کد خبر: ۴۸۵۰۶


برخی شرکت های تولیدکننده خوراک دام و موسسات تحقیقاتی در هلند، کنسرسیومی برای افزایش استفاده از فرآورده های جانبی و باقی مانده ها در خوراک تشکیل دادند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از اگنا، مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی واگنینگن (Wageningen UR) گزارش می دهد که بخش های دامداری در تبدیل حجم زیادی از فرآورده های جانبی و پسماندهای صنایع غذایی و زیستی به پروتئین حیوانی با ارزش و با کیفیت موفق بوده اند.

برای بهبود و تشویق به استفاده از فرآورده های جانبی در خوراک دام، گروهی متشکل از ۱۳ شرکت خوراک حیوانات و موسسات تحقیقاتی هلند، یک کنسرسیوم تشکیل دادند. این کنسرسیوم بر توسعه راهبردهای جدید منابع داخلی و بهبود خودکفایی اروپا در بخش خوراک تمرکز می کند.

براساس این گزارش، یکی از فعالیت های این گروه، تحقیقات برای استخراج فسفر از محصولات تولیدی گیاهی و آزاد کردن پروتئین از چمن و برگ های است.

گفتنی است؛ در مجموع این پروژه چهار سال به طول می انجامد.


 

نظر شما
ادامه