حکیم مهر: رییس سازمان دامپزشکی کشور «دکتر علیرضا رفیعی پور» در دیدارهای جداگانه ای با همتایان کره جنوبی، بنگلادش و سنگاپور مذاکره نمود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی، رییس
سازمان دامپزشکی در دیدار با همتای کره جنوبی از همکاریهای اخیر کره جنوبی در
پذیرش گواهیهای بهداشتی ایران و صدور مجوز واردات محصولات آبزیان ایران تشکر نمود.
وی گفت کره جنوبی دارای ظرفیتهای خوبی در حوزه های مرتبط
دامپزشکی است که ایران علاقه مند به ورود به کره است.
رییس سازمان دامپزشکی خواستار همکاری دو کشور در زمینه های
بیوتکنولوژی بویژه واکسن شد.
رییس دامپزشکی کره جنوبی نیز با ابراز خوشحالی از مجوزهای
صادره برای محصولات ایرانی خواستار توسعه همکاریهای فنی بهداشتی شد.
وی از ایران به عنوان کشور مهم در منطقه یاد کرد و ابراز
امیدواری کرد بزودی دیدارهای دوجانبه در دو کشور برای توسعه همکاریها انجام پذیرد.
در دیدارهای دوجانبه ریس سازمان دامپزشکی با همتایان بنگلادش
و سنگاپور طرفین بر انعقاد تفاهم نامه های همکاری در زمینه دامپزشکی و بهداشت دام
تاکید نمودند.
این دیدارها در حاشیه اجلاس منطقه ای oie
در شهر سندایی ژاپن برگزار گردید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بعداز ظهر امروز در آئین بازدید مسئولان شرکت کرهجنوبی از موسسه سرمسازی رازی شیراز مقرر شد در خط تولید واکسنهای دوگانه ترکیب نیوکاسل و آنفولانزای پرندگان راهاندازی شود.
محمد جواد مهربانپور رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی شیراز در این مراسم گفت: امیدواریم با تولید واکسنهای نیوکاسل و آنفولانزا امکان افزایش ظرفیت تولیدات واکسن در کشور افزایش یابد.
وی با بیان اینکه سالانه حدود 8 میلیارد دز واکسن در کشور مصرف میشود، اظهارداشت: از این مقدار کمتر از سه میلیارد دز آن در موسسه رازی تولید میشود که با راهاندازی این خط تولید، در جهت خودکفایی گام بر میداریم. تولید این محصولات در شرکت سرمسازی رازی در راستای اقتصاد مقاومتی و با انتقال دانش فنی از کشور کره جنوبی صورت میپذیرد.
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی شیراز بیان کرد: با تولید این محصولات در شیراز بیش از 350 میلیارد ریال صرفهجویی ارزی ایجاد میشود و ظرفیت تولید واکسن در شیراز تا سطح 500 میلیون دز افزایش مییابد.
مهربانپور بیان کرد: پیشبینی میشود تا 6 ماه آینده تولیدات واکسن رازی و شرکت کرهای در شیراز به بازار مصرف برسد و این موضوع تحول اساسی در پیشگیری از بیماریهای پرندگان ایجاد میکند.
سرمایهگذار کره جنوبی در تولید واکسن و مدیر عامل شرکت KBNP گفت: دانش فنی ایران در این حوزه به روز است و ما با انتقال دانش تولید واکسن آنفولانزا و نیوکاسل به ایران یک گام در جهت تعالی بیشتر این جایگاه حرکت میکنیم.
تی هوان کیم افزود: کیفیت محصولات تولیدی در کره جنوبی در این حوزه تضمین شده و کشورهای دیگری از جمله اندونزی و مصر از دانش فنی تولید این نوع واکسنها بهره بردند.
وی با بیان اینکه آنفلوانزا و نیوکاسل دو بیماری مهم در حوزه پرورش پرندگان است گفت: از سال 2008 که این نوع واکسنها در کشور کره جنوبی استفاده شده این دو بیماری در بین پرندگان ریشهکن شده است. امید است ایران نیز با تولید این محصولات و مصرف آن در مراکز پرورش طیور بتواند قدمهای اساسی برای مصونسازی پرندگان و طیور در برابر این بیماریها بردارد.
این مطالب مربوط به سال 95 بود!!!
افراد زیادی با بودجه بیتالمال و موسسه رازی 3 بار به کرهجنوبی سفر کردند. تا واکسن تراریخته نیوکاسل در ایران تولید شود. نتیجهاش چه شد؟؟؟ یک شرکت حدواسط تاسیس و کلی اسناد رد و بدل شد. نتیجه؟؟؟ که حالا دو باره با بدتر شده وضع تحریم ها نسبت به سال 95 باز هم وعده و وعید میدهیم؟ خوب است کمی گذشته و سابقه مطلب را مطالعه و بعد اظهار نظر کنیم.