کد خبر: ۵۷۹۸۵
تعداد نظرات: ۷ نظر
رئیس کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور:
«دکتر علی‌صفر ماکنعلی» افزود: تعدد تشکل‌ها که هم‌بردار و هم‌راستا نباشند، به آن صنعت آسیب می‌زند در نتیجه یکی از وظایف این کمیته ساماندهی این تشکل‌های متعدد است ...
 

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور در اتاق تعاون ایران با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی به دنبال شفافیت و مشارکت تشکل‌های غیردولتی در تصمیم سازی و تصمیم گیری‌ها است، گفت: ما در واگذاری اختیارات به تشکل‌های کشاورزی جدی هستیم .

به گزارش حکیم مهر به نقل از اتاق تعاون ایران، دومین نشست کمیته راهبردی بهداشت تولید دام و طیور با حضور رئیس کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون و نمایندگان تشکل ها و تولیدکنندگان این حوزه با هدف بررسی وضعیت تشکل ها و مشکلات آن‌ها، در اتاق تعاون برگزار شد.

 «دکتر علی‌صفر ماکنعلی» رئیس کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی به دنبال شفافیت و مشارکت تشکل‌های غیردولتی در تصمیم سازی و تصمیم گیری‌هاست، اظهار داشت: تعدد تشکل‌ها که هم‌بردار و هم‌راستا نباشند، به آن صنعت آسیب می‌زند در نتیجه یکی از وظایف این کمیته ساماندهی این تشکل‌های متعدد است.

وی در اتاق تعاون ایران ابراز داشت: ساختار کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور به نحوی است که ۸ بخش را در حوزه دام، طیور و آبزیان در برمی‌گیرد که شامل معاونت امور دام، سازمان امور عشایر، سازمان دامپزشکی کشور، شرکت پشتیبانی امور دام، سازمان شیلات ایران، موسسه سرم سازی رازی و ۲ موسسه تحقیقاتی امور دام و شیلات است و قرار است در این کمیته سازماندهی شوند.

وی در ادامه ساماندهی تشکل های متناظر در بخش غیردولتی با بخش های مذکور را خواستار شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهداف این کمیته اذعان داشت: کارهای مهمی در دستور کار این کمیته قرار دارد که واگذاری کلیه تصدی‌گری‌های این بخش های نامبرده به تشکل های متناظر خود همچنین به روز رسانی آیین نامه و دستورالعمل ها متناظر با نظر و پیشنهاد این تشکل ها از اهم آن است، چراکه وزارتخانه به تدوین دستورالعمل‌ها بدون هماهنگی با نظر تشکل‌ها و تولیدکنندگان اعتقادی ندارد.

وی افزود: گام بعدی این کمیته حرکت به سوی بهره وری در تولید طیور است. باید در نظر داشت که در کشور منابع بسیاری وجود دارد که تمام ظرفیت آن استفاده نشده است، مانند کارخانجات تولید خوراک دام و طیور چنانچه ما به میزان ۹.۵ میلیون تن واردات ذرت سالانه داریم، اما از آنجایی که سیستم فعلی ما خام فروشی است، باعث شده ۱۳درصد دور ریز داشته باشیم که این میزان معادل ۱۴۰ هزار هکتار کشت ذرت است.

این مقام مسئول در ادامه این نشست هدف بعدی کمیته ملی راهبردی تولید و بهداشت دام کشور را ساماندهی تشکل‌ها عنوان کرد که در این نشست مقرر شد با توجه به وظایف، اتاق تعاون تشکیل کمیته ساماندهی تشکل ها را در دستور کار قرار دهد.

ماکنعلی با تاکید بر اینکه ما در سازمان دامپزشکی چیزی به نام امضا در قرنطینه نداریم، خاطر نشان کرد: شرایط کنونی اقتصاد، شرایط پیچیده‌ای است و به دلیل ویژه بودن این شرایط بایستی کنار هم قرار بگیریم و این شرایط را از سر بگذرانیم و وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با تفویض اختیارات به تشکل ها جدی است و از تشکل ها درخواست می‌کنم که انگیزه و اراده کار را به سمت منفی‌گرایی هدایت نکنند تا بتوانیم از این شرایط اقتصادی سربلند عبور کنیم.

 «ارسلان قاسمی» رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران نیز در این نشست، گزارشی از وضعیت تعاونی ها در بخش کشاورزی ارائه کرد و بیان داشت: ماده ۵ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار دو اتاق بازرگانی و تعاون را موظف به انجام ساماندهی تشکل ها موازی کرده است.

در این نشست، تولیدکنندگان و نمایندگان انجمن ها و تشکل ها چالش های موجود را تشریح کردند.

کمبود واکسن طیور که امکان کنترل بیماری را سخت تر میکند همچنین عدم دسترسی تولیدکنندگان به نهاده هایی که با ارز دولتی وارد می شود از مهمترین چالش های تولیدکنندگان بود.

