کد خبر: ۳۹۴۱۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
 

نیروهای یگان محیط زیست استان سیستان و بلوچستان با همکاری مامورین دریابانی یک لنج باری را در بندر چابهار متوقف و بازرسی نمودند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران، مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در این باره گفت: در بازرسی از این کشتی ۱۶۰۰ کیلوگرم باله کوسه کشف و ضبط گردید.

«دکتر نیره پورملائی» اظهار داشت: بر اساس نظر کارشناسان برای بدست آوردن این حجم بال کوسه تعداد حداقل ۱۴۰۰ عدد کوسه صید و کشته شده است.

در این رابطه سه متهم بازداشت و کشتی مذکور نیز توسط نیروهای دریابانی توقیف شده است.

بر اساس آخرین نرخ بهای جانوران وحشی به لحاظ مطالبه ضرر و زیان وارده به محیط زیست، جریمه قابل پرداخت از بابت صید غیرمجاز هرعدد کوسه ماهیان معادل سیصد میلیون ریال تعیین شده است.

کوسه از آبزیان حمایت شده و بسیار ارزشمند آب های آزاد ازجمله خلیج فارس و دریای عمان به شمار می رود که در راس چرخه غذایی اقیانوس ها قرار دارد.

تخمین های علمی حاکی از آن است که هر ساله حدود ۱۰۰ میلیون کوسه در نقاط مختلف جهان شکار می شود و عامل اصلی آن تقاضای گسترده در بازار هنگ کنگ و چین برای سوپ بال کوسه است.

سازمان حفاظت محیط زیست طی مصوبه شماره ۳۸۰/۳۸۱ صید کوسه های خلیج فارس و دریای عمان را که در سال های اخیر بدلیل کاهش چشمگیر جمعیت و صید بی رویه در خطر انقراض قرار گرفته اند را ممنوع اعلام نموده و مفاد این مصوبه را به سازمان شیلات و بهره برداران اعلام نموده است.

برابر قانون، صید، حمل، خرید و فروش انواع کوسه ماهیان چه با هدف صید اصلی و ضمنی ممنوع بوده و متخلفین به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و صیادان باید توجه داشته باشند که صید ضمنی کوسه را به اسکله منتقل نکنند.

 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یه دامپزشک و غواص آبهای آزاد
|
Germany
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
0
0
جدا از آسیب به محیط زیست، بریدن باله کوسه یا فینینگ کار بسیار وحشیانه ایه. اینها باله کوسه رو زنده زنده می برن و بعد کوسه دچار خونریزی و بدون باله که قدرت هیچ حرکتی نداره رو پرت می کن تو آب که به کف اقیانوس بره و در اونجا یا از خفگی ناشی از بی حرکتی بمیره یا توسط بقیه آبزیان شکار بشه.

اگر هم برخی نگران آسیب انسان از کوسه ها هستن، یادمون باشه که همه کوسه ماهیان تهاجمی نیستن و خیلی از انواع عظیم الجثه اونها اصلاً کاری به کار انسان ندارن. تازه انواع تهاجمی هم اگر باهاشون درست و باتجربه برخورد بشه آسیبی به انسان نمی زنن.
سعید
|
Austria
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۹
0
0
یادش به خیر
سازمان شیلات همیشه مدعی است که فینینگ در ایران وجود ندارد و اینها فقط تعداد محدودی بین 100 تا 150 قطعه صید ضمنی در کنار صیادی شیلات محسوب می شود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
0
0
آنگاه انتظار داریم که خالق این موجودات که با عشق و‌مهربانی اینها را آفریده بر ما رحم کند.سرانجام این ظغیانگریها نابودی است و لا غیر
نظر شما
ادامه