کد خبر: ۵۰۹۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

رییس شبکه دامپزشکی ماکو با اشاره به ترانزیت ۵۳ هزار و ۸۱۷ راس دام زنده از طریق مرز بازرگان از ۲۳ خرداد سال جاری تاکنون، گفت: مبدا این محموله های ترانزیتی ترکیه و مقصد آن قطر بوده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «فاطمه آیرم» روز شنبه با اشاره به کنترل های بهداشتی قرنطینه دامی در مرز بازرگان افزود: این تعداد دام زنده به وسیله ۲۰۰ کامیون حمل شده و در این مدت تعداد ۹ دستگاه کامیون به دلیل تطابق نداشتن استانداردها با کشور ترکیه مرجوعی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه ترانزیت دام زنده برای اولین بار از شمال غرب کشور و از طریق مرز بازرگان انجام می شود، اضافه کرد: لازم است از این فرصت به نحو احسن جهت رونق اقتصادی منطقه استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر کشور قطر، کویت و عمان هم خواهان ترانزیت دام از کشورمان هستند، بیان کرد: فعالان بخش خصوصی و شرکت های ترخیص کننده می تواند نهایت استفاده از فرصت به وجودآمده را داشته باشد و نقص های احتمالی را برطرف کنند.

اگرچه نگرانی هایی از کاهش نقش ایران در ترانزیت کالا وجود دارد اما اتصال شبکه راه های کشور به مسیر حمل و نقل بین المللی با ایجاد ۱۰ کریدور شمال - جنوب و شرق - غرب به طول ۲۱ هزار کیلومتر از مهمترین برنامه های وزارت راه و شهرسازی در طرح جامع حمل و نقل برای تقویت این نقش است.

مرز بازرگان که دروازه ورود ایران به کشورهای اروپایی به شمار می رود در فاصلهٔ یک کیلومتری شهر بازرگان از توابع شهرستان ماکو (در آذربایجان غربی) قرار دارد؛ این گمرک در سال ۱۳۰۵ شمسی راه اندازی شد و تنها مرز ۲۴ ساعته و بین المللی مابین ایران و ترکیه است.


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۳
0
0
دامداران ایرانی به دلیل گران تمام شدید هزینه های تولید در شرایطی یونجه حدود 2500 تومان کیلویی شده است و عدم توان خرید مردم در حال ورشکستگی هستند اجازه صادرات قانونی هم ندارند تا پروژه ورشکستگی آنها در وزارت جهادکشاورزی تکمیل شود. آنگاه بیخ گوش ما، دولت ترکیه برای حمایت از صنعت دامداری و حفظ سرمایه دامی خود به سرعت وارد عمل شده و از طریق خاک بازار پرسود گوشت قرمز قطری های پول دار را اشغال کرده است.

تنها راه نجات تولید این است که دولت 15 میلیارد یارانه دولتی واردات نهاده های دامی را به جای دلالان خون خوار به سرپرستان خانوارها به شکل اعتبار الکترونیک برای خرید کالای پروتئینی اختصاص دهد و هم زمان صادرات قانونی تولیدات دام و طیور را آزاد کند!
آیا کسی هست در مقابل رانت خواران بایستد و هم تولید و هم امنیت غذایی کشور را که مدتهاست سفره فقیرانه اقشار ضعیف مردم، گوشت قرمز به خود ندیده است و تعدادی بسیار زیادی فرصت های شغلی جوانان کشور به دلیل سودجویی ها آنها از بین رفته است، نجات دهد؟؟!
نظر شما
ادامه