در ادامه این نشست، کاهش نقدینگی در صنعت مرغداری که زیان قابل توجهی را به مرغداران تحمیل کرده است، همچنین اخذ تصمیمات خلق الساعه در حوزه صادرات و تصمیماتی از این دست در ستاد تنظیم بازار که آسیب جدی را به صنعت تحمیل می‌کند، از دیگر موارد مطروحه از سوی تولیدکنندگان و نمایندگان تشکل‌ها بود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران خاطر نشان کرد: باید توجه داشت که ۸۰درصد صنعت طیور توسط سرمایه گذاران کوچک اداره می‌شوند و در شرایط کنونی سونامی خروج سرمایه در این صنعت شروع شده و باعث می شود در آینده نزدیک این صنعت دچار چالش شده و کاهش تولید را رقم خواهد زد.

نمایندگان تشکل ها و تولیدکنندگان در این نشست، با اشاره به ایجاد موانع وزارت صمت در رتبه بندی گوشت مرغ، از بین رفتن کیفیت مرغ را نتیجه این موانع دانسته و عنوان کردند که در شرایط کنونی که مازاد تولید وجود دارد باید موانع صادراتی حذف و مدیریت صادرات جایگزین شود.

تداوم این نشست‌ها و برگزاری جلسات کمیته دام و کمیته آبزیان نیز در آینده نزدیک در اتاق تعاون در دیگر مصوبات این نشست بود.

 
 
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
1
3
اقاي دكتر عزيز
شما در مرحله اول ريس سازمان دامبزشكي هستيد چرا اينقدر مسايل بهداشتي را دست كم ميكيريد شما وبقيه پرسنل سازمان بايدبه فكر اين مسايل باشندبالاخره شما دامپزشك هستيد ومتولي بهداشت سلامت اين قدر اين حرفه را ضعيف نكنيم ...................... شما دنيا گشته ايد چند تا زيان بلديد وصاحب علم هستيد اميد مارا نااميد نكنيد
ناشناس
|
Japan
|
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
2
2
ما دامپزشکان این ساماندهی ها را دیدیم. انصافا خیلی موثر بوده اند. و تاثیرات آنها مشهود است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
1
3
نظام دامپزشکی جز تشکلها نیست؟ چگونه امکان دارد نسبت به همکاری و تعامل با تشکلهای تولیدی بیاندیشید زمانی که بزرگترین تشکل صنفی مرتبط با سلامت دام را که اتفاقا صدور پروانه های دامداری ها را بر عهده دارد ، نادیده گرفته اید!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
دقیقا" ، اول بهتر است از سرچشمه مشکلات را حل کرد
ناشناس
|
Japan
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
2
دیگر کافی است ... قوانین دامپزشکی را اجرا کنید ................. واقعا این ذهنیت به دامپزشکی از یک دامپزشک خیلی بعید است. انصاف داشته باشید و این صنف را نابود نکنید
احمد
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
سلام و ادب خدمت شما زحمت کشان سایت ارزشمند حکیم مهر دکتر ماکنعلی عزیز ابتدا تصدی ریاست سازمان رو صمیمانه بهتون تبریک میگیم واقعا این حق ما نیست استان #خراسان شمالی سیزده نیروی قرار داد استانی دارد و تمام این نیروها در بخش صحرایی کار سخت واکسیناسیون رو انجام میدن اما متاسفانه به علت های مختلف هر بار به بهانه های ما رو بازی میدن دو سال قبل حکم کارگزینی ما رو تیر ماه زدن سال گذشته دی ماه حکم برامون زدن و امسال هم خبری از حکم نیست چرا باید همکاران دیگه پیمانی در بخش‌های مختلف حقوق های بالای بگیرن اما این سیزده نفر کمترین میزان دریافتی رو داشته باشن و هیچ گونه تغییروضعیتی هم برای ما در نظر نمی گیرن برای کارشناس نیروی استانی (عمرانی) مبلغ 2300 حقوق در نظر گرفتن و هنوز تغییری نکرده بخش مبارزه سخت ترین شرایط رو داره هر وقت هم اعتراض کردیم مدیران به جای حمایت عنوان کردند که مگه ما اومدیم دنبال شما برید بیرون خوب این جواب واقعا در شان یه مدیر نیست لطفا به داد ما نیروهای قرار دادی برسید امیدواریم در زمان تصدی شما مدیران بهتر و پاسخ گو تر باشن و همچنین اتفاقات خوبی برای ما بی افتد اگر هم راهی است از طریق سازمان بازرسی یا دیوان عدالت کشوری پیگیر باشیم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
1
جناب دکتر انتظار این چنین عملکردی از شما نمی رفت، وضعیت بهداشت و صدور مجوز های ادارات اسفباره ....همکاران شما براحتی در این اوضاع کمبود واکسن با سلامت مردم معاملات کلان انجام میدهند ، خواهشمندیم به وضعیت اداراه کل رسیدگی کنید
نظر شما
ادامه