کد خبر: ۴۹۳۷۸
تعداد نظرات: ۳ نظر

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان از ‌افزایش ۳۳ درصدی آمار ابتلا به تب مالت ‌در استان خبر داد و گفت: ‌کنترل این بیماری تنها وظیفه دامپزشکی نیست.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «مصطفی آزاد بخت»، ظهر امروز در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان همدان، اظهار داشت: آبیاری سبزیجات با فاضلاب و آب‌های آلوده از مشکلات مهم حوزه سلامت است که سلامتی مردم را به خطر می اندازد و سبب بروز انواع بیماری‌های گوارشی می‌شود. بنابراین مسئولان باید با جدیت بیشتری برای مقابله با این مشکل اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس ارزیابی وزارت کشور از عملکرد دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور در طرح تعطیلات نوروزی، داشگاه علوم پزشکی ابن سینا توانست رتبه دوم کشوری را کسب کند، ابراز کرد: در مجموع این دانشگاه افتخاراتی را برای استان کسب کرده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه مهم‌ترین اصل برای ما حفظ سلامتی مردم است و باید به عنوان اولویت تمامی دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد، اظهار داشت: بازرسان بهداشتی و سلامت باید با جدیت تمام با واحدهای متخلف برخورد کنند.

آزادبخت اجرای طرح بسیج ملی فشارخون را اقدامی موثر در کاهش آمار مرگ ومیر ناشی از پرفشاری خون و سکته‌های قلبی عروقی دانست و گفت: این طرح با تمام توان در استان اجرا می‌شود. در این طرح تمامی افراد جامعه هدف مورد غربالگری قرار می‌گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به افزایش 30 درصدی آمار ابتلا به تب مالت در سال 97 نسبت به سال 96 در استان اشاره کرد و گفت: کنترل این بیماری تنها وظیفه دامپزشکی نیست بلکه ادارتی مانند جهادکشاورزی و امور عشایری نیز باید به کنترل و پیشگیری این بیماری کمک کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه مسئولیت سلامت جامعه در دستان ما مسئولان است، اظهار داشت: ولی متأسفانه برخی از ارگان‌هایی که در این حوزه موظف به برخورد هستند، عکس‌العملی از خود نشان نمی‌دهند. این دسته از ارگان‌ها برای فرار از مسئولیت خود، وظایفشان را به سمت مردم و دستگاه قضایی سوق می‌دهند.

آزادبخت در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برخی به دنبال دور زدن قوانین جامعه هستند، ابراز کرد: وظیفه مسئولان جلوگیری از این قانون گریزی‌ها است. نمونه بارز این قانون‌گریزی جایگاه سوخت خیابان پژوهش است که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

وی افزود: باید هرچه سریع‌تر پمپ بنزین واقع در چهاراه پژوهش که تهدید کننده سلامت تعطیل شود و هیچ توجیهی هم برای آن پذیرفته نیست.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
0
0
باید بودجه واکسیناسیون بره بالا
حسین ترابی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
0
0
یک ماه نشده سازمان دامپزشکی رسما اعلام کرد تعداد دام های مبتلا کم شده که مرغ پخته به خنده می افتاد! اگر بعد از دهه ۶۰ حتی یک سال آمار حیوانات مبتلا به برسلوز و سل و طبیعتا انسان های مبتلا کم شده باشه باید مدال بگیرن و حداقل شما در نشریه تخصصی این ......... را یا چاپ نکنید یا به چالش بکشید لطفا.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۳
0
0
با این وضعیت بودجه و اعتبارات در جهادکشاورزی سازمان دامپزشکی نمی تواند در مبارزه با سل و بروسلوز موفق عمل کند و لازم است که هر چه سربع تر
سازمان مستقل دامپزشکی به وزارت بهداشت انتقال یابد.
نظر شما
ادامه