کد خبر: ۱۰۰۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - بنا به ظرفیت دامداری و طرح ارائه شده، تسهیلات مالی با کارمزد هفت درصد و بازپرداخت شش ساله به دامدارها پرداخت می‌شود.

 مدیر دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام این مطلب درباره نحوه اجرای طرح خودکفایی گوشت قرمز در استان اصفهان گفت: طرح ملی خودکفایی گوسفند و بز از اول سال با همکاری بخش خصوصی در استان اصفهان آغاز شده است.

طهمورث نامداری با بیان اینکه 95 درصد واحدهای دامداری فعال هستند، ولی با تمام ظرفیت خود کار نمی‌کنند، افزود: از طریق کارگروه توسعه بخش کشاورزی به واحدهای نیمه‌فعال و تعطیل تسهیلاتی برای فعال‌سازی داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس طرحی که از مرکز به استان ابلاغ شده، برای خودکفایی تولید گوشت قرمز افزایش دوقلوزایی در پرواربندی‌های گوسفند و بز با اصلاح نژادی که از طریق تلقیح مصنوعی و لایروسکوپی انجام می‌شود، در دستور کار قرار دارد.

مجری طرح خودکفایی تولید گوشت قرمز در استان اصفهان ادامه داد: سالانه 59 هزار تن گوشت قرمز اعم از دام سبک و سنگین در استان تولید می‌شود که تنها 38 درصد آن منشاء گوسفندی و بره دارند.

نامداری تصریح کرد: با توجه به ذائقه مردم استان اصفهان که تمایل بالایی به مصرف گوشت گوسفندی دارند، سالانه چهارهزار تن کمبود گوشت قرمز متناسب با جمعیت استان داریم. این در حالی است که در زمینه تولید دام سنگین، این حالت یک‌سوم مازاد مصرف وجود دارد.

وی یادآور شد: استان اصفهان با تولید 147 هزار تن گوشت مرغ در سال، رتبه اول تولید مرغ در کشور را دارا است که با سرانه مصرف 23 کیلوگرم، مازاد یک‌سوم تولید خود را به استان‌های همجوار ازجمله تهران انتقال می‌دهد.

نامداری در پایان تأکید کرد: استان اصفهان در تولید شیر خام نیز با تولید دوهزار و 700 تن روزانه و 920 تن در سال رتبه اول در کشور را دارد که با داشتن مازاد تولید یک‌سوم شیر تولیدی را به سایر استان‌ها انتقال می‌دهد.

گفتنی است، بنا به اعلام مدیر دام استان اصفهان، میزان ارائه تسهیلات به واحدهای دامداری تولید گوشت قرمز سبک و سنگین دامی راظرفیت دامداری و طرح ارائه شده مشخص می‌کند که دارای کارمزد هفت درصد کارمزد و بازپرداخت شش ساله است.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مسعود طالب خان گروسی
|
-
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
0
0
با سلام و آرزوی طاعات و عبادات شما. با استفاده از روش های دارویی می توان گوسفندان را در خارج از فصل تولید مثلی (به خصوص در مناطق کوهستانی و سردسیر) بارور و نیز بیش از 2 قلو (3قلو) آبستنی به روش تلقیح طبیعی آبستن نمود. دوقلو و 3 قلو آبستنی به مراتب در فصل تولید مثلی سهل تر خواهد بود. بدین منظور به مقاله چاپ شده در Tropical Animal Health & Ptoduction سال 2012 شماره 44 صفحات 965-68 مراجعه نمایید. با احترام: دکتر گروسی
نظر شما
ادامه