به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، نشستی با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور و نمایندگان انجمن صنفی درمانگاه های دامپزشکی استان اصفهان که در سال 1372 تاسیس شد و دارای 160 داروخانه می باشد، برگزار گردید.
در این نشست از طرف نمایندگان انجمن صنفی درمانگاه های دامپزشکی استان اصفهان مسائل مختلف از جمله دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور خدمات بهداشتی و درمانی دامپزشکی، صدور مجوزهای تاسیس درمانگاه ها، داروخانه ها، مراکز مایه کوبی فراتر از ظرفیت های موجود بدون رعایت نیازسنجی و ایجاد رقابت های ناسالم، انجام امور تلقیح مصنوعی و انتقال جنین توسط افراد فاقد صلاحیت مطرح شد.
نمایندگان انجمن صنفی درمانگاه های دامپزشکی استان اصفهان، همچنین در رابطه با وجود داروهای غیرمجاز در شبکه توزیع و عرضه دارو، ناکافی بودن شدت برخورد با متخلفین و افراد فاقد صلاحیت برای بازدارندگی، حقوق و رفاه حیوانات و بهره برداری از عواطف و احساسات مردم در رابطه با مراکز نگهداری تحت عنوان پناهگاه های حیوانات مطالبی را عنوان نمودند.
ایشان در ادامه به موضوع مطب ها و دفاتر کار دامپزشکان که مشمول برخورداری از امتیاز مطب های پزشکان در مکان های مسکونی و تجاری بصورت ملکی و یا استیجاری نمی باشند، اشاره کردند.
«دکتر مهدی خلج» رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این نشست اظهار داشت: بسیاری از چالش ها و مشکلات موجود مورد اشاره، ناشی از نگاه اشتغال زایی برای تعداد کثیر فارغ التحصیلان رشته های دامپزشکی توسط دانشگاههای دولتی و غیردولتی است که بدون نیازسنجی در سطح کشور فعال می باشند.
دکتر خلج افزود: اخیراً کمیته ای در وزارت جهاد کشاورزی برای ظرفیت سنجی و نیازسنجی به تعداد فارغ التحصیلان در رشته های دامپزشکی تشکیل شده است و امیدوارم این کمیته بتواند به نتایج قابل قبولی برسد.
در پایان جلسه اعلام شد که «دکتر مسعود هاشم زاده» معاونت تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی در نشست آتی انجمن در استان اصفهان حضور خواهند یافت.
1-سئوال من از رئیس سازمان دامپزشکی این است که اعلام فرمایند که در طول 10 سال اخیر چند فرصت شغلی جدید ایجاد شده است؟
2-در فرصت های شغلی قبلی چقدر شرایط کار فراهم بوده است تا دامپزشکان دیگری در این فرصت ها اشتغال یابند؟
فرصت شغلی چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی
فرصت شغلی چه در داخل کشور و چه در خارج کشور
چند طرح جدید در کشور تدوین و اجرا شده است!
مشکل ما تعداد دانشکده ها و تعداد دانشجویان دامپزشکی به تنهایی نیست !
مدیران هر موقع کم می آورند از سازمان خودشان خرج نمی کنند از دیگران می گویند اگر دانشکده ها زیر مجموعه سازمان بود چه می گفتید.
ما این جمله را در وصایای شهدای عزیز خوانده ایم که نگوید که انقلاب برای ما چه کار کرده بگویید ما برای انقلاب چه کرده ایم!
آیا سازمان دامپزشکی کاری کرده است که فرصت های شغلی از دست رفته باز گردد؟ از جمله حیوانات آزمایشگاهی- در دانشگاه های سراسر کشور چه تعداد دامپزشک در آزمایشگاه های حیوانات آزمایشگاهی کار می نمایند.
آیا سازمان دامپزشکی کاری کرده است که نقش های مغلول مانده دامپزشکان در کشور احیاء گردد؟ از جمله نقش دامپزشکان در بلایا و فوریت ها و غیره
آیا سازمان دامپزشکی کاری کرده است که نقش های دامپزشکی در خدمت بهداشت عمومی در کشور پذیرفته شود؟
و غیره