حکیم مهر - معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور ضمن حضور در غرفه پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر در پاسخ به سوال حکیم مهر در خصوص سیاستهای سازمان دامپزشکی در زمینه جذب نیرو در پستهای خالی سازمانی، گفت: «در بحث نیروی سازمانی و نیروی کار، سیاست کلی نظام چابک سازی دولت است و سازمان دامپزشکی نیز بهعنوان یکی از ارکان نظام، سیاست کوچکسازی را دنبال میکند.»
«مهندس محمدرضا مومنی» ادامه داد: «از آنجا که ما یک تشکیلات حکومتی هستیم، سازمان امور استخدامی این سیاست را ابلاغ کرده که به ازای هر ۲ نیروی بازنشسته، یک نفر نیروی جدید جذب کنیم که ما در تلاش هستیم این روند همان به ازای هر نیروی بازنشسته یک نیروی جدید را جایگزین کنیم.»
وی با بیان اینکه در حال حاضر 60 درصد پستهای سازمانی سازمان دامپزشکی پر بوده و 40 درصد پستها خالی است، تصریح کرد: «البته در سال 96 دو نوبت آزمون استخدامی داشتهایم که در هفته اخیر مصاحبههای نهایی این آزمونها انجام شده و نتایج آن در آینده نزدیک اعلام خواهد شد. تاریخ شروع به کار پذیرفتهشدگان نیز اواخر بهمنماه و یا حداکثر از اوایل اسفندماه خواهد بود.»
مومنی در پاسخ به این انتقاد اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس مبنیبر اینکه درخواستی از سوی سازمان دامپزشکی بهمنظور افزایش اعتبارات این سازمان صورت نمیگیرد، خاطرنشان کرد: «اتفاقا سازمان دامپزشکی کل کشور ازجمله دستگاههایی است که بهصورت تخصصی با سازمان برنامه و بودجه در حال رایزنی است. ما از وزارت جهاد کشاورزی و مجلس نیز حمایتهای خوبی را دریافت میکنیم. ضمنا با توجه به شرایط انقباضی بودجه کشور، خوشبختانه نگاه سازمان مدیریت، وزارت جهاد کشاورزی و مجلس به سازمان دامپزشکی نگاه انقباضی نبوده است.»
وی افزود: «با توجه به تمام کمبودهای اعتباری موجود و مشکل آنفلوانزا که در بخش طیور با آن مواجه هستیم، توقع این را داریم که حمایتهای مالی افزایش پیدا کند. زیرا صنعت مرغداری بهعنوان دومین صنعت بزرگ کشور از لحاظ گردش مالی، نیازمند حمایت و پشتیبانی زیادی است.»
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور درخصوص رقم کمبود اعتبارات، تصریح کرد: «با توجه به اینکه اعتبارات سازمان دامپزشکی دارای بخشهای مختلفی است، نمیتوان یک رقم مشخص اعلام کرد. بهعنوانمثال یک مشکلی که وجود دارد بحث آنفلوانزا است، لذا برای این منظور مجلس یک ردیف بودجهای تحت عنوان اعتبارات مواقع بحران مصوب کرده است که در سال 96 رقم آن 100 میلیارد تومان بود ولی تخصیص این رقم نیازمند اقدامات قانونی است که روند خاصی را باید طی کند. البته این ردیف برای سال آینده نیز از سوی دولت پیشبینی شده است و ما امیدواریم این رقم از طرف نمایندگان مجلس مورد تصویب قرار گیرد. ازاینرو امیدواریم با حمایتهای ریاست سازمان و برنامههای معاونت بهداشت و پیشگیری سازمان، برای سال 97 در بحث آنفلوانزا پیشگیری را در اولویت قرار خواهیم داد.»
وی در پایان ضمن تشریح نحوه اجرای شانزدهمین نمایشگاه دام، طیور و صنایع وابسته گفت: «امیدوار هستیم تا با اقدامات پیشبینی شده برای سال آینده، ما شاهد ریشهکنی مشکل آنفلوانزا باشیم.»