رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه با بیان اینکه قیمت هر سیخ دل، جگر و قلوه ۴,۰۰۰ تومان است، گفت: خبری از دل و جگر دامهای زنده وارداتی نیست.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «غلامحسن شیرازی»،
درباره وضعیت واحدهای عرضهکننده جگر، دل و قلوه گفت: در روزهای پایانی سال گذشته
تعداد قابلتوجهی دام زنده وارد شد اما تا به امروز دل و جگر و قلوه این دامها به
بازار و اتحادیه داده نشده است و حتی اتحادیه عرضهکننده گوشت گوسفند و گوساله نیز
برای توزیع دامی دریافت نکردهاند.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه با بیان اینکه خروج
دام زنده از ایران همچنان بر بازار فروش دل و جگر تأثیر قابلتوجهی دارد، یادآور
شد: نیاز بازار از شهرستانهای مختلف تأمین میشود که محصولات قیمت قابلتوجهی به
خود گرفته و برای تهیه هر کیلو جگر گوسفندی همراه با دل و قلوه باید در حدود ۹۰ هزار تومان پرداخت کرد.
وی تأکید کرد: اتحادیه با توجه به افزایش قیمت مواد مصرفی
نرخ جدیدی برای عرضه اعلام نکرده و تنها طبق قانون نظام صنفی قیمت فروش بر پایه
قیمت خرید به همراه سود ۱۰
تا ۲۰
درصدی تعیین خواهد شد.
شیرازی درباره فعالیت جگرکیهای سیار در سطح شهر
گفت: فعالیت جگرکیهای سیار که تنها با یک منقل فعال هستند، مجوزی
از اتحادیه و اتاق اصناف ندارند و در کنار آن اداره بهداشت نظارتی بر فعالیت آنها
ندارند و فعالیت آنها به گونهای است که بر فعالیت واحدهای مجاز تأثیر گذاشته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه با تأکید بر اینکه
ایام عید نوروز تأثیری بر کسبوکار فروشندگان مجاز نداشته است، خاطرنشان کرد: هر
سیخ دل، جگر و قلوه با وزن میانگین ۲۵
گرم، ۴,۰۰۰
تومان و با افزایش هر ۵
گرم ۵۰۰
تومان بر قیمت هر سیخ افزوده میشود.