کد خبر: ۴۶۹۴۴
تعداد نظرات: ۳ نظر



معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: وظیفه بهداشت محیط درباره سگ‌های بدون سرپرست در گذشته نظارت بر معدوم سازی، انتخاب محل دفن و تهیه سموم بود اما این روش منسوخ شده، اکنون وظیفه وزارت بهداشت در کمپ‌های نگهداری این سگ‌ها، کنترل بهداشت محیط است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «محسن فرهادی» درباره سگ‌های بدون سرپرست و نقش وزارت بهداشت در کنترل‌های بهداشتی در این زمینه افزود: فقط بخشی از این کار به وزارت بهداشت مربوط می‌شود. در گذشته از روش‌های معدوم سازی برای سگ‌های بدون سرپرست استفاده می‌شد اما اکنون از این روش‌ها استفاده نمی‌شود و منسوخ شده است.

وی بیان کرد: در شرایط فعلی فعلی فعالیت وزارت بهداشت در این زمینه سخت تر شده، اما نتیجه بهتری دارد. یکی از موارد مهم در این زمینه همکاری بین بخشی وزارت بهداشت، شهرداری‌ها، وزارت کشور و سازمان‌های دیگر است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در وضع فعلی وزارت کشور باید مکانی را به عنوان کمپ و اردوگاه برای این سگ‌ها فراهم کند. در این اردوگاه‌ها، دامپزشک مستقر است و سگ‌هایی را که زنده گیری شده‌اند معاینه می‌کند. اگر سگ‌ها مناسب سگ گله شدن یا تربیت شدن باشند، کارهایی در این رابطه انجام می‌شود و اگر مشکلی وجود داشته باشد، سگ‌ها عقیم می‌شوند.

فرهادی ادامه داد: کنترل بهداشتی کانون‌هایی که محل تجمع این سگ‌ها است، مثل مکان‌هایی که زباله پراکنده است نیز توسط همکاران بهداشت محیط انجام می‌شود، و نقش اصلی وزارت بهداشت در کمپ‌های نگهداری از این سگ‌ها رسیدگی به وضع بهداشتی است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره همکاری بین بخشی در این زمینه گفت: در مجموع همکاری بین بخشی در این زمینه وجود دارد، اما به هر حال این کار نیازمند امکانات است. دستورالعمل این کار نیز به کمک مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ابلاغ شده است. با این حال زیاد شدن سگ‌های بدون سرپرست به علت عوامل محیطی است.



انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دامپزشک فعال دام کوچک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
4
وا مصیبتا و وای بر سازمان و نظام دامپزشکی
همه فهمیدند آینده در دام کوچک است به جز مدیران دامپزشکی
چقدر میتوان از همین مقوله حیوانات بی سرپرست و حمایت برای دامپزشکان اشتغال و درآمد ایجاد کرد
قطعا هم هدف وزارت بهداشت اشتغال برای دانش اموختگان بهداشتی خود است
همه دنبال درآمد دام کوچک هستند اما دامپزشکی انگار نه انگار
میگه وزارت بهداشت ، شهرداری ، وزارت کشور و سایر حتی اسم دامپزشکی هم نمیگویند و میدانند مدیران ما ......... و .......... هستند
تاسف بر مدیران سازمان و نظام
هر پناهگاه و مرکز ساماندهی میتواند برای ۵ الی ۱۰ دامپزشک اشتغال زایی کند و تهران حداقل در حال حاضر ۱۰۰ مرکز غیرمجاز حمایتی فعال و پول ساز دارد که وزارت بهداشت بوی پول آن را حس کرد و طمع کرده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
2
دامپزشکی در ایران یعنی اسنپ
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
0
دست وزارت بهداشت درد نکنه که این رو هم از دست دامپزشکی درآورد. لااقل به یه جایی می رسونش. کار رو باید دست کاردان داد نه دست مدعی اسم و نام.

کلاً مدیران وزارت بهداشت در تشخیص اولویتها بسیار هوشمندانه تر از مدیران خمارآلود دامپزشکی عمل می کنند. مرحبا بر شما عزیزان.
نظر شما
ادامه