حکیم مهر: دبیر انجمن صنفی داروخانه های دامپزشکی استان اصفهان، گفت: ما باید یک نسبت منطقی بین جمعیت دامی و تعداد داروخانه ها داشته باشیم. همینطور، درمانگرها باید نسبت منطقی با داروخانهها داشته باشند. بیش از این حد به صلاح نیست و امنیت شغلی همکاران به خطر میافتد و از یک طرف امکان اینکه دارویی بی رویه وارد بازار شود زیاد است و سلامت بهداشت غذا را با مخاطره روبهرو میکند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صاحب نیوز، «دکتر سعید فروتن» دبیرانجمن صنفی داروخانه های دامپزشکی استان اصفهان،اظهار کرد: صدور آییننامه جدید در دست ویرایش سوم ضوابط صدور پروانههای داروخانههای دامپزشکی است. پروانهها با سیاستهای حاکمیتی در سازمان دامپزشکی کشور همراه هستند .
دبیر انجمن صنفی داروخانه های دامپزشکی استان اصفهان افزود: سازمان دامپزشکی کشور، یک سازمان دولتی است که زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی است. سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی یک NGO هست که صدور پروانهها به عهده سازمان نظام است.
وی با توجه به قانون بهرهبری بخش کشاورزی منابع طبیعی، گفت: چند سال اخیر سازمان نظام، پروانهها را صادر میکند. تغییراتی که به مرور روی صدور پروانهها انجام میشود از جمله تغییرات مدیریتی، باعث صدور ویرایشهایی میشود.
فروتن با بیان اینکه صدور پروانه ها در ویرایش سوم است اما هنوز ابلاغ نشده و ما در جریان جزئیات آن نیستیم، ابراز داشت: دامپزشکی یک حرفهای است که صنوف مختلفی در آن حضور دارند مانند داروساز، پزشک عمومی، متخصص، آزمایشگاهف آن چیزی که برای ما و جامعه انسانی اهمیت دارد، این است که دارو باید به صورت سیستماتیک به دست دام طیور یا هر کسی که نیاز دارد، برسد.
دبیر انجمن صنفی داروخانه های دامپزشکی استان اصفهان تصریح کرد: درمانگر اول باید معاینه کرده و تشخیص دهد و نسخه بنویسد، داروخانه هم نسخه را تحویل میدهد. چیزی که مدنظر من است، باید جمعیت دامی مثل جمعیت انسانی باشد اما متاسفانه در چند سال گذشته کاهش داشتیم.
فروتن ادامه داد: اکنون با اوج شدید و سهمگین فارغ التحصیلان دامپزشکی مواجه هستیم که میخواهند وارد بازار کار بشوند و ظرفیت ها محدود است. امیدواریم تمهیدات لازم برای این جوانان اندیشه شود.
این افزایش پذیرش رو باید از اول جلوش رو می گرفتن
دیگه الان باید به داد جوان ها برسید
واقعا وقتی میری نظام و این همه بیکار می بینی، آدم دلش می سوزه
دیگه باید مجوز بدن حداقل از درد و آلام اونا با صدور مجوز برایکلینیک و داروخانه کم کرد
واقعا دیگه داروخانه ها انحصاری شده
حتی علوم پزشکی هم شرط جمعیتی رو برداشتن
دامپزشکی که قدرتی نداره بخواد جلوی دیوان عدالت رو بگیره
پس به نظر من هرکی درخواست مجوز داده و موافقت نشده مستقیما به دیوان شکایت کنن و ۱۰۰ درصد به نتیجه می رسن
این افراد چگونه میتوانند طلبکار باشند !!؟؟ در حالی که هدفشان واقعا تحصیل نبوده و عملا هم آموزشی ندیده اند چون امکانات و اساتید کافی برای آموزش درست در هیچکدام ازدانشکده های دامپزشکی وجود نداشته !!
این افراد به هدفشان که همانا دریافت مدرک و عنوان صرف و فرار از سربازی بوده رسیده اند و دیگر طلبی ندارند !!