کد خبر: ۲۱۳۴۰
تعداد نظرات: ۷ نظر

فروش شیرهای مرجوعی پرونده جدید در عرصه لبنیات

۱۳۹۴/۰۲/۱۹ - ۱۰:۳۵ - کد خبر: 147116
فروش شیرهای مرجوعی پرونده جدید در عرصه لبنیات

سلامت نیوز:رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش 50 درصدی موارد ابتلا به مالت از سال 89 تا سال 92 خبر داد و گفت: براساس برآوردها ، امسال این آمار از مرز 20 هزار مورد هم گذشت.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،دکتر محمدرضا شیرزادی با تاکید بر اینکه موارد ابتلا به مالت در کشور افزایش قابل توجهی داشته است، افزود: علت اصلی این افزایش این است که نتوانسته ایم بیماری را در دام ها کنترل کنیم و از سوی دیگر نیز اقبال مردم به مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه مانند شیر فله ای بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: فرآورده های لبنی فله ای تحت نظارت های بهداشتی قرار ندارد بنابر این احتمال آلودگی آن نیز زیاد است.

وی تاکید کرد: مردم باید بپذیرند که از مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه به طور جدی خودداری کنند و باید بدانند مصرف اینگونه فرآورده ها، نتیجه ای جز بیماری ندارد.

رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: عمده فرآورده های لبنی فله ای، فرآورده هایی هستند که در کارخانه ها به علت بار آلودگی بیش از اندازه بازگردانده می شوند.

شیرزادی افزود: برای کنترل تب مالت در کشور با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی تعامل داریم اما آنها برای کنترل بیماری در دام ها ، محدودیت بودجه ای دارند.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت برای آگاه سازی مردم در زمینه تب مالت ، در شهرستان ها و به ویژه روستاها، آموزش های لازم را به مردم می دهد که به طور مثال می توان به جوشاندن شیر دست کم به مدت پنج دقیقه اشاره کرد.

وی اضافه کرد: 70 درصد موارد ابتلا به تب مالت در روستاها و به دلیل تماس مستقیم با دام آلوده اتفاق می افتد و 25 درصد موارد ابتلا نیز در مناطق شهری و به طور عمده به دلیل مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه اتفاق می افتد.

رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت یادآور شد: تب مالت، یک بیماری باکتریایی است که مخزن آن دام ها بوده و افراد دارای مشاغل خاص یعنی افرادی که با دام های آلوده در ارتباط هستند ، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند؛ این بیماری از طریق مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه نیز منتقل می شود.

شیرزادی با بیان اینکه تعداد موارد ابتلا به تب مالت در سال 89، 12 هزار مورد و در سال 92 به 19 هزار مورد رسیده است، افزود: تب مالت، درمان طولانی مدت داشته و موجب از کارافتادگی شدید می شود.

گفتنی است براساس اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها، اخیر عبدالرحمن رستمیان نایب رییس کمیسیون بهداشت نسبت شیوع تب مالت و واردات بی رویه گوشت در سال گذشته از وزارت جهاد کشاورزی شدیدا انتقاد کرده و گفته است: از وزیر جهاد سووالاتی را مطرح خواهیم کرد و در صورت قانع نشدن نمایندگان آن را به صحن خواهیم کشاند.


سلامت نیوز: فروش شیرهای مرجوعی پرونده جدید در عرصه لبنیات

رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش 50 درصدی موارد ابتلا به مالت از سال 89 تا سال 92 خبر داد و گفت: براساس برآوردها، امسال این آمار از مرز 20 هزار مورد هم گذشت.

به گزارش ایرنا، دکتر محمدرضا شیرزادی با تاکید بر اینکه موارد ابتلا به مالت در کشور افزایش قابل توجهی داشته است، افزود: علت اصلی این افزایش این است که نتوانسته ایم بیماری را در دام ها کنترل کنیم و از سوی دیگر نیز اقبال مردم به مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه مانند شیر فله ای بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: فرآورده های لبنی فله ای تحت نظارت های بهداشتی قرار ندارد بنابر این احتمال آلودگی آن نیز زیاد است.

وی تاکید کرد: مردم باید بپذیرند که از مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه به طور جدی خودداری کنند و باید بدانند مصرف اینگونه فرآورده ها، نتیجه ای جز بیماری ندارد.

رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: عمده فرآورده های لبنی فله ای، فرآورده هایی هستند که در کارخانه ها به علت بار آلودگی بیش از اندازه بازگردانده می شوند.

شیرزادی افزود: برای کنترل تب مالت در کشور با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی تعامل داریم، اما آنها برای کنترل بیماری در دام ها محدودیت بودجه ای دارند.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت برای آگاه سازی مردم در زمینه تب مالت، در شهرستان ها و به ویژه روستاها، آموزش های لازم را به مردم می دهد که به طور مثال می توان به جوشاندن شیر دست کم به مدت پنج دقیقه اشاره کرد.

وی اضافه کرد: 70 درصد موارد ابتلا به تب مالت در روستاها و به دلیل تماس مستقیم با دام آلوده اتفاق می افتد و 25 درصد موارد ابتلا نیز در مناطق شهری و به طور عمده به دلیل مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه اتفاق می افتد.

