کد خبر: ۵۸۵۶۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی وانت‌های فروشنده گوشت قرمز و ماهی کنار خیابان را مورد اشاره قرار داد و گفت: این کار خلاف مقررات است و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد، چراکه خارج از سیستم صحیح و بهداشتی عرضه می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر امیرحسین بهداد» با اشاره به این که در کشتارگاه‌ها ناظر ذبح شرعی مستقر است، اظهارداشت: فروش گوشت ذبح شده در خارج از سیستم کشتارگاهی ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخوردهای لازم انجام شده و گوشت نیز ضبط و معدوم می‌شود.

وی وانت‌های فروشنده گوشت قرمز و ماهی کنار خیابان را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: این کار خلاف مقررات است، چه حلال گوشت باشند و چه حرام گوشت غیر مجاز هستند و در صورت مشاهده اکیپ‌های دامپزشکی و یا حتی نیروی انتظامی برخورد خواهد شد، چراکه خارج از سیستم صحیح و بهداشتی عرضه می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی افزود: تنها برخی از اوقات بحرانی ستاد تنظیم بازار می‌تواند مجوز فروش به تعداد معدودی وانت یخچال دار در نقاط مشخص شهر دهد و بقیه موارد ممنوع بوده و مردم گزارش کنند برخورد خواهد شد.

وی در پاسخ به این که چه تمهیداتی برای نظارت بر رستوران‌هایی که آبزیان حرام گوشت عرضه می‌کنند اتخاذ شده است، پاسخ داد: دامپزشکی تنها وظیفه نظارت بر فراوردهای خام دامی را دارد و در صورت پخت، وظیفه نظارت بر عهده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خواهد بود.

بهداد ادامه داد: معمولاً اکیپ‌های مشترکی جهت نظارت بر رستوران‌ها تشکیل می‌شود که همکاران دامپزشکی با انجام آزمایشات لازم بر روی گوشت‌ها در صورت مشاهده تخلف، ورود می‌کنند.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا، ابراز داشت: دامپزشکی مسئولیتش در حوزه بهداشت گوشت است و متولی کرونا بهداشت محیط است، اگر گوشتی کرونایی شود از کارگر کشتارگاه آلوده شده است و بهداشت محیط به آن رسیدگی می‌کند و ما هم در صورت مشاهده کارگری با علائم کرونا به علوم پزشکی گزارش می‌کنیم.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی در پاسخ به تسنیم، عرضه گوشت تاریخ مصرف گذشته برزیلی توسط دولت را در مقاطعی خاص مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: گوشت‌هایی که در حال اتمام تاریخ انقضا هستند، در صورت موافقت دستگاه قضایی، پس از آزمایش نمونه‌های متعدد، اگر ظاهر گوشت تغییر نکند و توسط کارشناس تأیید شد، بعد از اخذ مجوز قضایی به آزمایشگاه ارسال می‌کنیم و در صورت تأیید تاریخ انقضا را تا 25 درصد یعنی تا سه ماه، عمر ماندگاری افزایش می‌دهیم که مصرف آن در صورت تأیید اداره دامپزشکی هیچ‌گونه مشکلی ندارد.

وی ادامه داد: این امر تنها برای گوشت‌های وارداتی دولت صدق نمی‌کند بلکه تمام واردکنندگان اگر درخواست کنند، چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی در صورت داشتن مجوز قضایی، آزمایشات را انجام می‌دهیم.

بهداد خاطرنشان کرد: در برزیل ماندگاری را تا دو سال می‌زنند که ما این تاریخ را یک سال می‌زنیم در صورت تأیید آزمایش‌ها این تاریخ را تا سه ماه افزایش می‌دهیم.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
4
3
انشالا که خیره اگر دیدی کسی نفهمید تا ۳ سال هم جا داره تمدید کنید مردم که سر در نمی آورند.خدا هم خشنود میشه که قلب واردکننده رو خوشحال کردی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
4
2
آقای دکتر ! استاندارد ها و تعیین زمان مصرف گوشت ر هر کشوری تابع چند فاکتور ، منجمله شرایط نگهداری ، نحوه نظارت و ... و حتی فرهنگ مصرف است. برای ایران این استاندارد حداکثر یکسال در نظر گرفته شده است. در مقام متخصص مواد غذایی یاداور میشوم باید دید انتظار شما از گوشت چیست! صرفا پروتئین و شکم پرکردن باشد حرف شما آنهم در شرایط خاص درست می باشد. اما هدف در کشور ما تامین مواد غذایی و ریز مغذی و ویتامین و ... هم می باشد.لذا کیفیت هم بخش دیگری از آن محسوب میشود.گوشت به مرور زمان کیفیت از دست میدهد.ضمنا آقای دکتر جوان! برای سرپوش گذاشتن بر کاستی ها و نامدیریتی حوزه های دیگر مثل پشتیبانی امور دام ، لازم نیست وجه علمی و فنی دامپزشکی زیر سئوال برود.کافیست میفرمودید در شرایط خاص کشور برای تامین قوت مردم تصمیمیاتی گرفته میشود که به سلامت اسیب نزند.اینگونه سخن گفتن بهتر از توجیهات غیر مستند و غیر علمی می باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
0
0
هنوز هم باید خیلی چیز ها رو یاد بگیریم
نظر شما
ادامه