مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه واردات ذرتهای آلوده ربطی به این شرکت و وزارت جهاد ندارد، گفت: بخش خصوصی این واردات را انجام داده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «حمید ورناصری» در واکنش به مباحث مطرح شده از سوی برخی نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه ۱۳ شرکت دولتی با ارز تخصیصیافته توسط بانک مرکزی قریب به ۵۰۰ هزار تن ذرت آلوده به سم آفلاتوکسین را وارد کشور کردهاند، اظهارداشت: این واردات مربوط به حدود سه سال پیش و حدود ۱۴۰ هزارتن است و توسط بخش خصوصی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه واردات مذکور ربطی به وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام ندارد، افزود: در واقع واردات این ذرت ها توسط شرکت های بخش خصوصی انجام شده است.
به گفته این مقام مسئول جزئیات دقیق تر در زمینه ذرتهای مذکور و حد مجاز آفلاتوکسین باید از سوی سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی کشور بیان شود.
اخیرا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عنوان کرده بود: ۱۳ شرکت دولتی با ۳۵ میلیون دلار ارز تخصیصیافته توسط بانک مرکزی در سال ۹۵، ۴۹۱ هزار تن ذرت آلوده به سم آفلاتوکسین را وارد کشور کردند. از این مقدار ۳۵۰ هزار تن در کشور توزیع شده است. هر دامی که از این ذرتها استفاده کرده باشد، شیر و محصولات لبنی آن آلوده میشود.
اصرار بر تداوم نظام دلالی اعطای یارانه دولتی برای واردات میلیاردها دلار نهاده های دامی به دلالان نورچشمی،
به جای عدم تحمیل قیمت های دستوری و حمایت از قدرت خرید مصرف کنندگان هم زمان باعث تضعیف و تحلیل سرمایه دامی کشور و هم زمینه سازی فساد و تقلب دلالان می شود و آنها هم معلوم است که طعمکارند و برای سود بیشتر دست به هر کاری از جمله خریدن ذرت و جو کپک زده بنجل و ارزان قیمت می زنند!
از طرف دیگر مگر مجوز بهداشتی ترخیص 350 هزار تن ذرت کپک زده از بنادر کشور و توزیع آن در مرغداری ها و گاوداری های کشور را، نهاد دیگری به جز وزارت جهادکشاورزی داده است؟؟!
همچنین وزارت جهاد کشاورزی چرا با 2000 بار درخواست مجدد آزمایش برای وقت کشی دلالان از طریق مختومه نکردن پرونده، همکاری کرده است؟؟؟!!