کد خبر: ۲۱۴۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

317-9.jpg

محققان چینی با انتقال ژن‌هایی به گاو و گوسفند‌ها توانستند نژاد جدید از حیوانات دارای ارزش غذایی بالاتر ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، رژیم‌های غنی از امگا ۳ علاوه بر تامین کلسیم مورد نیاز بدن از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند و می‌تواند نمودار رشدی را ارتقا بخشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، با انتقال ژن به دست آمده از کرم نماتود به گاوها می‌توان سطح اسیدها‌ی چرب در بدن حیوانات را افزایش داد و گوشت آن‌ها را غنی از امگا ۳ کرد.

اختلال‌های پیش آمده در این مسیر بر اثر نقص سلول‌های کروموزومی است که بر اثر تولید جنین به وجود آمده است.

دانشمندان در حال حاضر در تلاش‌اند تا بتوانند مرغ‌ها و سایر حیوانات دامی را از طریق تغییر ژن‌ها به فرآورده‌ها بهبود یافته‌تری تبدیل نمایند.

 

 

برچسب ها: امگا 3،
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
0
0
این تکنولوژی را سالهاست در صنعت پرورش و بسته بندی آبزیان البته تحت نظارت سازمان دامپزشکی انجام می دهیم و سود سرشاری دارد.قزل آلای رنگی(گزانتین) را جای سالمون نروژ به مردم قالب می کنیم.کافیست بسته های به اصطلاح سالمون نروژی وکیوم شده موجود توسط کارشناسان متخصص دامپزشکی!!! مورد ارزیابی دقیق صورت گیرد.
نظر شما
ادامه