حکیم مهر- در گذشتههای نه چندان دور، از آنجایی که تعداد فارغالتحصیلان رشته دامپزشکی متناسب با نیاز کشور بود، اکثریت قریب به اتفاق فارغالتحصیلان این رشته جذب سیستم دولتی میشدند و معدود دانشآموختگانی بودند که در بخش خصوصی فعالیت میکردند. امروز اما شرایط کاملاً تغییر کرده است و اغلب این فارغالتحصیلان، ناگزیر از فعالیت در بخش خصوصی هستند.
نیمنگاهی به سازوکار ارائه خدمات سلامت از سوی جامعه پزشکی، نشان میدهد از آنجا که مسئولین وزارت بهداشت و پزشکان شاغل در بخش دولتی، محدودیتی برای فعالیت در بخش خصوصی نداشته و تقریباً همه آنها در ساعات غیر اداری در مطب، کلینیک و یا بیمارستانهای خصوصی خود مشغول به فعالیت هستند، جنس مشکلات بخش خصوصی را خیلی بهتر درک نموده و لذا همواره در تلاش برای رفع این مشکلات هستند.
در جامعه دامپزشکی اما این به یک معضل تبدیل شده که شاغلان بخش دولتی، خود را کاملا از بخش خصوصی جدا کردهاند و همین امر، برقراری یک تعامل سازنده با فعالین این بخش را دشوار نموده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفتوگو با حکیم مهر، راهاندازی کلینیکهای مرجع را راهحلی برای رفع این معضل معرفی میکند و میگوید: «بنده اصلا بیمیل نیستم که دامپزشکان ما بتوانند در فارم کار کنند و در قانون حق محرومیت نگیرند؛ اما از سویی به این دلیل که فارغالتحصیلان زیادی داریم، کار هم محدود است و اگر دوستان ما ورود پیدا کنند، بازار برای آنها محدودتر میشود. لذا مقداری از این مسأله امتناع کردیم.»
«دکتر مهدی خلج» اضافه میکند: «برای اینکه همکاران من که در سازمان یا ادارات کل مشغول به کار هستند، از عینیات کار خود دور نشوند و راهبرد آنها اداری نشود و فنی باقی بماند، پیشنهاد حکیم مهر را میپذیرم مبنیبر اینکه باید کاری کنیم که دامپزشکان ما این حق را داشته باشند که به کار بخش غیردولتی دامپزشکی ورود پیدا کنند.»
اتفاقا ما شاغلین بخش خصوصی راضی نیستیم که همکارانمون در بخش دولتی از خوبیها ، وقت و بی وقت بودن کار در بخش خصوصی بی نسیب بمونن البته بد نیست ماهم کار در بخش دولتی را تجربه کنیم ، شاید خدا خواست و ماهم تونستیم از مزایای بخش دولتی که البته کم نیست یه بهره ی کوچیکی ببریم !در ضمن بخش خصوصی به لطف همکاران بخش دولتی چیزی ازش نمونده که بخوان ورود کنن......