در شرایطی که یکی از شهروندان در هنگام خرید گوشت مرغ شاهد عارضههایی مانند خونمردگی و لکههای سبزرنگ روی گوشت مرغ بوده است، رئیس سازمان دامپزشکی اعلام کرد که احتمال خطای انسانی در هر کاری وجود دارد اما قطعاً این مسئله را پیگیری میکنیم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، هفته گذشته یکی از شهروندان به هنگام خرید گوشت مرغ تنظیم بازاری شاهد عارضههایی مانند خونمردگی و لکههای سبزرنگ در بافت گوشت مرغ بود که آن را به ایسنا گزارش داد.
در پیگیریهای صورت گرفته، «دکتر علیرضا رفیعیپور» رئیس سازمان دامپزشکی در این رابطه اظهار کرد: گرچه در هر کاری خطایی انسانی تا حدی طبیعی است و وجود دارد اما مردم مطمئن باشند که نه تنها این مسئله بلکه همه مشکلات احتمالی موجود در این زمینه را از طریق شبکه دامپزشکی و ناظران در این عرصه که به صورت شبانهروزی کار میکنند، پیگیری میکنیم.
وی افزود: این مسئله اگر خطای انسانی باشد تذکر به کشتارگاه و دامپزشکان ناظر داده خواهد شد و اگر مبتنی بر یک عارضه و مشکل باشد آن را پیگیری میکنیم و با هوشیاری از تکرار چنین خطاهایی جلوگیری خواهیم کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی تصریح کرد: مردم بهترین ناظران و مشارکتکنندگان در این عرصه هستند و میتوانند با سامانه تلفنی شبانهروزی ۱۵۱۲ چنین مواردی را به سازمان دامپزشکی در سراسر کشور گزارش کنند.
به عنوان مثال اگر مردم چنین مشکلاتی را مشاهده کردند یا آنکه مکانهای غیرمجاز ذبح دام و طیور، مراکز عرضه غیرمجاز و غیربهداشتی گوشت قرمز و گوشت مرغ یا مراکز تولید و عرضه محصولات شیلاتی غیرمجاز را دیدند میتوانند به سرعت از طریق این سامانه تلفنی ما را در جریان این مسئله قرار دهند.
از سوی دیگر نیز به غیر از فیزیک و محیط کار در صورت دیدن محصولات آلوده، غیربهداشتی یا مشکوک که از نظر رنگ و بو غیرطبیعی به نظر میرسد، سامانه تلفنی مورد نظر به صورت ۲۴ ساعته در اختیار آنهاست و میتوانند ما را مطلع کنند.
هیچکس منکر خطای انسانی نیست . ولی کاشکی قدری دقت می کردید ، علت سبز شدن عضلات مرغ که بیشتر در عمق عضله سینه مرغ ظاهر می گردد یک عارضه متابولیک ناشی از عدم خونرسانی کامل به عضله عمقی سینه مرغ بوده و عدم خونرسانی منجر به نکروز در این عضله می شود که بعد از کشتار خود را به رنگ سبز در عمق عضله سینه نشان می دهد.
این عارضه در زمان قطعه کردن و بسته بندی مرغ مشاهده می شود و در لاشه مرغ کامل قابل تشخیص نمی باشد،در صورتیکه مصرف کننده با این عارضه روبرو شد می تواند پس از جدا کردن محل سبز شده بقیه قسمت های مرغ را استفاده کند.
لطفا قبل از اظهار نظر ، با متخصیصن موجود در سازمان نیز مشورت بفرمایید