کد خبر: ۴۹۰۴۲
تعداد نظرات: ۴ نظر

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، گفت: وجود درخواست زیاد برای احداث مرغداری نشان از حاشیه سود این صنعت دارد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خانه ملت، «علی اکبری» عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در خصوص ارسال نامه مرغداران به رئیس جمهور در راستای افزایش قیمت گوشت مرغ، گفت: طی هفته گذشته در استان فارس با مرغداران نشست مشترکی داشتیم، که در زمینه قیمت محصول تولیدی و عدم دریافت نهاده‌ها گلایه مند بودند.

نهاده‌های دامی به موقع دراختیار مرغداری‌ها قرار نمی‌گیرد

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نهاده‌های دامی در اختیار کارخانه‌ها قرار می‌گیرد تا پس از تبدیل کردن بین مرغداران توزیع شود، تصریح کرد: تولیدکنندگان گوشت مرغ گلایه‌مند بودن که به دلیل برخی شرایط به وجود آمده نهاده‌ها به موقع و به میزان کافی در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد.

صنعت مرغداری همواره سود ده بوده است

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر قصد داشته باشیم منصفانه قضاوت کنیم باید دوره یک ساله را برای پروش مرغ در نظر بگیریم با این وجود باید گفت که مرغداران همواره سود کافی خود را در هر دوره دریافت کرده‌اند، ادامه داد: در حال حاضر با وجود شرایط خاص مقداری حاشیه سود مرغداری‌ها کاهش پیدا کرده اما به صورت کلی متحمل خسارت نشده‌اند. 

بیش از نیاز در صنعت مرغداری ظرفیت سازی شده است

اکبری با تاکید بر اینکه مرغداران می‌توانند با افزایش بهره‌وری حاشیه سود بیشتری داشته باشند، عنوان کرد: معمولا مرغداری‌ها به دلیل اینکه بیش از نیاز ظرفیت سازی کرده‌اند با تمامی ظرفیت خود تولید نمی‌کنند اما با این وجود کماکان درخواست برای احداث مرغداری وجود دارد.

وجود درخواست زیاد برای احداث مرغداری نشان از حاشیه سود این صنعت دارد

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وجود تعداد زیاد درخواست برای احداث واحد پرورش مرغ نشان دهنده سود ده بودن این صنعت است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد می‌کند تولید کنندگان مرغ گوشتی به صورت زنجیره تولید فعالیت کنند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد:  اگر تعدادی از مرغداری‌ها تشکیل اتحادیه و تشکل دهند و از مرحله تولید جوجه یک روزه تا فروش مستقیم گوشت مرغ را مورد پوشش قرار دهند سود بیشتری کسب می‌کنند و این موضوع منطقی ترین راه حل است.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
France
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
0
1
هر روز از فشار بیکاری در کل کشور دهها نفر هم تقاضای کلینیک و داروخانه میکنند بعد از یک سال هم با کلی ضرر مالی و سرخوردگی میرن یا همون خونه باباشون یا سر کار دیگه. اینکه توجیح نشد چون یک کاری درخواست زیاد داره پس الزاما سودده
ناشناس
|
France
|
۰۲:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۹
0
1
هرکس مدعی سودده بودن و راه اندازی مرغداری بود کافیه ب آگهی های فروش مراجعه کنه. با نصف قیمتی ک بخواد بسازه بهش مرغداری میفروشن با ساختمان و تجهیزات و آب و برق و گاز و مجوز و پروانه...
نیازی هم نیست دیگه خودشو به زحمت بندازه....خخخخ
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۹
0
1
پس این همه مرغدار و گاودار ورشکسته
را چه می گویید؟
روستاها از دام و دامداری خالی شده اند!
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۹
0
1
ناله دردناک و سخن مرغداران و گاوداران در حال ورشکستگی در خصوص دریافت نیم بند و دیرهنگام نهاده های دامی، و از آن طرف اجبار به فروش با قیمت های دستوری و ممانعت از صادرات محصولات گران تمام شده بدون مشتری توسط
وزارت جهادکشاورزی:

"ما را به خیر تو امیدی نیست!

(لطفا!) شر مرسسسسسان"!
نظر شما
ادامه