مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: خوشبختانه با تلاش و برنامه ریزی صورت گرفته، بیماری تب برفکی در این استان به کنترل درآمد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «دکتر مصطفی کنارکوهی» اظهار کرد: بیماری تب برفکی که به دلایل متعدد نظیر حساس بودن دام، نداشتن پوشش ایمنی، تراکم دامی بالای فصلی، نزولات آسمانی استان و ورود تعداد بالایی از دام های عشایر کوچ رو در استان شایع شده بود با تلاش شبانه روزی کنترل و کانون های بیماری به تعداد اندک و انفرادی تعدیل یافت.
وی افزود: کنترل کامل بیماری با توجه به ماهیت عامل آن که از سرعت انتشار بالایی برخوردار است امری مشکل و مستلزم صرف زمان بیشتری است.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان بیان کرد: این سازمان با پیش بینی ورود بحران در اوایل سال ۱۳۹۴ و برگزاری جلسات کارشناسی با مسئولان سیاسی، مالی و تشکل های دام پروری استان و دریافت کمک و مساعدت های آنان، توانست در حد قابل قبولی خسارت وارد بر سرمایه دامی استان را کاهش دهد.
وی یادآور شد: البته این امر به معنا نیست که خسارت وارده کم است ولی نسبت به قدرت تخریبی ویروس عامل بیماری و در مقایسه با آنچه انتظار می رفت، خسارت وارده در حد قابل قبولی کنترل شد.
کنارکوهی گفت: این موضوع در بررسی های تحلیلی اخیر، به صورت تلویحی به آن اشاره شده است و قطعا این مهم بدون پیش بینی به موقع بروز بحران، برنامه ریزی صحیح و حمایت های مالی و سیاسی استانداری و مساعدت های مدیریت بحران استان امکان پذیر نبود.
جالبه پیش بینی ورود بحران در اوایل سال ۱۳۹۴ !!!! و نکته جالب تر، بروز خسارات در حد قابل قبول!!!!
اگر میشد این غربی ها خودشون رو تحریم نمی کردند و میگذاشتند در پیش بینی و کنترل بیماریها از تجربیات خودمون به اون ها منتقل میکردیم چقدر خوب بود و اینقدر عقب مونده نبودند. بخاطر همینه که در اروپا نمیتونند بیماری تب برفکی رو کنترل کنند و تلفات غیر قابل قبول میدهند ولی ما در ایران علاوه بر اینکه کنترل میکنیم تلفات قابل قبولی هم میگیریم، ببخشید میدهیم