حکیم مهر: «مجتبی ذوالنوری» نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در اظهاراتی توهین آمیز، ضمن انتقاد از نحوه برگزاری جلسات غیرعلنی مجلس، از اظهار نظر یکی از نمایندگان دامپزشک در مسائل اقتصادی انتقاد کرد.
به گزارش حکیم مهر، وی در بخشی از گفتگوی اخیر خود با خبرگزاری خانه ملت گفت: اکنون در جلسات غیرعلنی مجلس آقای جهانگیری ۲ ساعت روضه میخواند؛ سپس نمایندگان از طریق قرعه کشی صحبت میکنند. برای مثال، نمایندهای که دامپزشک است در خصوص مسائل اقتصادی کشور در این جلسه نسخه میدهد؛ حدود ۱۰ نماینده صحبت میکنند.
ذوالنوری افزود: از طرف فراکسیونهای سیاسی مجلس نیز نمایندگانی صحبت میکنند، به این ترتیب یک روز مجلس میگذرد و هیچ خروجی ندارد. به دوستان گفتم می دانید چرا سقف مجلس را مخروطی و اینقدر بلند طراحی کردهاند؟ گفتم برای این است که همهاش حرف میزنیم و باید باد شود و به هوا برود و هیچ حرفی روی زمین نمینشیند، واقعاً اینگونه جلسات خروجی برای حل مشکلات کشور ندارد.
وی اظهار داشت: اگر مشکل قانون اساسی نبود، تریبون را قطع می کردیم به نظرم عدم پخش مذاکرات مجلس از رادیو سبب میشود محتوای بسیاری از نطقها تغییر کند. امروز هزینه از جیب مردم میکنیم اما گاهی سخنانی را تحویل مردم میدهیم و پز دوره بعد را میگیریم و برای رای آوردن در دور بعدی تلاش میکنیم، اینگونه کار کردن مشکل مردم را حل نمیکند.
پینوشت حکیم مهر:
حقیقتاً شنیدن چنین اظهارات توهین آمیزی از زبان یک نماینده مجلس، جای تاسف دارد. اگر یک فرد دامپزشک با مدرک دکترا که عضو کمیسیون کشاورزی مجلس نیز است، نتواند در امور اقتصادی کشور اظهار نظر کند، چه کسی می تواند؟ جنابعالی؟!!!
جهت اطلاع شما، در حال حاضر سرمایه دامی کشور حدود ۱۳۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است و پس از صنعت نفت، بزرگترین سرمایه کشور محسوب می شود. آیا یک دامپزشک حق اظهار نظر در امور مربوط به این حوزه اقتصادی عظیم را ندارد؟ آیا وضعیت نابسامان صنعت دام و طیور کشور را پس از مدیریت چندین ساله یک مهندس عمران بر این حوزه، مشاهده نمی کنید؟! از نظر حضرتعالی، دامپزشکان در خصوص اظهار نظر در این حوزه صلاحیت بیشتری دارند یا مهندسین عمران؟!
متاسفانه بیان چنین اظهارات توهین آمیزی از سوی برخی مسئولین، مسبوق به سابقه است و هر از گاهی، به صورت های مختلف شنیده می شود. ریشه وضعیت نابسامان اقتصادی کشور، نابودی کشاورزی و دامپروری، واردات بی رویه فرآورده های خام دامی و اخیراً واردات دام زنده را نیز باید در چنین تفکراتی جستجو کرد.