حکیم مهر - معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور بر ضرورت تربیت دامپزشک باکفایت در جامعه تاکید کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، «دکتر مسعود هاشم زاده» در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: ارتقای کفایت یک دامپزشک مستلزم ساماندهی و کاهش منطقی تعداد دانشکده ها، دانشجو و همچنین تدوین برنامه های آموزشی نوین و به روز است.
رشته دامپزشکی پشتوانه قوی سیاسی ندارد
وی همچنین با بیان اینکه رشته دامپزشکی پشتوانه قوی سیاسی ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر کیفیت آموزش در دانشکده های دامپزشکی رضایت بخش نیست، به عبارتی محتوای آموزش دانشگاهی فعلی دامپزشکی پاسخگوی بخش مهمی از نیازهای بازار کار نیست.
این همه فارغ التحصیل بدون برنامه به شأن و منزلت رشته دامپزشکی ضربه می زند
معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور گفت: به یقین وجود این همه فارغ التحصیل بدون برنامه در کشور خود به خود به شأن و منزلت رشته دامپزشکی ضربه می زند.
وی با بیان اینکه آموزش دامپزشکی باید توام با علم و عمل باشد، افزود: تربیت دامپزشک با کفایت با تاکید بر برنامه ریزی آموزشی نوین در واحدهای دانشگاهی کشور امری ضروری به نظر می رسد.
خروجی دانشکده های دامپزشکی به هیچ وجه با نیاز بازار کار در کشور همخوانی ندارد
رئیس گروه آموزش دامپزشکی وزارت علوم و عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران نیز گفت: در حال حاضر خروجی دانشکده های دامپزشکی به هیچ وجه با نیاز بازار کار در کشور همخوانی ندارد.
«دکتر مصطفی پیغمبری» در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: نخستین دانشکده دامپزشکی بصورت رسمی در سال 1338 در تهران تاسیس شده است.
وی همچنین گفت: بطور کلی در قبل از انقلاب چهار دانشکده دامپزشکی در تهران، شیراز، ارومیه و اهواز تاسیس و به امر آموزش در این رشته مبادرت ورزیدند.
فعالیت 24 دانشکده دامپزشکی در کشور
رئیس گروه آموزش دامپزشکی وزارت علوم حداقل اعضای مورد نیاز هیئت علمی برای تشکیل دانشکده دامپزشکی را 37 نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 12 دانشکده دولتی دامپزشکی و 12 دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد در کشور مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: از مجموع 12 دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، یک دانشکده در سال تحصیلی جدید در شهرستان بافت استان کرمان تاسیس شده است.
دانشکده دامپزشکی بافت فقط دارای دو هیئت علمی است!
پیغمبری با بیان اینکه دانشکده دامپزشکی بافت بدون رعایت حداقلی کف هیئت علمی مورد نیاز تاسیس شده است، اظهار داشت: این دانشکده فقط دارای دو هیئت علمی دارد، درصورتی که حداقل کف اعضای مورد نیاز هیئت علمی برای تشکیل یک دانشکده دامپزشکی 37 نفر است.
وی گفت: در حال حاضر تعداد دانشکده های دامپزشکی و تقاضای دانشگاه ها برای پذیرش تعداد دانشجو در این رشته به شدت در کشور افزایش یافته است.
از حیث تعداد ظرفیت های پذیرش دانشجو کنترلی بر دانشگاه آزاد نیست