کد خبر: ۷۱۰۴۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج از ساخت مکان‌هایی در پارک محیط بان به منظور نگهداری از حیوانات گوشتخوار خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «رمضانعلی پور رستمی» با اشاره به اینکه پارک محیط بان اولین پارک طبیعی کشور است که حیوانات در آن در قفس نیستند و به صورت آزاد زندگی می‌کنند، اظهار کرد: این پارک به صورت یک اکوپارک خاص حیات وحش در زمین‌های شمالی حصار کرج تا تونل بیلقان در دسترس گردشگران قرار گرفته است.

وی مساحت پارک محیط‌بان را حدود ۱۷.۵ هکتار ذکر و با بیان اینکه این پارک در تپه‌های حصار ساخته شده است، عنوان کرد: برای ساخت این پارک ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و در حدود ۷۵ رأس از حیوانات علف خوار برای رها سازی در آن خریداری شده بود که در حال حاضر به دلیل قرارگیری در فصل زاد و ولد تعداد این حیوانات رو به افزایش است.

این مسئول ضمن تاکید بر این موضوع که برای نگهداری از این حیوانات از هیچ قفسی استفاده نشده، گفت: از ویژگی‌های پارک محیط‌بان این است که دارای برج‌های دیده بانی و همچنین دوربین‌های دوربرد برای دیدن حیوانات  و در حال حاضر ساخت مکان‌هایی برای حیوانات گوشتخوار نیز در دست اجرا قرار دارد.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج افزود: پارک محیط بان همچنین مجهز به دو سکوی بازدید و ساختمان کلینیک دامپزشکی و سیلوی ذخیره علوفه بوده و تمامی الزامات یک پارک استاندارد حیات وحش در این پارک پیش بینی شده است.

پوررستمی با اشاره به اینکه کارشناسان محیط زیست و دامپزشکی نیز بر این مجموعه نظارت مستقیم دارند تا دام ها از لحاظ بهداشت محیط و حفاظت مشکلی نداشته باشند، گفت: حیواناتی نظیر گوزن، میش، قوچ گامیش، گورخر ایرانی، شتر مرغ و لاما تعدادی از گونه‌هایی هستند که در این مجموعه نگهداری می‌شوند.

 



انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
1
5
بسیار کار ارزشمند و قابل تقدیری هست
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۵
0
2
متشکرم که آدرس و مشخصات کامل منطقه رو در اختیار شکارچیان غیر مجاز یا همون "شکارکش ها " قرار دادید . فقط میمونه پیدا کردن زاویه دید دوربین‌ها و مکان پست های حفاظتی که با دوتا آخر هفته پایش به عنوان عکاس و طبیعت گرد و هایکر و اکیپ کوهنوردی و افرود و پاراگلایدر و ..... میشه متوجه شد و از اونجا میشه شیفت‌های کاری محیط بانان و ساعات خلوت رو درآورد. ۵ سال دیگه در چنین روزی گفته میشه : تنها ۲ عدد ملخ در این منطقه سرشماری شده البته جای نگرانی نیست !!!
نظر شما
ادامه