حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: چند روز پیش بود که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، «دکتر سید حسین حسینی» متخصص انگلشناسی دامپزشکی و استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران را به عنوان سرپرست دانشگاه تهران منصوب کرد. این انتصاب بهانهای شد تا به سراغ دکتر حسینی برویم و دقایق کوتاهی را با او به گفتوگو بنشینیم.
حکیم مهر: آقای دکتر، ضمن عرض تبریک به این خاطر این اتفاق بزرگ و تشکر از اینکه موجبات افتخار و سربلندی جامعه دامپزشکی را فراهم کردید، مهمترین برنامههای شما چیست؟
از محبت شما ممنون و سپاسگزار هستم. بنده این توفیق را پیدا کردم و علیرغم اینکه افراد دیگری هم بودند و توصیه بنده این بود که دیگران این مسئولیت را بپذیرند، اما در حال حاضر مسئولیت به بنده واگذار شده است. امیدوارم که بتوانم در درجه اول، قدمی در جهت اعتلای نام دانشگاه تهران بردارم. بنده همواره به دامپزشک بودن خود افتخار میکنم و در هر جایی که قرار بگیرم، تلاشم این است که برای سربلندی نام دامپزشکی کشور بکوشم.
واقعیت این است که یک بخش از دامپزشکی از موضع توسعه کمی خود رنج میبرد. من حداقل در مقطعی که در اداره کل گسترش آموزش عالی بودم، تلاش کردم که در آن مقطع، اتفاقی رخ ندهد و توسعه بیرویهای در دامپزشکی صورت نگیرد.
نکته دیگری که در حال حاضر ما باید به آن بپردازیم، حفظ نام، اعتبار و جایگاه دامپزشکی است. در خصوص همین موضوع، دغدغههایی میان همکاران وجود دارد و این موضوع، حتما مورد توجه ماست. در هر صورت من دامپزشک هستم و افتخار میکنم که در کنار دوستان و همکاران بتوانم قدمی در این راه بردارم.
حکیم مهر: ارزیابی شما از اتفاق اخیر تبدیل دانشکده دامپزشکی به دانشکدگان چیست؟ با توجه به اینکه تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده مخالف این اتفاق بودند و معتقد بودند ممکن است دانشکده اصالت و اختیار خود را از دست بدهد و حتی در قالب یک کارزار، امضا جمع کردند تا مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کنند، نظر شما در این خصوص چیست؟
این موضوع زمانی از طرف مدیریت دانشگاه مطرح شد که اعلام کردند دانشکدههای مستقل یا باید تبدیل به دانشکدگان شوند یا در ذیل یکی از دانشکدگان قرار گیرند. دانشکده دامپزشکی یک دانشکده قدیمی است که قدمت تاسیس آن از دانشگاه تهران هم بیشتر است. دوستان در شرایطی این تصمیم را گرفتند که نخواستند این دانشکده ذیل دانشکدگان دیگر قرار گیرد و بنابراین تصمیم به ارتقای ساختار گرفتند و دانشکده را تبدیل به دانشکدگان کردند.
در اینجا ملاحظاتی وجود دارد؛ ریاست محترم دانشکده با من صحبتی داشتند با این موضوع که آیا واقعا دانشگاه تصمیم دارد که همه دانشکدههای مستقل را در قالب جدیدی تحت عنوان دانشکدگان قرار دهد یا اگر به عنوان دانشکده مستقل و بدون اینکه در ذیل دانشکدگان دیگر قرار بگیرند هم میتوانند ادامه فعالیت دهند؟ من خدمت دکتر قمصری عرض کردم که سیاست دانشگاه این نیست که الزاما همه واحدهای مستقل ذیل دانشکدگان دیگر قرار گیرند یا خودشان تبدیل به دانشکدگان شوند و ما میتوانیم گروههای قبلی دانشکده را مجددا احیا کنیم و دانشکده با همین نام دانشکده دامپزشکی ادامه فعالیت دهد. بدیهی است که در درون دانشکده امکان ایجاد ساختارهای متناسب با توسعه و رشد علمی و فناوری وجود دارد، اما نام دانشکده دامپزشکی برای ما بهعنوان یک اعتبار و برند مطرح است و بنده تاکید دارم که این عنوان را حفظ کنیم و انشاالله با کمک دکتر قمصری تمهیدات لازم را در این خصوص به عمل میآوریم.
حکیم مهر: بهعنوان حرف آخر...
خدمت همه همکاران گرامی ارادت دارم و امیدوارم که همه آنها در مجموعه فعالیتهای دامپزشکی بیش از گذشته موفق باشند.
حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.
دانشکدگان ، هم شد اسم؟
این کارهای شکلی ...... چیست؟!
ی دانشگاه داریم و زیر مجموعش گروه های مختلف
در هر گروه تعدادی دانشکده
کارهای شکلی هم بخشی از یک کار بزرگ است
ضمنا زیر مجموعه گروه دانشکده نیست! دقیقا برعکس است