مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: فرق زیادی بین گوشت برزیلی با گوشت ایرانی از نظر شرایط وجود دارد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر احمد شریعتی» در خصوص گوشتهای منجمد برزیلی، اظهار کرد: گوشتی که در حال حاضر تحت عنوان گوشت برزیلی وارد میشود، برچسب، تاریخ کشتار و کد رهگیری دارد، مهر برزیل روی آن حک شده است.
وی با اشاره به تفاوت گوشت ایرانی و برزیلی افزود: کارتن، فرمت، قطعات و زبان روی برچسبها متفاوت بوده، تاریخ، محل کشتار و نام شهر برزیلی روی آن حک شده و تاریخها به لاتین است.
دکتر شریعتی بیان کرد: این گوشتها عمدتا توسط شرکتهای پشتیبانی وارد میشود که تحت عنوان گوشتهای برزیلی تولید شده است. این گوشتها باید تحت شرایطی بستهبندی، منجمد وارد شود که قابل تشخیص بوده مگر اینکه گوشتی فاقد کارتن و برچسب باشد که شاید نتوان تشخیص داد.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در خصوص واردات گوشت، عنوان کرد: ما در زمینه گوشتهای منجمد واردکننده نیستیم و این گوشتها از مبادی خروجی به صورت هوایی و کشتی به طور مثال از بندر شهید رجایی و بندرعباس وارد میشود و توسط پروازهای مستقیم به تهران میآید که بعد به استان ما یا سایر استانها وارد میشود.
وی ادامه داد: گوشت گرم نیز همین رویه را دارد و ما در حال حاضر این گوشت را سه تا چهار بار در هفته با تناژهای مختلف به صورت مستقیم از استرالیا وارد میکنیم که در فرودگاه کارهای کنترل، نظارت و توزیع آن انجام میشود. از ارمنستان، روسیه و گرجستان نیز گوشتهایی به صورت مدیریت شده وارد شده و مقداری در تهران بستهبندی می شود و در فروشگاهها توزیع میشود.