برخی شرکت های تولیدکننده خوراک دام و موسسات تحقیقاتی در
هلند، کنسرسیومی برای افزایش استفاده از فرآورده های جانبی و باقی مانده ها در
خوراک تشکیل دادند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اگنا، مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی
واگنینگن (Wageningen UR) گزارش
می دهد که بخش های دامداری در تبدیل حجم زیادی از فرآورده های جانبی و پسماندهای
صنایع غذایی و زیستی به پروتئین حیوانی با ارزش و با کیفیت موفق بوده اند.
برای بهبود و تشویق به استفاده از فرآورده های جانبی در
خوراک دام، گروهی متشکل از ۱۳
شرکت خوراک حیوانات و موسسات تحقیقاتی هلند، یک کنسرسیوم تشکیل دادند. این
کنسرسیوم بر توسعه راهبردهای جدید منابع داخلی و بهبود خودکفایی اروپا در بخش
خوراک تمرکز می کند.
براساس این گزارش، یکی از فعالیت های این گروه، تحقیقات برای
استخراج فسفر از محصولات تولیدی گیاهی و آزاد کردن پروتئین از چمن و برگ های است.
گفتنی است؛ در مجموع این پروژه چهار سال به طول می انجامد.