
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت نیست و متاسفانه به علت مصرف این نوع لبنیات در دو سال اخیر با افزایش موارد تب مالت در کشور مواجه شده ایم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر زهرا عبداللهی» روز دوشنبه در نشست خبری هفتگی وزارت بهداشت افزود: توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیر پاستوریزه و فله ای استفاده نکنند زیرا مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد .
وی اضافه کرد: افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فله ای و سنتی دارد و توصیه ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند .
عبداللهی گفت: در مورد لبنیات پاستوریزه هم این است که شیر و لبنیات پرچرب استفاده نشود و حتی اگر کارخانه ها محصولات لینی پاستوریزه پر چرب تولید کنند، توصیه وزارت بهداشت مصرف این نوع لبنیات نیست .
عبداللهی افزود: در مورد فست فودها، نوشابه ها و تنقلات چرب و شور، انتظار نداریم که مردم به طور کلی مصرف این مواد غذایی را حذف کنند اما باید تعادل و اعتدال در مصرف داشته باشیم مصرف ماهی یکبار پیتزا یا فست فود اشکالی ندارد اما متاسفانه 30 درصد مردم به صورت هفتگی فست فود می خورند یا مصرف شیرینی و شکلات در بین مردم بسیار بالاست و این موضوعی است که در وزار بهداشت نگرانی ایجاد کرده است .
بالاخره شیر فله را کی کنترل میکند - در وزارت بهداشت را تخته کنید
این از همت نیروهای دامپزشکی بود که بیماری کنترل شده بود امیدوارم هیچ بیماری برای مردمان کشورم اتفاق نیفتد ولی برخی اوقات سوءمدیریت مسئولان رخدا بیماری را افزایش میدهددر مورد بیماری طاقت فرسای بروسلوز هم پیشگیری با دامپزشکی است در گام بعدی بحث درمان مطرح است که البته انهم برای بیمار جانفرساست بعنوان دامپزشک که در سطح دامداری ها فعالیت میکنم میگویم هر جا که از تیررس ما دور شد بالاخره دچار مشکل بروسلوز شد نادیده گرفتن ما محال و موجب زیان میشود چرا که استفاده از واکسن و تست تشخیص ساده بروسلوز به مراتب هزینه کمتری نسبت به درمان آن در انسان بر جامعه تحمیل میکند راه حل ساده مشخص است وپیچیدگی ندارد منتهی گوش شنوایی وجود ندارد جالب است بدانید گاهی درمان بروسلوز تا ۶ماه هم طول میکشد !!!!!