستند؟ اینکه معدود افرادی این تصور را دارند که مسئولین فنی بهداشتی سبب ایجاد یک بار مالی برای مجموعه آنها میشوند به هیچ عنوان تصور درستی نیست.
او افزود: جامعه دامپزشکان ایران به دنبال کمک در رفع مسائل و دغدغه دامپزشکان ایران است و میخواهیم مساله رابطه میان کارفرمایان و مسئولین فنی بهداشتی را حل و فصل کنیم تا در آن حقی از دامپزشکان ضایع نشود و سلامت جامعه نیز به مخاطره نیفتد. مشروح این نشست که در حدود سه ساعت به طول انجامید به زودی در سایت اطلاعرسانی جامعه دامپزشکان ایران منتشر خواهد شد.