کد خبر: ۵۳۳۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی گفت: بار اصلی تحقیقات دامپزشکی کشور را موسسه رازی به دوش می‌کشد، چرا که نتایج تحقیقات این موسسه در تمامی بخش ها کاربردی است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر مجتبی محرمی»، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی، در همایش پدافند غیر عامل زیستی که در موسسه سرم سازی رازی برگزار شد، گفت: بیش از ۹۰ درصد واکسن‌های دامی کشور توسط موسسه رازی تولید می‌شود، همچنین بیش از ۳۰ درصد واکسن‌های طیور کشور نیز در این موسسه ساخته می‌شود.

او با بیان اینکه قالب واکسن‌های موثر انسانی نیز در این موسسه تولید می‌شود، افزود: این موسسه درحوزه آزمایشگاه تخصصی نیز در بیش از ۱۲ موسسه فعالیت دارد. آزمایشگاه رفرانس بین‌المللی آبله در موسسه سرم سازی رازی در سطح جهانی مطرح و مورد تایید است.

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی گفت :موسسه رازی منحصر به فرد‌ترین موسسه است که در فناوری‌های بیولوژیک سد دفاعی کشور در برابر آسیب‌های دفاعی فعالیت دارد و با بیماری‌ها در کشور مقابله می‌کند.

او با اشاره به اینکه تامین زنجیره غذایی کشور به عهده موسسه رازی است، افزود: توان موسسه رازی برای حفظ سلامت کشور در شرایط فعلی کمتر از سایر حوزه‌ها نیست، از همین رو یکی از نکات مهم در پدافند غیر عامل کشور این است که دارایی‌های خود را شناسایی کنیم و به  آن را ارج دهیم ،همچنین موظف هستیم نکاتی که کشور را تهدید می‌کند شناسایی  و به مقابله با آن‌ها بپردازیم.

محرمی با بیان اینکه موسسه رازی از طرف دوستان ناآگاه و دشمنان دانا مورد تهدید قرار می‌گیرد، گفت: دشمنان دانا ما را در تحریم بین المللی قرار دادند و این موجب شده در تامین منابع اولیه خود و نیاز‌های ابتدایی دچار مشکل شویم.

او ادامه داد: مسئولین موسسه رازی خدمات بسیار بزرگی را انجام دادند که نیاز‌های اولیه خود را تامین کنیم؛ پیش بینی‌ها و آینده نگری‌ها اتفاق افتاده است وبه طورطبیعی  نقص‌هایی وجود دارد که باید مرتفع شود.

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی گفت: در حوزه داخلی نیز با تهدید‌هایی همچون مشکلات جدی در سیستم‌های داخلی نیز مواجه هستیم، برای مثال می‌توان به مشکلات موجود در شهرداری، اداره‌ای مالیات و دارایی و یا سایر مراکز همچون مترو اشاره کرد.

او افزود: موسسه رازی در کنار ارائه خدمات به کشور و دامپزشکی، توسط خود دامپزشکی و یا حتی وزارت خانه مربوط برای تامین منابع اولیه دچار مشکل می‌شود، برخی نیز فشار خود را برای خصوصی سازی این موسسه به کار گرفته اند که کامل به ضرر کشور خواهد بود.

محرمی با بیان اینکه سازمان پدافند غیر عامل کشور باید کمیته تشکیل دهد و در رابطه با سد دفاعی موسسه رازی به بررسی شرایط بپردازد، گفت: باید بدانیم چه تهدیدهایی در داخل و خارج کشور برای ادامه فعالیت های موسسه رازی وجود دارد، این تهدید ها موسسه را از برنامه ریزی های آینده  عقب می اندازد، نوسازی این موسسه و پرکردن خلاءهای موجود در کشور توسط سرم سازی رازی باید به کمک سازمان پدافند غیر عامل انجام شود.

او با اشاره به اینکه موسسه سرم سازی رازی توانمندی بالایی در تولید انواع سرم دارد، ادامه داد: منابع ما محدود شده است اما باید از ظرفیتی به نام موسسه رازی در کشور نهایت استفاده را بکنیم.

محرمی افزود: گروهی تحت عنوان خصوصی سازی سعی دارند موسسه رازی را تضعیف کنند، به آن ها پیشنهاد می کنیم در فضاهایی کار کنند که بلا استفاده مانده است.

معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی با اشاره به شایعه پراکنی هایی در خصوص موسسه رازی گفت : شایعه پراکنی هایی درباره موسسه رازی شنیده شده است مبنی بر این که موسسه رازی فروخته شده و یا دیگر فعالیت جدی ندارد،در صورتی که این اخبار اشتباه است.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۰
2
0
چه باری ! اینهمه محقق را جمع کردند و با دبدبه و کبکبه هرکدام یک پست مدیریتی ولی کارایی ان به اندازه ۴۰ سال گذشته نیست بهتره به بخش خصوصی واگذاربشه تا از این رکود مرگبار خارج بشه خداییش یک واکسن درست وحسابی دامی یا طیور نداره که ملت ازش رضایت داشته باشند
نظر شما
ادامه