کد خبر: ۸۲۴۴۱
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
در نخستین جلسه مشترک شورای هماهنگی رؤسا و معاونین سازمان‌های دامپزشکی و نظام دامپزشکی مطرح شد:
وضعیت حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری تخصصی (PhD) در حوزه دامپزشکی و چالش‌های مرتبط با اشتغال و استفاده مؤثر از توان علمی آنان از دیگر محورهایی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت ...

حکیم مهر: نخستین نشست مشترک شورای هماهنگی رؤسا و معاونین سازمان دامپزشکی کشور و سازمان نظام دامپزشکی، صبح امروز در محل دفتر رئیس سازمان نظام دامپزشکی برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، در این جلسه که با هدف تقویت هم‌افزایی، همدلی و انسجام بیشتر میان دو نهاد برگزار شد، مجموعه‌ای از موضوعات کلیدی و مورد اهتمام جامعه دامپزشکی کشور مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. حاضران بر لزوم گسترش تعاملات منظم و هدفمند برای پیشبرد مأموریت‌های مشترک و تحقق اهداف حرفه‌ای دامپزشکی در کشور تأکید کردند.

در جریان این نشست، موضوعاتی نظیر بازتعریف جایگاه و نقش مسئولین فنی بهداشتی در مراکز دامپزشکی و دامپروری و همچنین بررسی نحوه اجرای ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی، با تمرکز بر کارآمدسازی آن در چارچوب قوانین موجود، مورد بحث قرار گرفت.

 همچنین وضعیت حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری تخصصی (PhD) در حوزه دامپزشکی و چالش‌های مرتبط با اشتغال و استفاده مؤثر از توان علمی آنان از دیگر محورهایی بود که مورد توجه قرار گرفت.

بررسی وضعیت تعرفه‌های خدمات دامپزشکی با رویکرد به‌روزرسانی منطقی و متناسب با شرایط اقتصادی کشور، در کنار بررسی ابعاد مختلف ماده ۵ قانون جامع نظام دامپروری و الزامات اجرایی آن، از دیگر موارد مطروحه بود.

 موضوع اشتغال نیمه‌وقت دامپزشکان و نحوه ساماندهی و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های آنان نیز به‌عنوان یکی از دغدغه‌های مهم در این نشست مطرح شد.

مسائل بهداشتی مرتبط با دامداری‌های روستایی، به‌ویژه ضرورت تعیین و رعایت حریم‌های بهداشتی، از دیگر موضوعاتی بود که با تأکید بر حفظ سلامت عمومی و ارتقاء بهره‌وری تولیدات دامی بررسی شد. همچنین وضعیت موجود آزمایشگاه‌ها، کلینیک‌ها و درمانگاه‌های دامپزشکی در کشور، چالش‌های اجرایی، نظارتی و فنی آن‌ها و راهکارهای ارتقاء استانداردهای خدمات نیز مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

برنامه‌های بازآموزی و نوآموزی برای دامپزشکان، به‌منظور ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های حرفه‌ای، و همچنین بررسی عملکرد و توسعه زیرساخت نسخه‌نویسی الکترونیک در دامپزشکی، از دیگر محورهای مهم این نشست بود. موضوعاتی همچون پوشش‌های بهداشتی، راهکارهای افزایش اثربخشی واکسیناسیون دام‌ها و الزامات اجرایی آن‌ها نیز در دستور کار قرار گرفت.

در پایان مقرر شد تمامی محورهای مطرح‌شده بر اساس درجه اهمیت، در قالب کمیته‌های تخصصی ذیل معاونت‌های مختلف هر دو سازمان مورد بررسی کارشناسی دقیق قرار گیرد و پس از جمع‌بندی، در جلسات آتی شورا نسبت به اتخاذ تصمیمات نهایی اقدام شود.

 

 

انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
9
4
احسنت بر دکتر مطلبی بزرگوار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
2
2
نتایج در استان‌ها مشخص می‌شود.یعنی تعرفه بالا نمیره؟؟؟
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
1
5
با احترام برای اجرای اینگونه طرح ها می بایست در ابتدا بصورت پایلوت در یکی دو استان طرح اجرا شود تا خطاهای سامانه مشخص و برطرف گردد. سامانه جی آی اس میراث سالها تلاش همکاران سازمان دامپزشکی می باشد. و نمی توان یکی دو روزه به راحتی بیاییم و بگوییم این سامانه باید با سامانه ای که هیچ سیستم گزارش دهی ندارد و باگهای آن کشف نشده جایگزین شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
سامانه جی آی اس هم امکان گزارشگیری ندارد و هرکسی ادعا می کند این سامانه این امکان را دارد یکی از گزارش های آن را منتشر کند ، در خصوص باگ داشتن هم که سیستم جی آی اس مادر تمام باگهای موجود می باشد و مهمتر از همه اینکه تنها کاری که نمی کند جی آی اس است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
5
2
درود بر دکتر مطلبی جمع بخش خصوصی و دولتی بهترین مکان جهت طرح مشکلات و اجرایی کردن دستورالعمل ها در استان ها است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
1
5
از نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی کشور تقاضا داریم اجازه صدور پروانه های نیمه وقت رو بدن. و هر دامپزشک بتونه حداکثر در 2 جا مشغول به کار بشه. برای مثال 3 روز در یک کارخانه و 3 روز دیگه در کارخانه دیگر. اکثر کارخانه ها و کارگاه ها و مراکز دام و طیور هم معمولا فقط چند روز در هفته فعالیت یا تولید دارن. و اگر بر فرض فعالیت شان در تمام روزهای هفته باشه، میتونن به جای قرارداد نیمه وقت، قرارداد تمام وقت ببندن.

