![]()
![]()
محسنی با تاکید بر تلاشهایش برای گسترش بیشتر این کسب و کار گفت: «از سال ۱۳۹۵ پروژه کشتارگاه را آغاز کردم که آن نیز به تولید رسیده است و هماکنون از تولید مرغ گوشتی به مرغ مادر رسیدهایم تا با تولید جوجه یک روزه و همچنین تولید خوارک مصرفی واحدها و مواد اولیه کارخانه مانند سویا و مکملهای ویتامینی، زنجیره تولید را از ابتدا تا انتها تکمیل کنیم.»
![]()
این کارآفرین موفق با اشاره به مزیت تکمیل زنجیره تولید گفت: «پیش گرفتن چنین روشی به دلیل حذف کردن برخی از واسطهها مقرون به صرفهتر است و از آن مهمتر محصولات تولیدی کیفیت بالاتری دارند.»
![]()
وی درباره وضعیت کشتارگاه احداثی نیز گفت: «این کشتارگاه مدرنترین، کشتارگاه کشور است زیرا چندین مزیت قابل توجه دارد که مهمترین آن حذف چیلر آبی و جایگزین کردن آن با چیلر هوایی است و دیگر مرغ برای خنک شدن وارد چیلر آبی نمیشود بلکه با استفاده از هوای سرد و بدون هیچ نوع تماس مرغها با یکدیگر، بار میکروبی آنها بسیار کاهش پیدا میکند.»
![]()
محسنی درباره افراد شاغل در این مجموعه گفت: «۸۰ نفر به صورت مستقیم در این مجموعه فعالیت میکنند که از این تعداد ۶۰ نفر در واحد کشتارگاهی و ۲۰ نفر در واحد تولید مشغول به کار هستند. تقریبا همین تعداد نیز به صورت غیرمستقیم صاحب شغلی شدهاند.»
با کت شلوار تو خط کشتار جولان دادن از مهندس عمران و همراهان بعید نیست .
از دیواره ی لاستیکی حوضچه خونگیریش معلومه چقدر مدرنه.همین هفته ی بعد که منطقه ذبح بوی لاش مرده بده.
این چه بازدیدیه حتی حاضر نشدن لباس مناسب بپوشن.با کت شلوار وارد سالن شدن تا یه وقت از شان و منزلتشون کاسته نشه!