حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور در شورای هماهنگی مدیران کل دامپزشکی استان ها در اهواز گفت: وظیفه داریم در اجرای مسئولیت های خود طوری عمل کنیم تا کمترین مشکل را با وجود همه کمبودها متوجه ذینفعان کنیم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، «دکتر علیرضا رفیعی پور» افزود: تلاش کلیه همکاران باید طوری باشد تا بدون اینکه مورد ارزیابی، رصد و پایش قرار بگیریم، به گذشته یک سال کاری خود برگردیم و بتوانیم به خود نمره قبولی بدهیم.
دکتر رفیعی پور حواله ارباب رجوع به قسمت دیگر را کار غیر حرفه ای دانست و اظهار کرد: در نقطه ورود به ادارات، کار ارباب رجوع را اجابت کنید و خواسته او مرتفع گردد و تکریم ارباب رجوع به درستی انجام شود.
رفیعی پور بر استفاده از تمامی سلیقه ها و رفتارهای متنوع همکاران در مجموعه تاکید کرد و گفت: شناسایی افراد توانمند در حوزه کاری بسیار مهم است و تناسب تحصیلات و تجربه در کنار توانایی ها در نظر گرفته شود تا بتوانیم اهداف کمی و کیفی را پیش ببریم و موفقیت در کارها حاصل شود.
رفیعی پور کاهش در هزینه های ادارات را یک شاخص خوب برشمرد و اضافه کرد: این کار با استمرار حضور مدیر کل دامپزشکی در حوزه های مختلف اتفاق می افتد تا کاهش هزینه ها در حامل های انرژی، مصرف مواد آزمایشگاهی، خودرو و ... صورت گیرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه عملکرد ما مبتنی بر نگاه شخصی ما در کنار تجربه و علمی است که داریم، بیان کرد: هیچ مشکلی نباید بدون پاسخ باشد و بایستی بسیاری از مشکلات و موضوعات در شوراهای ادارات دامپزشکی استان ها حل شود.
رفیعی پور با اشاره به وقوع بدترین بیماری آنفلوانزای پرندگان طی سال 96 نسبت به دهه های اخیر گفت: می توان در این زمینه به خود نمره قبولی داد زیرا با وجود مشکلات تحریم و رخداد بیماری، سازمان دامپزشکی یک سال آرام مدیریتی را طی کرده و دوره درخشانی طی سال 95 و 96 داشته است و با چالش در این زمینه مواجه نشدیم و این به دلیل عملکرد کلیه همکاران در سطح استان ها است.
وی در پایان به مدیریت واکسن های دامی به خصوص تب برفکی اشاره کرد و گفت: با همت و مدیریت همکاران دامپزشکی استان ها کمبود واکسن حل می شود و رصد و پایش بایستی صورت گیرد.
ضرورت کنترل و پایش مستمر فرآیند تامین و توزیع داروهای دامپزشکی در کشور
در ادامه «دکتر قاسم رضائیان زاده» معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور بر کنترل و پایش مستمر فرآیند تامین و توزیع دارو در شبکه توزیع انواع داروهای تولیدی و وارداتی از مبدا ورود به کشور تا مصرف کننده تاکید نمود.
دکتر رضائیان زاده یک وظیفه اصلی حوزه تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور را تامین اقلام دارویی دانست و گفت: با صدور مجوز ثبت و صدور مجوز کارخانه های تولید و صدور مجوزهای لازم برای اقلام متفاوت که در این راستا دستورالعمل های خوبی توسط سازمان دامپزشکی کشور ابلاغ شده است، می توان زمینه تولید را در کشور فراهم کرد.
عملکرد مناسب تجهیز آزمایشگاه ها در یک سال گذشته
همچنین «دکتر محمد حبیبی» رئیس مرکز ملی تشخیص و آزمایشگاههای مرجع سازمان دامپزشکی کشور تجهیز آزمایشگاه ها در یک سال گذشته را عملکرد خوبی دانست و محدوده نقش آزمایشگاه در وظایف سازمانی را دارو و مواد بیولوژیک، بهداشت عمومی، بیماری های آبزیان، دام و طیور و قرنطینه برشمرد.
دکتر حبیبی تشخیص دقیق و صحیح، رعایت اصول امنیت زیستی و اطلاع رسانی سریع را از اهداف سازمان در حوزه تشخیص عنوان کرد و خواستار مدیریت کیت های مصرفی، رعایت تاریخ مصرف، نظارت و رعایت همسان سازی روش هاو ... شد.
در حاشیه این جلسه دیدار با استاندار خوزستان و نشست خبری با اصحاب رسانه برگزار شد.