مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه ساختار سازمانی دامپزشکی استان به شدت از کمبود نیروی انسانی رنج می برد، ادامه داد: حدود 50 درصد از پست های سازمانی در دامپزشکی استان اصفهان خالی است که امیدواریم این کمبود شدید نیرو را اصلاح کنیم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صاحب نیوز، «دکتر شهرام موحدی» با اشاره به نام گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با نام« تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» اظهار کرد: همه دستگاه ها و سازمان ها مکلفند فرمایشات مقام معظم رهبری را نصب العین خود قرار دهند و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مسیر راه را پیش ببرند.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی اصفهان در جهش تولید و رفع موانع و پشتیبانی از تولید پیشگام بوده و فوق العاده عمل کرده البته جا برای کار همچنان نیز وجود دارد، تصریح کرد: شاهد این گفته این است که امروز استان اصفهان بیشترین میزان تولید شیر کشور را دارد و به تنهایی به اندازه مجموع 15 استان شیر تولید می کند.
وی افزود: همچنین استان اصفهان رتبه اول تولید بوقلمون، رتبه اول ماهی های زینتی و استان اصفهان جزء رتبه های اول و دوم تولید مرغ گوشتی و تخم مرغ، رتبه های دوم و سوم تولید عسل، گوشت شترمرغ و گوشت قرمز بوده که این نشان می دهد در سال های گذشته نیز در حوزه جهش تولید و رفع موانع تولید اقدامات خوبی انجام دادیم، البته مدعی این نیستیم که همه اقدامات کامل انجام شده و در برخی موارد نیاز به تلاش بیشتر است.
موحدی در مورد برنامه ها و سیاست ها این اداره در سال 1400 گفت: دام پزشکی در حوزه الکترونیک همیشه پیشگام در کشور بوده است و تمام تلاش می کنیم علاوه بر سامانه های که تاکنون ایجاد شده و در این زمینه مورد استفاده است، دولت الکترونیک را افزایش و گسترش دهیم البته در این میان نیاز به تامین اعتبارات است تا این حوزه اتفاق بیفتد.
وی افزود: همچنین در حوزه اصلاح ساختار سازمانی حتما دنبال گرفتن اختیارات بیشتر از سازمان مرکزی هستیم؛ این در حالی است که سازمان مرکزی اختیارات خوبی را به استان ها واگذار کرده است و در حال حاضر هیچ صادر کننده ای برای محصول خود و صادراتی که می خواهد به هر نقطه ای از دنیا داشته باشد، نیاز نیست به تهران مراجعه کند و گواهی صادرات در استان اصفهان انجام می شود و این فوق العاده است.
شهرام موحدی با اشاره به اینکه ساختار سازمانی دامپزشکی استان به شدت از کمبود نیروی انسانی رنج می برد، ادامه داد: حدود 50 درصد از پست های سازمانی در دامپزشکی استان اصفهان خالی است که امیدواریم این کمبود شدید نیرو را اصلاح کنیم.
مدیرکل دامپزشکی گفت: همچنین ساماندهی و متناسب سازی نیروهای انسانی، شایسته سالاری در انتصاب مدیران را دنبال می کنیم و در حوزه ارتقا سلامت اداری و پاسخ گویی اقدمات خوبی انجام و آموزش های خوبی در این زمینه داده شده است و برنامه ها برای صیانت از حقوق شهروندان در نظام اداری و تکریم ارباب رجوع نیز مرتب انجام و استقرار نظام رسیدگی به شکایت مردم نیز در کوتاهترین زمان ممکن و در کمتر از 24 ساعت انجام و رسیدگی می شود.
وی عنوان کرد: یکی از مباحث دیگری که دنبال می کنیم مدیریت عملکرد است که استقرار نظام مدیریت عملکرد در دامپزشکی استان و شهرستان ها را دنبال و برنامه ریزی عملیاتی در راستای وظایف و ماموریت ها را نیز دنبال می کنیم.
موحدی خاطرنشان کرد: دامپزشکی استان اصفهان به شکلی عمل کرد که در سال 99 من به نمایندگی از سایر همکاران در دامپزشکی به عنوان مدیرکل نمونه کشوری انتخاب شدم و این مهم با تلاش های همکاران ما که به عنوان سربازان گمنام عرصه های بهداشتی فعالیت می کنند، محقق شده است.