به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ کشور با اعلام این مطلب گفت: مردم اقدام به ذخیرهسازی مرغ در فریزرهای خود کرده تا در ایام ماه رمضان افزایش تقاضا برای خرید این محصول وجود نداشته باشد.
محمد یوسفی افزود: بهطور معمول در ماه رمضان تقاضا برای خرید مرغ افزایش مییابد که این امر عامل افزایش قیمت آن برای مصرفکننده میشود.
وی خاطرنشان کرد: با مدیریت عرضه گوشت مرغ میتوان از افزایش ناگهانی آن در مواقع پرمصرف جلوگیری کرد و از فشار تولید کاست.
یوسفی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مورد نیاز این ایام را ذخیرهسازی کرده و بهطور تدریجی وارد بازار مصرف میکند.
پیشبینی افزایش مقطعی قیمت مرغ در ماه رمضان
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ کشور تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار رسیده، 50 هزار تن ذخیره در گردش مرغ وجود دارد که بهنظر میرسد مشکلی بابت تأمین این کالا وجود نداشته باشد و تنها کمی افزایش قیمت در این ماه داشته باشد.
وی یادآور شد: قیمت امروز هر کیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری سههزار و 600 و در کشتارگاه پنجهزار و 200 تومان بوده که به قیمت پنجهزار و 300 تومان در میادین میوه و ترهبار و پنج هزار و 600 الی پنج هزار و 700 تومان در سطح شهر به دست مصرفکننده میرسد.
یوسفی تأکید کرد: نرخ مصوبی که ستاد تنظیم بازار برای عرضه گوشت مرغ در نظر گرفته، تأمینکننده هزینههای تولید مرغداران نیست و باید این رقم افزایش پیدا کند.
وی اظهار داشت: هر عدد جوجه یکروزه به قیمت یکهزار و 100 تومان بهدست مرغدار میرسد، این در حالی است که در سال گذشته قیمت هر عدد جوجه یکروزه 700 الی 800 تومان بوده است.
یوسفی در پایان در بخش مرغ گفت: نرخ نهادههای تحویلی شرکت پشتیبانی امور دام در سال جاری افزایش حدود 20 درصدی و سایر هزینههای تولید افزایش 35 درصدی داشته است.