حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: زمان دقیق و میزان پرداخت حاصل از اجرای قانون تسری فوقالعاده خاص کارکنان سازمان دامپزشکی کشور، حالا که از سوی ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور به شکل رسمی تصویب شده، بیشتر از هر زمانی مطالبه کارکنان سازمان دامپزشکی کشور است. این مساله باعث شد تا خبرنگار حکیم مهر یک بار دیگر برای یافتن یک پاسخ قانعکننده، به سراغ مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور برود که حاصل این مطالبه را در ادامه میخوانید:
خبرنگار حکیم مهر: یکی از اقدامات مثبت دولت و سازمان برنامه بو دجه بحث اجرای قانون تسری فوقالعاده خاص کارکنان سازمان دامپزشکی کشور بود که امیدواری زیادی در بدنه سازمان دامپزشکی و کارکنان آن ایجاد کرد. اما ۲ نقطه ابهام در این طرح وجود دارد. نکته اول زمان دقیق اجرای این طرح است. علیرغم اینکه دکتر نوبخت اشاره کردند که این طرح از ابتدای فروردین ۱۴۰۰ اجرایی میشود، اما هنوز عملیاتی نشده است. نکته دوم تامین منابع آن است که اشاره شده بود از محل فروش املاک مازاد دستگاهها باید صورت گیرد. آیا صرفا باید از محل فروش اموال سازمان دامپزشکی باشد یا سایر سازمانها نیز شامل آن میشوند؟
پاسخ «دکتر حمیدرضا عدل» معاون فنی، امور زيربنايی و توليدی سازمان برنامه و بودجه كشور:
دامپزشکان کشور و سازمان دامپزشکی یکی از سازمانهای بسیار خوب، تخصصی و حاکمیتی است که شاید این عزیزان در سالهای اخیر آن چنان که باید به لحاظ حقوقی مورد توجه قرار نگرفتند. به همین دلیل جناب دکتر نوبخت دغدغهای داشتند و در برنامه زنده اینستاگرامی ایشان نیز سوالات زیادی در این خصوص پرسیده شد. ایشان هم به ما دستوراتی دادند مبنیبر اینکه از هر طریقی که میتوانیم به اجرای این قانون کمک کنیم.
این ۲ سوالی که حضرتعالی پرسیدید، به یکدیگر وابسته هستند. قانون میگوید از محل فروش اموال اما نگفته صرفا از محل فروش اموال خود سازمان دامپزشکی. بنابراین از آنجاکه ما یک ردیف داریم و دستگاههای اجرایی میتوانند به آن ردیف واریز کنند، سازمان این اختیار را دارد که اولویتبندی کند و مثلا سازمان دامپزشکی کشور را به نوعی از اعتبارات بهرهمند کرده و در اولویت قرار دهد.
هفته قبل و بعد از دستوری که دکتر نوبخت برای اجرایی شدن این قانون دادند، از ما خواستند که تفاهمات مربوطه را انجام دهیم. ما نیز با دوستان سازمان دامپزشکی جلسه خوبی برگزار کردیم و در آن جلسه قرارمان این شد که بتوانیم از بخشی از ظرفیتهای قانون بودجه که قانونی است، استفاده کنیم. بخشی را نیز بتوانیم از منابعی که واریز شد، تعهد کنیم.
ما به دنبال اجرای کامل این قانون از ابتدای سال تا پایان سال به صورت صد در صد هستیم. اما این مساله برمیگردد به اینکه میزان واریزی فروش اموال به چه میزان باشد. اما فکر میکنم که بتوانیم حداقل تا سقف ۵۰ درصد از آن را عملیاتی کنیم. دیروز هم که با آقای دکتر صحبت میکردم، ایشان خیلی استقبال کردند که ما نباید این سازمان حاکمیتی را فراموش کنیم. من بسیار خوش بین هستم که با درصد مناسبی از اجرای قانون تسری، بتوانیم نسبت به اجرای قانون و تعهدی که سازمان خصوصی به سازمان دامپزشکی داده عمل کنیم.
پاسخ «دکتر مسجدی» مدیر امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور:
با توجه به دستور دکتر نوبخت قرار شد علاوه بر منابعی که در قانون پیشبینی شده که از محل فروش اموال و دارایی های دولتی باشد، کمکی را از محل منابع عمومی انجام دهیم تا بخشی از آن شروع به کار کند تا اگر منابعی از سطح درآمدها تحقق پیدا کرد هم به آن کمک شود. امیدواریم قبل از وصول درآمدهای دولت ناشی از فروش اموال بتوان این طرح را اجرایی کرد.
ممنون از حکیم مهر عزیز بابت پیگیری