حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در نشستی با حضور معاونت سلامت، معاونت توسعه و مسئولین اداری و فنی اداره کل دامپزشکی لرستان در محل سالن جلسات این اداره کل پیرامون مسائل و مشکلات درحوزه فنی به بحث و تبادل نظر پرداخت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان، «دکتر علی صفر ماکنعلی» در این نشست با اشاره به وضعیت بیماری آنفلوانزا در کشور گفت: با توجه به برنامههای هدفمند سازمان دامپزشکی کشور درخصوص کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، پیشبینی میشود در سال ۹۷ با کاهش ۷۰ تا ۸۰ درصدی کانونهای آنفلوانزا در کشور روبرو باشیم.
وی افزود: با استفاده از تجارب سایر کشورها و استفاده از واکسنهای پنج گانه میتوانیم در این راستا به موفقیتهای بیشتری دست یابیم.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور افزود: باتوجه به وجود ۹ پنجره ورودی ویروس آنفلوانزا در استان لرستان و مهاجرت بینالمللی اردکها، استان لرستان میتواند یکی از مناطق حساس در ابتلا به ویروس آنفلوانزا در کشور باشد و این خود میطلبد با حساسیت بیشتری به موضوع پرداخته شود.
ماکنعلی یادآور شد: با شناسایی شوراها و دهیاران و تشویق و ترغیب آنان در خصوص برگزاری کلاسهای آموزشی و شناسایی مکانهای مشکوک مبتلا به بیماری آنفلوانزا، میتوان بهتر و به موقع درخصوص پیشگیری و مبارزه با این بیماری اقدام نمود.
وی همچنین به بیماری بروسلوز و تب کریمه کنگو اشاره نمود و خواستار تبدیل این تهدیدها به فرصت در کشور شد و تحقق این موضوعات را از طریق روابط عمومی و حساس نمودن اصحاب رسانه، خبرگزاریها و مسئولین استانی وکشوری دست یافتنی دانست.
در پایان «دکتر کرم الهی» معاون توسعه اداره کل دامپزشکی لرستان به تلاشهای صورت گرفته استان در راستای جذب بودجه جهت تامین واکسنهای مورد نیاز اشاره نمود.
وی افزود: با توجه به کاهش سراسری ۵۱ درصدی بودجه در سال ۹۷، تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا در این خصوص مشکلی نداشته باشیم و واکسنهای مورد نیاز استان را تامین نماییم.