کد خبر: ۵۸۷۸۷

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در راستای جلوگیری از بروز بیماری ها، ۶۹ نظارت دامپزشکی در عید قربان در سطح کشتار گاه ها و دیگر نقاط شهری فعالیت دارند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «دکتر محمد اصغر زاده» با بیان اینکه در راستای جلوگیری از بروز بیماری ها، ۶۹ نظارت دامپزشکی در عید قربان در سطح کشتار گاه ها و دیگر نقاط شهری فعالیت دارند،  افزود: از این تعداد ۳۰ تیم نظارتی ثابت و ۳۹ تیم سیار هستند.  

وی با بیان اینکه این تیم ها متشکل از ۲۹ دامپزشک و ۷۰ بازرس گوشت هستند، گفت: همچنین ۱۳ ناظر شرعی به همراه این تیم‌ها بر نحوه ذبح دام‌های قربانی نظارت خواهند داشت.

اصغر زاده خواستار رعایت مسائل بهداشتی در ذبح دام‌ها شد و افزود: بسیاری از بیماری‌ها در کمین افراد بوده که با رعایت مسائل بهداشتی تهدیدی برای شهروندان محسوب نمی‌شود.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین از افراد خواستاریم از ذبح دام در کنار خیابان و معابر پرهیز کنند و در صورت مشاهده تخلف با متخلفین به جد برخورد می شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به بیماری تب کریمه کنگو که از طریق دام به انسان منتقل می‌شود، افزود: از شهروندان هم خواستاریم گوشت را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در  دمای چهار یا هشت درجه سانتی گراد یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.

کرونا از تماس دست با دام ناقل منتقل می شود

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در عید قربان سال جاری با توجه به شیوع کرونا، کشتار دام صرفا در کشتارگاه ها انجام می شود، افزود: یک نیرو از دانشگاه علوم پزشکی در راستای رصد پروتکل های بهداشتی حضور دارد.

اصغر زاده استفاده از ماسک، دستکش و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در میادین دام و کشتارگاه ها را الزامی دانست و افزود: از شهروندان خواستاریم از کشتار دام در منزل خودداری کنند.

وی با بیان اینکه فروش دام در خیابان ها تخلف است، گفت: شهروندان در صورت تخلف مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۲ و یا خط ثابت ۰۵۶۳۲۲۳۳۸۲۲  گزارش دهند.  

اصغر زاده بیان کرد: کرونا به صورت مکانیکال از طریق پشم گوسفند به انسان منتقل می شود که نیازمند توجه ویژه ای از سوی مردم است.

وی ادامه داد: از شهروندان خواستاریم در صورت وجود کنه و ترشحات بینی و چشم در دام اقدام به کشتار نکنند.

 

نظر شما
ادامه