کتاب «پرورش ماهیان خاویاری» تألیف «دکتر بهرام فلاحتکار» استاد گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان منتشر شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه گیلان، کتاب «پرورش ماهیان خاویاری» توسط «دکتر بهرام فلاحتکار»، عضو هیات علمی گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه تألیف شده است.
این کتاب بر اساس نیازهای پرورش دهندگان و به سفارش موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در ۶ فصل معرفی گونههای مهم ماهیان خاویاری پرورشی ایران، بخشهای مختلف مزرعه پرورش ماهیان خاویاری، آماده سازی استخرها، غذا و تغذیه، عملیات پرورش و بهداشت و بیماریها به چاپ رسید.
ماهیان خاویاری به دلیل داشتن گوشت لذیذ از با ارزشترین آبزیان جهان محسوب میشوند.
تخریب زیستگاهها و صید بی رویه سبب کاهش ذخایر طبیعی آنها شده و به همین دلیل برخی کشورها به توسعه تکثیر و پرورش این ماهیان ارزشمند در سیستمهای مختلف پرورش روی آورده اند.