حکیم مهر: «حجت الاسلام علی ارجمند» نماینده ولیفقیه در جهاد کشاورزی استان البرز گفت: خبر استفاده از تریاک در برخی از مرغداری ها بیش از دو سال قبل در زمان تصدی دکتر رفیعیپور بر سازمان دامپزشکی کشور و به نقل از ایشان رسانه ای شد
به گزارش حکیم مهر به نقل از تیتریک، عضو هئیت رئیسه انجمن ارگانیک ایران گفت: خبر استفاده از تریاک در برخی از مرغداری ها بیش از دو سال قبل در زمان تصدی دکتر رفیع پور بر سازمان دامپزشکی کشور و به نقل از ایشان رسانه ای شد، با این مضمون که «استفاده مرغداران از تریاک برای افزایش وزن مرغها را تایید کرده و گفته بود اکثر مرغداران قبل از سر بریدن مرغها در آب آنها تریاک میریزند تا یبوست بگیرند و وزنشان زیاد شود» که البته پس از پوشش خبری گسترده و حاشیه سازی های فراوان، ایشان این خبر را قویاً تکذیب و عاملین انتشار آن را به پیگیری قضایی تهدید کرد.
حجت الاسلام علی ارجمند ادامه داد: بنابراین خبر فوق یک عقبه دارد و خبر جدیدی نیست، واقعیت این است که جوجه های صنعتی بر اساس نژاد خاص جیره غذایی خاصی دارند و عموم مرغداران از یک جیره بندی علمی و اقتصادی ثابتی پیروی می کنند.
وی افزود: البته در آن زمان ما نیز گزارشات پراکنده ای داشتیم که کم و بیش شایعه بودن خبر را با تردید مواجه می کرد، اما به هر حال امروز به دلیل افزایش قیمت شیره و تریاک اگر هم مرغداری چنین باور و دیدگاهی داشته باشد به دلیل هزینه های آن از بکارگیری این روش صرف نظر می کند.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی البرز تصریح کرد: من معتقدم بازپخش این شایعه یا واقعی و محدود، یک جنجال آفرینی رسانه ای برای ملتهب تر کردن بازار مرغ است، اگر من صاحب یک رسانه رسمی یا خبرنگار بودم بجای پرداختن به این سوژه، دو سوژه اساسی و مستند را دنبال می کردم.
1- دلیل صدور دستور حذف اعزام ناظر بهداشتی ایرانی به کشتارگاه های برزیلی و مجوز واردات گوشت گاوهای شش دندان و ماده چه بوده است؟! این مجوز با یک متن یک پاراگرافی، زمینه ای شد تا سلاطین گوشت کشور صدها میلیون دلار سود ببرند، توضیح این که تاجران گوشت برای واردات گوشت گاو نر و جوان، ارز دولتی دریافت می کردند و قیمت گوشت نر جوان با گوشت های ماده و پیر تفاوت چشم گیری دارد، در نتیجه شاید میزان حجم گوشت وارداتی مورد تعهدی که بابت آن ارز دولتی گرفته بودند با حجم وارد شده همخوانی داشت ولی حاشیه سود مخفی آن صدها میلیون دلار بوده است.
2- از وزارت محترم بهداشت سوال می کردم: مگر در ترکیب ساخت داروهای ذیل چه عناصری استفاده می شود که در صورت حمل به کشورهایی مثل عربستان فرد حامل این داروها را به عنوان قاچاقچی مواد مخدر بازداشت می کنند و حتی امکان صدور حکم اعدام در مورد مسافر دور از ذهن نیست!؟
وی ادامه داد: داروهای غیر مجاز و ممنوعه عبارتند از؛ آمپول پتیدین ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم، آمپول مورفین ۱۰ میلی گرم، قرص متادون ۵ و ۲۰ میلی گرم، شربت متادون، قرص هیدرومورفین ۲ میلی گرم، قرص متیل فنیدات هیدروکلراید، قرص ترامادول ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم، آمپول ترامادول ۵۰ میلی گرم، شربت اکسپکتورانت کدئین، قرص استامینوفن کدئین، آمپول دیازپام ۱۰ میلی گرم، قرص دیازپام ۲، ۵ و ۱۰ میلی گرم، آمپول بوپرنورفین و قرص بوپرنورفین است.
حجت الاسلام ارجمند در خاتمه خاطرنشان کرد: اگر واقعا این داروها بر مبنای علم داروسازی و با رعایت استاندارد جهانی ساخته می شود، چرا در برخی کشورها حامل آنها به عنوان قاچاقچی بازداشت می شود؟! اگر نه پس چرا در کشور ما اجازه ساخت به آنها داده شده و مثل ریگ بیابان در داروخانه ها به فروش انبوه می رسد؟!
سلامت مردم به فدای حاشیه ی مالی بیشتر واردکنندگان گوشت شد.
درباره ی دارو ها فقط بگم، فارماکوپه ی دارویی مجاز هر کشور متفاوت است و یک استاندارد جهانی که همه ملزم به آن باشند وجود ندارد. این داروها چون با منشا مخدر است، برخی کشورها (عموما عربی و آفریقایی) سختگیری بیش از حد دارند و حساسیت شدید به هر چیزی که اثری از مخدر در آن باشد. البته مختص به خودشان است و اغلب کشورها وجود این داروها را مهم و لازم میدانند.
البته من فکر نمیکنم حتی همین کشورها برای کسی با پاسپورت آلمانی، کانادایی و.. هر چندتا از این داروها هم داشته باشند مشکلی ایجاد کنند!
پاسخ : خیر هر گونه هزینه وارده به یک کالا را مصرف کننده پرداخت میکند.
ضمنا به خیالتان ناظر شرعی و ناظر بهداشتی با هزینه گزافی که دریافت میکنند هر لحظه در کشتارگاه حضور پیدا میکنند؟ از خیر گشت و گذار در کشور زیبای برزیل میگذرند؟ هزینه این تفریح و جهانگردی را چه کسی جز مصرف کننده باید پرداخت کند؟
کنترل نمودن اینکه دامپزشک در کشتارگاه حضور دارد یا خیر کار بسیار راحتی است شما نگران آن نباشید ولی به من بگویید با این ارزی که از دولت به اسم دامپزشک و روحانی میگیرید و بجای آنها نمایندگان خودتان را میفرستید در اصل پول هزینه شده ولی برای نمایندگان خودتان پس در قیمت تفاوتی نخواهد کرد حالا میخواهید بگم کار نمایندگان شما شرکتها در برزیل چه چیزی است یا خیر؟ اگر حکیم مهر بگذارد با سند و مدرک و عکس و فیلم میتوانم اثبات کنم
حضور روحانی و دامپزشک در رمان ارز دولتی برای هر کیلو گوشت هشت ریال به قول شما روی دست مصرف کننده میگذاشت که اکنون آن هشت ریال هم به بادی بیلدینگ کاران نمایندگان شرکتها پرداخت میشود که سواد خواندن فارسی هم ندارند چه برسد به انگلیسی و پرتغالی
در همین سایت چند نفر تمام هزینه را بر روی حجم گوشت تاییدی توسط یک دامپزشک محاسبه کردند و فقط کیلویی ۱۰۰ تا تک تومن پول یک دامپزشک ناظر می افتد. که در قیمت نهایی گوشت هیچ است.
اگر یک پلیس رشوه گرفت یا یک پزشک در محل کارش حاصل نشد آیا باید نظارت پلیس را حذف کرد یا بیمارستان را تغییر کاربری داد؟؟
به مردم کشورتان ظلم بزرگی کردید .............