مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری گفت: حضور مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در رستورانها، مشکلات بهداشتی و تقلباتی که در برخی از رستورانها اتفاق می افتد را کاهش میدهد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، مدیرکل دامپزشکی استان ضمن عرض خوشامدگویی به مدیرکل و معاون تعزیرات حکومتی استان اظهار داشت: در راستای ماده 19 (حقوق و دستمزد) مسئولین فنی بهداشتی و بکارگیری آنها در مراکز عرضه فراوردههای خام دامی، میتواند بسیاری از مشکلات بهداشتی و تقلباتی که در این مراکز اتفاق میافتد، از بین خواهد رفت.
«دکتر عبدالمحمد نجاتی» گفت: با توجه به اینکه برخی از رستورانها به جای گوشت گوسفندی، سنگدان و برخی آلایشات به گوشت اضافه میکنند با حضور و نظارت مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در رستورانها می توانند مشکلات بهداشتی و تقلبات را در این مراکز کاهش دهند.
دکتر عبدالمحمد نجاتی همچنین گفت: از افرادی که حاضر به سرمایهگذاری برای صادرات فراوردههای خام دامی هستند حمایت میکنیم، همچنان که در سال گذشته 200 تن ماهی استان به کشوری با شرایط سخت گیرانه مانند روسیه صادر شده است.
دکتر نجاتی از اقدامات سال گذشته تعزیرات در پیشبرد اهداف دامپزشکی تقدیر کرد.
وی با اشاره به مرغ بدون آنتیبیوتیک در استان اظهار داشت: مرغدارانی که مرغ بدون آنتیبیوتیک پرورش میدهند، در سه مرحله ابتدا، میانی و انتهای دوره پرورشی تست آنتی بیوتیک و نمونه گیری میشود سپس با مجوز دامپزشکی کشتار و روانه بازار مصرف میشود، همچنان که تنها در استان چهارمحال و بختیاری بر بر روی تمامی مرغهای کشتاری این موضوع رعایت و به بازار مصرف عرضه میشود.
در ادامه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: با توجه به اجرایی شده سامانه سماط، افرادی که خرید و فروش و کشتار را در این سامانه ثبت ننمایند و بدون مجوز این فراوردهها را وارد استان نمایند خارج از شبکه محسوب و با متخلفین برخورد میشود و در موضوع سلامت نباید اغماض کرد.
عمرون گفت: متاسفانه بیشتر جریمه بازدارنده نیست که این مشکل به زودی اصلاح میشود؛ تلاش می کنیم تا از نظر قانونی همکاری بیشتری با دامپزشکی داشته باشیم.