حکیم مهر: رییس شورای نظام دامپزشکی آذربایجانغربی با بیان اینکه سالیانه بالغ بر 200 نفر به سیل عظیم نظام دامپزشکی استان اضافه میشود، گفت: اکنون بالغ بر یک هزار و 100 دامپزشک بیکار در استان وجود دارد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر سعید بهرامی» امروز در مراسم تودیع و معارفه شورای نظام دامپزشکی آذربایجانغربی، آموزش و اقدامات ترویجی در بین دامپزشکان را یکی از وظایف اصلی نظام دامپزشکی عنوان و اظهار کرد: در این خصوص برنامههای متعددی در دستور کار سازمان قرار گرفته تا از این طریق بتوانیم نقش ذاتی خود در تامین امنیت غذایی جامعه را ایفا کنیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای تاسیس سازمان نظام دامپزشکی در سال 86 تاکنون بیش از دو هزار فقره پروانه بهداشتی برای اماکن پرورش دام در استان صادر شده است، افزود: امسال نیز با توجه به اقدامات ترویجی برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت دام و طیور، بالغ بر 500 فقره پروانه موافقت اصولی برای ایجاد مراکز پرورش دام در استان صادر شده که امیدواریم با ایجاد و بهرهبرداری از این مراکز علاوه بر اشتغالزایی برای دامپزشکان، در تامین فرآوردههای گوشتی استان و کشور نقش داشته باشیم.
رییس شورای نظام دامپزشکی آذربایجانغربی با بیان اینکه سالیانه بالغ بر 200 فارغالتحصیل دامپزشکی به بدنه نظام دامپزشکی استان افزوده میشود، اظهار کرد: متاسفانه بیش از دو هزار و 300 نفر از اعضای نظام دامپزشکی استان بیکار بودند که با همکاری و مساعدت مسؤولان استان و زمینهسازی برای استفاده از تسهیلات خوداشتغالی برای حدود یک و هزار و 200 نفر از این اعضا زمینه اشتغال فراهم شده است.
وی تعداد بیکاران اعضای نظام دامپزشکی استان را بالغ بر یک هزار و 100 نفر دانست و خاطر نشان کرد: امنیت غذایی در عصر کنونی یکی از مولفههای بسیار مهم قلمداد میشود و نقش دامپزشکان در تامین امنیت غذایی بر هیچکس پوشیده نیست که به همین دلیل پیدا کردن جایگاههای جدید شغلی برای خدمت دامپزشکان به صنعت تغذیه کشور و استان در دستور کار سازمان قرار گرفته است.
ضریب نفوذ دامپزشکی در آذربایجانغربی بیش از 90 درصد است
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانغربی نیز در این مراسم با بیان اینکه این استان یکی از استانهای متمول در صنعت دام و طیور و ظرفیتهای لازمه است، گفت: ضریب نفوذ دامپزشکی در استان بیش از 90 درصد بوده و مردم خیلی بهتر و در سریعترین زمان ممکن از خدمات دامپزشکی بهرهمند میشوند.
«دکتر کامیار داهیم» با بیان اینکه باید برای ارتقای کیفیت آموزشهای دامپزشکان فعال در واحدهای تولیدی تلاشهای بیشتری صورت گیرد، اظهار کرد: نظام دامپزشکی باید از انزوا و غربت درآمده و به سوی تعاملات و همکاریهای گستردهتر با حوزههای مختلف صنعت، کشاورزی و اجتماعی حرکت کند.
وی تعداد دامپزشکان فعال در 800 واحد تولیدی استان را بالغ بر سه هزار نفر دانست و خاطر نشان کرد: فعالیت دامپزشکان در واحدهای تولیدی باید به گونهای طرحریزی شود که حق و حقوق آنها از میزان سود واحدهای تولیدی پرداخت شود تا با مشکلاتی از قبیل عدم پرداخت حقوق و دستمزد این همکاران از سوی صاحبان واحدهای تولیدی مشکلدار مواجه نشویم.
دانشگاه ...... ننگ بر تو باد...!