در اینصورت هم کارفرماها راضی می شوند چون دیگه مجبور نیستن حقوق 60 میلیون به دامپزشک پرداخت کنن و با 30 تومن هم میتونن با یک دکتر قرارداد ببندن و هم خود دامپزشکان راضی خواهند بود چون اجازه کار در 2 جا را خواهند داشت و اگر حقوق شان در کارخانه اول کافی نبود می توانند در محل دومی هم مشغول به کار بشن و درآمدشون بیشتر بشه.

صدور پروانه های نیمه وقت قطعا تحول بسیار خوبی در وضعیت دامپزشکان ایجاد خواهد کرد. و هر دو طرف کارفرماها و دامپزشکان هم راضی خواهند بود و میزان قراردادهای صوری هم کاهش پیدا خواهد کرد و بسیاری از مشکلات هم کمتر خواهد شد.
پاسخ ها
اشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
ببخشیدا پس لطفاً به کارکنان سازمان هم اجازه فعالیت به عنوان مسیول فنی بدید
نمیشه ما ۲۰ تومن بخش خصوصی ۶۰ تومن؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
آقای 20:58 شما نمیتونی که هم خدا رو داشته باشی هم خرما رو! اگر در کار در دولت ناراضی هستی، استعفا بده بیا در بخش خصوصی 60 تومن رو اگر تونستی و بلد بودی، بگیر! امثال شما هستن که به عنوان کارمند، در کار بخش خصوصی سنگ اندازی می کنند.
ناشناس
| United States of America |
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
آقای 20:58 زهی خیال باطل،60میلیون چنتا صفر داره!!
اگه جایی دادن شما حتما حتما بگیر!!
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
دکترجان درود
واقعا حرفت حرفه حسابه
شاید الان این اتفاق نیوفته ولی با توجه به ارتقاء مطالبات دامپزشکان وشناخت بیشتر حقوق قانونی خودشون نسل جدید حتما در سال های اینده تغییرات خوبی در کار دامپزشکی ایجاد خواهند کرد
دوستان دامپزشک جوان گاهی ایده ها و تفکراتی دارند که شاید امروز قابل اجرا نباشه ولی انچنان هم طول نخواهد کشید و به وقوع خواهد پیوست
??????
دامپزشک
| France |
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۱
استان ما که همجوار تهرانه ،یک دامپزشک بصورت خوشه ای مسول فنی چند تا خوراک دام یا آبزی پروری یا گاوداری ... به بهانه تولید کم هست.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
0
1
تعرفه واکسیناسیون بروسلوز در طرح های خرید خدمت 1404
نیاز به بازنگری و افزایش دارد.

تفاوت 40 درصدی دردی را دوا نخواهد کرد
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
1
1
چرا مسئولین فنی که شیفت شب هستند یا توی شرکت های باتایم کم کارمیکنند نمیتونن مجوز اشتغال به درمان پاره وقت بگیرن
حکیم مهر عزیزو گرامی
من نمیگم مجوز مطب به ما بدن
ما دکتر دامپزشکیم و خواسته وناخواسته با این وجود که مسئول فنی هستیم میتونیم ساعاتی در زول هفته هرچند کم در مطب ها در کنار دامپزشکان دارای تجربه کار کنیم و کمی درامد بیشتری کسب کنیم من خواهش میکنم این موضوع رو به جد پیگیری کنید
چرا منه دامپزشک باید با ترس و لرز به مخفیانه و به صورت غیرقانونی درمطب ها کار کنم با اینکه هم دکترای دامپزشکی دارم و هم مهارت لازم ولی بخاطره مسائل اقتصادی ناچارم درامد ثابت تضمین شده داشته باشم ومسئول فنی هستم حتی میتونم شیفت شب بمونم که تداخلی با کاره مسئول فنی نداره که در تایم روز هست یا حتی شیفت های بعدازظهر
چرا نظام دامپزشکی راه حلی ارائه نمیده تا ما بتونیم در کناره همکارانی که مجوز درمانگاه یا مطب یا بیمارستان دارن مجوز اشتغال پاره وقت بگیری.
این موضوع باعث شده آماره دقیقی از افراد شاغل به بخش درمان در دامپزشکی موجود نباشه
امروزه اکثره کیلینیک ها یک یا چند دامپزشک دانش اموخته دکترای حرفه ای دامپزشکی یا تخصص رو در خود داره که دوستان مسئول فنی هستند و ساعات کمی در طول هفته از وقت آزادشون در کنارهمکاران عزیز کلینیسین انجام خدمت میکنند ای کاش
راه حلی ارائه بشه تا بتونیم به دور از استرس و با اعتماد به نفس از رشته زیبای دامپزشکی لذت ببریم
ممنون میشم پیگیری بفرمایید
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
همین الان که نظام دامپزشکی اجازه صدور پروانه های نیمه وقت رو صادر نمیکنه در واقع خلاف قانون داره عمل میکنه. در هیچ قانون رسمی کشور، کار چند شیفتی یا کار در دو جا ممنوع نشده.
نظر شما
ادامه