کد خبر: ۶۷۲۲۸
تعداد نظرات: ۵ نظر
پاسخ عجیب یکی از امضاکنندگان طرح صیانت حیوانات به حکیم مهر:
«محمدحسن آصفری» در پاسخ به سوال دیگر حکیم مهر مبنی‌بر اینکه اگر اطلاعی از این طرح ندارید، پس چرا آن را امضا کرده‌اید؟ گفت: ابتدا باید طرح را ببینم و بعد در خدمت شما هستم!
 

حکیم مهر: نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی و نماینده امضا کننده طرح «صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات مضر» در پاسخ به سوال حکیم مهر درخصوص فلسفه این طرح، گفت: «بنده اطلاعی از این طرح ندارم!»

 «محمدحسن آصفری» در پاسخ به سوال دیگر حکیم مهر مبنی‌بر اینکه اگر اطلاعی از این طرح ندارید، پس چرا آن را امضا کرده‌اید؟ گفت: «ابتدا باید طرح را ببینم و بعد در خدمت شما هستم!»

گفتنی است طرح صیانت از حقوق عامه در مقابل حیوانات مضر و خطرناک که هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و به امضای ۷۵ تن از نمایندگان مجلس رسید، موجی از انتقادات را در میان اقشار مختلف جامعه برانگیخته است.

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
7
2
این کاملا طبیعی هست
نمایندگان معمولا براساس پذیرش اصل موضوع و شناخت از طراح طرح، آن را امضا می کنند
بعد در جلسات کمیسیون بررسی می شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
اطلاع نداری چرا امضا میکنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
7
2
موج انتقاد
نه حکیم جان
فقط شما و برخی افراد که از این راه منفعتی می برند
عامه مردم موافق هستند
ناشناس
|
United States of America
|
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
2
1
زیاد هم بیراه نمیگه، زیرا‌وقتی دستور رسید باید این نمایندگان ...... هم فقط زیرش امضا کنند تا به اسم آنها تمام شود و خیلی فرقی نمی‌کند که از طرح خبر داشته باشند یا نه. تصمیم جایی دیگر کرفته شده و فقط از زبان اینها قراره خارج بشه تا ادعا بشه نماینده مردم …… و همه چی بیافته گردن مردم حالا این وسط چندتا بسیجی هم هی پایین و بالا می‌پرند که سگ نجسه
جهت اطلاع؛ ...........
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
1
0
دفتر
متن



ماده واحده:

چهار ماده به شرح ذیل به عنوان ماده ( 688 مکرر 1) ، ( 688 مکرر 2 ) ، ( 688 مکرر 3) و
( 688 مکرر 4 ) به قانون مجازات اسلامی ( کتاب پنجم- تعزیرات) الحاق می گردد:

ماده 688 مکرر 1 :

واردات، تولید، تکثیر، پرورش، خرید و فروش، حمل و نقل و گردانیدن اعم از پیاده و یا با وسیله نقلیه و نگهداری حیوانات وحشی، نامتعارف، مضر و خطرناک، از قبیل: کروکودیل( تمساح )، لاک پشت، مار، سوسمار، گربه، موش، خرگوش، سگ و سایر حیوانات نجس العین و میمون ممنوع می باشد و هر یک از مرتکبین، به جزای نقدی معادل 10 تا 30 برابر حداقل حقوق کارگری ( که سالانه توسط دولت و
اتحادیه های مربوطه تعیین و اعلان می گرددد ) و نیز ضبط حیوان مربوطه محکوم می گردند.

تبصره 1 :

هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ، مراکز و آزمایشگاه های تحقیقاتی، علمی، تخصصی، دارو و واکسن سازی دولتی و یا غیر دولتی دارای مجوز رسمی از دستگاه های ذیربط مانند وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، سازمان محیط زیست و سازمان دامپزشکی به تناسب ماموریت ها و نیازهای علمی و تحقیقاتی خود از شمول این قانون مستثنی می باشند و همچنین روستا نشینان، عشایر و گله داران،صرفاً در محدوده فعالیت و متناسب با نیازهای زندگی خود می توانند از سگ نگهبان استفاده نمایند. سایر اشخاص حقیقی و حقوقی و متقاضی استفاده از حیوانات یاد شده ، درخواست مکتوب خود را به دادستانی استان ویا شهرستان مربوطه جهت بررسی و اقدام مقتضی در کمیته مذکور در تبصره 2 این ماده تقدیم می نمایند.

تبصره 2 :

در راستای اجرای این قانون کمیته ای با مسئولیت دادستانی هر شهرستان و با عضویت نمایندگان ذیربط شهرداری، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، ( اداره بهداشت و درمان ) سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان دامپزشکی، نماینده تام الاختیار فرماندار برای بررسی و تعیین تکلیف موارد ذیل تشکیل
می گردد :

بررسی درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی یا متقاضی استفاده از حیوانات موضوع این قانون ، تائید یا رد ضرورت و لزوم استفاده متقاضی از حیوانات مورد تقاضا و صدور مجوز استفاده برای متقاضیانی که تقاضای آنان مورد تائید قرار گرفته است .
تعیین تکلیف در خصوص حیوانات ضبط شده و مصادره ای و یا حیوانات رها شده در سطح جامعه.

ماده 688 مکرر 2 :

اتحادیه صنف مشاورین املاک موظف است حداکثر 3 ماه پس از ابلاغ رسمی این قانون، ممنوعیت نگهداری حیوانات موضوع این قانون را جهت اطلاع و رعایت موجرین و مستاجرین ، در قراردادهای اجاره گنجانیده و ذکر نماید.

در صورتیکه هر یک از دفاتر مشاورین املاک ، بعد از زمان مقرر یا دشده، این موضوع را رعایت نکنند، مستنکف از قانون تلقی و برای هر بار تکرار تخلف، به مجازات ذکر شده در ماده 688 مکرر 1 محکوم می شوند.

تبصره :

چنانچه موجرین در عقد قرارداد از قید ممنوعیت نگهداری حیوانات موضوع این قرارداد، در مورد اجاره خودداری نماید و مستاجرین مرتکب نگهداری حیوانات یا شده در ملک مورد اجاره شوند، هر یک از موجرین و مستاجرین متسقلاً به جزای نقدی ذکر شده در ماده 688 مکرر 1 محکوم می شوند .

ماده 688 مکرر 3 :

چنانچه هر یک از شهروندان از نگهداری حیوانات موضوع این قانون توسط همسایگان ، گزارش یا شکایت نمایند، دستگاه قضائی و نیروی انتظامی به عنوان ضابط قضائی، موظف به رسیدگی و اعمال این قانون
می باشند و اگر فرد گزارشگر یا شاکی، خواستار عدم افشای هویت خویش باشد، دستگاه قضائی موظف است ضمن حفظ هویت فرد موصوف موضوع گزارش را بدون نیاز به پیگیری شاکی و گزارشگر، رسیدگی و مورد اعمال این قانون قرار دهد.

ماده 688 مکرر 4 :

در صورت حمل و گردانیدن حیوانات موضوع این قانون با وسائل نقلیه، علاوه برمجازات نقدی مالک یا حامل حیوان، راننده خودرو نیز به جزای نقدی تعیین شده در این قانون محکوم و خودروی مربوطه نیز علاوه بر جریمه توسط پلیس به مدت 3 ماه توقیف می گردد.
نظر شما
ادامه