کد خبر: ۵۲۶۵۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
رئیس‌سازمان دامپزشکی‌کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: مبتلایان و فوت‌شدگان بر اثر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو حتما رفتارهای مخاطره‌آمیز انجام داده‌اند...

حکیم مهر: رئیس‌سازمان دامپزشکی‌کشور گفت: طبق گزارش وزارت بهداشت هر سال بین 5 تا 10 نفر بر اثر بیماری تب کریمه کنگو جان خود را از دست می‌دهند و بین 100 تا 150 نفر هم که مبتلا به این بیماری می‌شوند، بهبود می‌یابند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» روز پنجشنبه در پاسخ به این سئوال که وضعیت بیماری تب کریمه کنگو امسال در کشور چگونه بوده و چه تعداد به این بیماری مبتلا شده‌اند، اظهار کرد: حدود 10 سال است که مبتلایان و فوتی‌های بیماری تب کریمه کنگو تحت کنترل سازمان دامپزشکی کشور قرار دارند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: بیماری تب کریمه کنگو به شرطی که به موقع تشخیص داده شود، قابل درمان است در حالی که دوره کمون بیماری بسیار پایین بوده و اگر ابتلای فرد مبتلا به این بیماری، بین سه تا هفت روز تشخیص داده نشود به مرحله‌ای می‌رسد که غیرقابل درمان شده و منجر به فوت وی می‌شود.

رفیعی‌پور در خصوص علت تکرار ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو و تعداد مبتلایان و فوتی‌ها اضافه کرد: هنوز علم و دانش دامپزشکی امکان تشخیص و درمان و واکسیناسیون بیماری تب کریمه کنگو را ندارد، مانند بسیاری از بیماری‌ها در حوزه انسانی و دامی که امکان تشخیص و واکسیناسیون آنها وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: مبتلایان و فوت‌شدگان بر اثر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو حتما رفتارهای مخاطره‌آمیز انجام داده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به عدم رعایت مسائل ایمنی توسط قصاب‌ها و تهیه نکردن گوشت از کشتارگاه‌ها و پاک نکردن کنه از گوشت و غیره اشاره کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور متذکر شد: لازم است مردم توصیه‌های دامپزشکی را جدی گرفته و گوشت را فقط از قصابی‌ها و کشتارگاه‌های دام تهیه و گوشت گرم و اعضای مختلف دام را 24 ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنند.

اجازه واردات دام اروپایی به کشتارگاه زیاران

رفیعی‌پور در پاسخ به این سئوال که از کشتارگاه‌ها به ویژه کشتارگاه شرکت سیمرغ زیاران شهرستان آبیک استان قزوین برای رونق تولید چه حمایتی خواهید کرد، اذعان کرد: با مدیران این شرکت رایزنی شده که می‌توانند دام با سطح بالای پزشکی از کشورهای خارجی وارد کنند و همچنین گوشت از کشورهایی که به کشور گوشت وارد می‌کنند، تهیه و واحد بسته‌بندی و کشتارگاه خود را فعال کنند که بزرگترین خدمت دامپزشکی به این شرکت است.

وی افزود: برای اولین سازمان دامپزشکی کشور به شرکت گوشت سیمرغ زیاران اجازه واردات دام اروپایی و پروار و کشتار آن را صادر کرده است.

این مقام مسئول یادآور شد: مدیران شرکت گوشت سیمرغ زیاران اگر پیشنهادی داشته باشند، حتما در کمیته فنی سازمان دامپزشکی کشور رسیدگی می‌شود.


انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
0
3
آقای دکتر رفیعی پور بزرگوار، مبتلایان تب کریمه و کنگو تحت کنترل دامپزشکی نیستن!!!
این توپ تو زمین وزارت بهداشته!! اونا به موازات اقدامات بهداشتی در دامپزشکی، باید در حوزه آموزش مردم در مناطق پر خطر و همینطور آموزش پزشکان و کادر درمانی اقدام موثر بکنند تا موارد ابتلایی که رخ میده زود تشخیص داده بشه و منجر به فوت نشه!!!
تکیه به سمپاشی دام و اماکن دامی برای کنترل و یا ریشه کنی این بیماری نه عملیه و نه علمی!!!
حجم گسترده استفاده از سموم نه اقتصادیه و نه سازگار با اکوسیستم و محیط زیست و قطعا روی بسیاری از حشرات مفید و آبزیان و نهایتا انسان اثرات نامطلوب و جبران ناپذیر داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
0
6
واردات دام از اروپا که افتخاری نداره که لفظ اولین بار هم بخاطر تاکید بر این عمل گفته میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۰
1
1
«می‌توانند دام با سطح بالای پزشکی از کشورهای خارجی وارد کنند»

سطح بالای پزشکی دیگر چه صیغه ای هست
واقعا ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۰
0
0
لینک زیر را نگاه کنید
http://hakimemehr.ir/fa/news/52648/احتمال-آزاد-شدن-صادرات-دام-سنگین

باارز نیمایی دام وارد می کنیم و سپس دام خودمان را صادر!

سودش هم میره جیب افراد خاص.

سازمان دامپزشکی ، لطفا از خواب بیدار شو
این وسط فقط ورود بیماری نصیب ما خواهد شد
نظر شما
ادامه