معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه از تیرماه عسل و از مرداد مرغ از نظر باقیمانده دارویی و دیگر موارد مضر بررسی میشود، گفت: به مردم اطمینان میدهم که هیچ گونه هورمون در طی پرورش مرغ استفاده نمیشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر سید بهمن نقیبی» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به این سوال که آیا بررسی باقیمانده دارویی و سایر باقیماندههای مضر (NRP) در محصولات دامی در سازمان انجام میشود، گفت: از تیرماه بررسیهای عسل آغاز شده و از مرداد ماه هم بررسی مرغ در آزمایشگاههای مرجع ما انجام خواهد شد تا با اطمینان در مورد سلامت این محصولات به مردم گزارش دهیم.
وی افزود: پیش از این بررسیهایی در مورد ماهی قزل آلا، شیر، گوشت مرغ، گوشت قرمز، انجام شده بود اما پس از 2 سال وقفهای که صورت گرفت دوباره این بررسیها انجام میشود.
نقیبی در پاسخ به این که بررسیهای شما در چه مواردی خواهد بود، گفت: این محصولات را از نظر باقیمانده آنتیبیوتیک، باقیمانده دارویی، آفلاتوکسین و فلزات سنگین بررسی میکنیم تا از حد مجاز استاندارد بالاتر نرود.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به این سوال که مبنای استانداردهای شما چیست، گفت: بر اساس استانداردهای سازمان استاندارد (MRLL) است که سقف این اعداد را در نظر میگیریم تا به سلامت محصولات اطمینان بیشتری داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از وضعیت سلامت محصولات به ویژه مرغ چیست، گفت: بر اساس مطالعاتی که در استان قزوین قبلا در مورد آنتی بیوتیک مرغ انجام دادیم، معتقد هستم شرایط بسیار بهتری از نظر سلامت داریم.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: برخی مردم متأسفانه چنین تصور میکنند که در پرورش مرغ هورمون استفاده میشود اما استفاده از این مواد واقعا برای تولیدکننده اقتصادی نیست و عملیاتی شدن آن نیز در مرغداریها امکانپذیر نمیباشد.
به گزارش فارس، سلامت محصولات غذایی به ویژه محصولات دامی از دغدغههای مردم است و آنها مشتاق هستند تا مسؤولان از وضعیت سلامت این گونه محصولات بیشتر آگاه سازند.