کد خبر: ۴۳۰۰

حکیم مهر - مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی گفت: آیین‌نامه کشتار دام و طیور توسط نمایندگی ولی‌ فقیه در سازمان دامپزشکی در حال تدوین قرار دارد.

حجت‌الاسلام محمدباقر لیاقتی در نشست ناظران ذبح شرعی کشتارگاه‌های دام و طیور استان کرمان اظهار داشت: لایحه نظارت ذبح شرعی در سال 87 به مجلس ارائه شد.
لیاقتی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی در اوایل سال 88 با تصویب این لایحه و ابلاغ به وزارتخانه جهاد کشاورزی در همین راستا دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی شروع به تدوین دستورالعمل‌های لازم برای اجرای این مصوبه کرد.
وی با اشاره به مباحثی که در تدوین این راهکارها وجود دارد، گفت: از جمله مسئله شکار خوک وحشی در کشور، صید ماهیان حرام گوشت، کشتار و ذبح دام برای اقلیت‌های مذهبی در این آیین‌نامه تدوین می‌شود.
لیاقتی تصریح کرد: چون ما در ابتدای راه هستیم، مشکلات زیادی در این مسیر وجود دارد، اما باید اطمینان لازم را در مسئله شرعی و حلالیت فرآورده‌های دامی در جامعه ایجاد کنیم.
نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی با اشاره به برخی معضلات و تبعات استفاده از فرآورده‌های غیرحلال در زندگی گفت: حضور به موقع ناظران ذبح شرعی و تذکرات آن‌ها می‌تواند صحت شرعی بودن گوشت استحصالی و کم کردن این تبعات را افزایش دهد.
وی بیان داشت: در راستای آموزش ناظران، ذابحین، مدیران کشتارگاه‌ها و تمام افراد مرتبط با کشتارگاه‌ها، برنامه‌هایی تدوین شده که به زودی اجرا می‌شود.
در این گردهمایی حجت‌الاسلام علی ایمانی‌تبار مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان برگزاری این همایش را در راستای رفع مشکلات موجود حائز اهمیت دانست و افزود: حضور ناظران ذبح شرعی بسیار مهم است و این امر برای ایجاد اطمینان به مصرف کنندگان غذای حلال مطلوب است.
دکتر غلامرضا زیدآبادی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان هم در این گردهمایی اظهار داشت: از رسالت‌های بسیار مهم دامپزشکی علاوه بر تایید صحت سلامت و بهداشت گوشت دام و طیور، مسئله حلال و شرعی بودن آن است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا با هماهنگی‌های به عمل آمده تاکنون در 31 کشتارگاه استان کرمان ناظر ذبح شرعی مستقر شده است.
زیدآبادی تصریح کرد: مصرف کنندگان گوشت قرمز و سفید باید از سلامت و بهداشتی بودن فرآورده اطمینان حاصل کنند.

 

خبر مرتبط :

 
 
نظر شما
ادامه