رییس اداره بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت یادآور شد: تب مالت، یک بیماری باکتریایی است که مخزن آن دام ها بوده و افراد دارای مشاغل خاص یعنی افرادی که با دام های آلوده در ارتباط هستند ، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند؛ این بیماری از طریق مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه نیز منتقل می شود.

شیرزادی با بیان اینکه تعداد موارد ابتلا به تب مالت در سال 89، 12 هزار مورد و در سال 92 به 19 هزار مورد رسیده است، افزود: تب مالت، درمان طولانی مدت داشته و موجب از کارافتادگی شدید می شود.

گفتنی است براساس اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها، اخیر عبدالرحمن رستمیان نایب رییس کمیسیون بهداشت نسبت شیوع تب مالت و واردات بی رویه گوشت در سال گذشته از وزارت جهاد کشاورزی شدیدا انتقاد کرده و گفته است: از وزیر جهاد سووالاتی را مطرح خواهیم کرد و در صورت قانع نشدن نمایندگان آن را به صحن خواهیم کشاند.

 

برچسب ها: شیر، تب مالت،
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
بچرا برای اینکه اقبال کم مصرف کننده ها رو نسبت به فراورده های کارخانجات لبنی توجیه کنیم مواد لبنی سنتی رو زیر سوال میبرید؟ اگر مردم به کارخانجات اطمینان میداشتند، اینقدر بازار لبنیات سنتی رایج نمی شد. لطفا اطلاعات رو معکوس بخورد مردم ندهیم
دکتر صادقی
|
-
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
افزایش مبتلايان بخاطر افزایش بیماریابی هست که به منظور های خاص
واقع بین
|
-
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
0
مثل اینکه فراموش کردید که تحریمها علیه کشورمان مانع از ورود واکسن های دامی تب مالت شد و بعد ، وزارت بهداشت اعلام کرد که خودمان واکسن مورد نظر را میسازیم. واکسنهایی ناکارآمد که دامها را واکسینه نکرد و سونامی تب مالت در میان احشام براه افتاد و بعد هم به تبع آن دامن مردم را گرفت. از سویی گرانی شیر و توصیه مسوولین برای مصرف شیر فله و بدون بسته بندی که ارزان تر بود به این فاجعه دامن زد. حالا هم بیایید کاسه کوزه ها را بار دیگر بر سر دامپزشکی بشکنید. موسسات تولید واکسنهای دامی زیر نظز وزارت بهداشت است. کاسه کوزه ها را سر کسانی بشکنید که تحریم ها را مشتی کاغذ پاره برشمردند و وزارت بهداشت که با اطلاع از عدم توان مناسب خود، در تولید واکسن موثر، خود را توانمند نشان داد.
صالح
|
-
|
۰۵:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
0
0
آقای واقع بین:
سازنده واکسن بروسلوز موسسه رازی هست و زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی و نظر شما اشتباه هست. اما علت سوق یافتن مردم به فرآورده های خامی این هست که مردم به کارخانجات لبنیات تحت پوشش وزارت بهداشت اعتماد ندارن.
ناشناس
|
-
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
0
0
به هر حال این وزیر بهداشت پیشین بود که از تولید واکسن در داخل برای رفع کمبود واکسن در اثر تحریم ها در تلوزیون دفاع میکرد. و فکر نمیکنم که موسسه رازی بدون اطلاع و اعلام نیاز وزارت بهداشت دست به تولید واکسن بزنه. واقع بین
حميد رضا جلالي
|
-
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۹
0
0
در ارتباط با بيماري تب مالت بايد واقع بين باشيم و ضعفهاي خود را ببينيم. اول بايد ببينيم براي مهار و نه ريشه كني، تاكنون چه كرده ايم! مشكلات عديده اي در اين ميان وجود داشته و دارند از قبيل عدم اجراي صحيح واكسيناسيون دامها به هر دليل ( واكسيناسيون نادرست و غير اصولي، عدم رعايت زنجيره سرد، ضعف علمي دامداران، عدم درك درست از بيماري بروسلوز، عدم وجود اعتبارات مناسب براي پرداخت غرامت به دامداران خسارت ديده...) و در كنار اين معضلات هزينه نكردن متوليان بهداشت براي آگاهي دادن به دامداران وجود دارد و افرادي كه به نحوي با اين بيماري سر و كار دارند و حتي مردم عادي تا شاهد رشد باورهاي غلط نظير شير اگر جوشانده شود خاصيت آن كم مي شود و يا نوزاد بايد در ابتداي حيات خود شير گاو نجوشيده بخورد نباشيم!! چطور است كه تلويزيون براي مواد غذايي مضر همه گونه ترفندي را به كار مي گيرد اما متوليان بهداشت جامعه به راحتي از كنار مسئله اي به اين مهمي مي گذرند!
ناشناس
|
-
|
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۲
0
0
با توجه به دوره كمون جند روزه تا چندماه بيماري بايد علل افزايش بيماري بررسي كارشناسي شود تا معلوم شود چه پديده جديدي در اين سالهاي اخير در كشور در برنامه ها يا نيروي انساني مسول رخ داده است.تكه سبب اين همه افزايش بي رويه گشته است.
نظر شما
ادامه